Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Suomen eurovision karsinnan voitti Lordi. Kerrankin Suomelle tuli laadukas esiintyjä Eurovision-laulukilpailuun. Kommentteja/vastaväitteitä?

Sivut

Kommentit (33)

Euphemos
Seuraa 
Viestejä793
Liittynyt16.3.2005

Omat kootut kommenttini illan ajalta:

Kyllä mielestäni Blood Red Sandman on tähän mennessä ollut hirviökonseptin selkeästi onnistunein kokonaisuus. Mutta kuten tiedämme, niin eihän Euroviisuihin ikinä ne parhaat kappaleet pääse, kun artistien pitää sitoutua olemaan julkaisematta ehdokasviisua kaupallisesti miltei vuoden mittaisen esikarsintaprosessin ajan, koska kilpailukappaleiden pitää olla "aiemmin julkaisemattomia".

Ja kuten sanottua, niin musiikillahan ei viisuissa ole ainakaan vuosikymmeneen ollut pienintäkään merkitystä, räväkällä lavashow'lla ja erityisesti tisseillä voitetaan kisoja. Tällä kertaa tosin ainakin Keski-Euroopan hevarit tarttunevat syöttiin, joten viimeiseksi ei jäädä. Samalla Laardin valinta sopivan hienovaraisesti haistattaa paskat sekä jääräpäisille suomi-iskelmän puolestapuhujille että koko euroviisuformaatille, josta on kehkeytynyt lähinnä naapurimaiden keskinäisen selkääntaputtelun väline.
Kieltämättä suomalaisten tilannetaju on kohdallaan. Pitää osata erottua massasta edukseen tuomalla esille sellaisia ideoita, joita ei ole tyystin loppuunkaluttu.

Ja te, jotka ette syystä tai toisesta nähneet todennäköisesti puolta mannerta ärsyttävää, kornisti nimettyä esitystä, niin tuosta vain katselemaan (näkyy ainakin VLC playerilla, sen sijaan Media Player Classic ja Windows Media Player eivät tykänneet .avi-streamista): http://www.drakkar.de/files/lordi_hardrockhallelujah.avi?stream

Nervus rerum

gfy
Ihan mukavaa vaihtelua, nyt ollaan eri tavalla syvältä.

Niinpä, mutta tällä kertaa tehdään se ainakin tyylillä. Itse en pahemmin kolmen soinnun hardrockia jaksa kuunnella mutta kyllä Lordi varmaan ihan hienon lavashown pitää.

salai
Seuraa 
Viestejä7583
Liittynyt17.3.2005

Kuka/mikä Lord?

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Euphemos
Seuraa 
Viestejä793
Liittynyt16.3.2005
salai
Kuka/mikä Lord?

Lordi on jo vankahkon fanipohjan Keski-Euroopasta metsästänyt ja harvakseltaan Etelä-Euroopassakin keikkaillut hard rock -yhtye Rovaniemeltä (eli ihan sieltä Aslakin kotokulmilta), joka sonnustautuu näyttävien pyroteknisten esitysten ajaksi hirviökostyymeihin, joissa kuulemma tulee todella kuuma ja ellen väärin muista, vaipatkin on pakolliset pidemmillä rupeamilla. Söpöä, eikö vain?

Nervus rerum

No, kaikkea muuta on kokeiltu. Huono makuhan on euroviisujen kovaa ydintä. Tuolla ei voiteta, mutta jos piisi on edes jostain kotoisin, niin kyllä tuosta varmaan normaalia parempi sijoitus tulee.

Vaari
Seuraa 
Viestejä3331
Liittynyt22.3.2005

Viimeinen pisara. Muutan Kööpenhaminaan ja hankin Ruotsin kansalaisuuden.

"Jos sanon olevani väärässä siinä että Jumala on olemassa, väitän samalla Jumalan olevan väärässä, mitä hän taas ei voi olla. Olen siis oikeassa m.o.t." (LivingHeart)

Mulle on aivan sama kuka sinne Euroviisuihin mene esiintymään kun en seuraa enkä ole kiinnostunut koko hommasta.
Euroviisut saisi lakkauttaa.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Liittynyt16.3.2005

Onko tässä taas jokin peliteorian sovellus? Suomen edustaja on sellainen että sitä 10% ihmisistä diggaa ja 90% vihaa (minäkin). Koska samanlaista esiintyjää muilla mailla tuskin on, Suomi saa 10% äänistä, mikä antaisi erinomaisen sijoituksen. Miinusääniä kun ei voi saada.

Jos oltaisiin mukana tavanomaisella laululla, sitä ei kukaan vihaisi mutta ei myöskään äänestäisi, eli jumbosijoille jäätäisiin.

Minä tykkäsin Euroviisuista kovasti nuorempana, 70-ja 80-luvuilla. Silloin kilpailu oli oikea melodiafestivaali ja siellä oli paljon hyviä ja eksoottisia poplauluja. Nyt se on enemmän lavashow ja kappaleet huonompia, enkä ole viime vuosina paljon sitä katsonut.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat