Seuraa 
Viestejä9265

Kaikki on varmaan jo kuulleet siitä että pian pyykinpesukoneissa on pakko olla 20 asteen pesuohjelma.

Kohta myös pölynimureiden maksimitehoja lasketaan lakisäädöksin, kuulin eilen.

Mitä tuumaatte näistä tällaisista? Pelastuuko maailma nyt? Onko tämä tärkeää?

Itse olen sitä mieltä että ne joko

A) vittuilee
B) harhauttaa kansoja kuvittelemaan että asioille oikeasti muka tehdään koko ajan jotain vaikkei oikeasti tehdä
C) on helvetin typeriä

Koska mielestäni tuollaiset tempaukset eivät vaikuta juuri mihinkään muuhun kuin ihmisten turhautumiseen. Onneksi eivät sentään vaadi 20 asteen pesuohjelmaa ainoaksi sallituksi.. johan se on terveydellekin vaaraksi. Ainoat pesuaineet mitkä tuollaisissa lämpötiloissa toimii, ovat sellaista myrkkyä etten haluaisi pukea niillä pestyjä vaatteita ylleni.

Oletteko eri mieltä asiasta? Onko nämä oikeasti tärkeitä ja merkittäviä muutoksia? Kuinka paljon vähemmän energiaa kuluu näillä uudistuksilla?

Kokisin vähemmän loukkaavana jos rehellisesti olisivat tekemättä mitään, mutta tuollainen toiminta vaikuttaa tosiaan lähinnä vittuilulta tai jotain sellaista. "Eiköhän ne viherpiipertäjät pysy taas pari vuotta hiljaa kun laitettiin tällainen "ekosäädös" eteenpäin.. kjäh kjäh"

くそっ!

Kommentit (3)

Metsiensamooja
Seuraa 
Viestejä565

Mitähän kuuluu veroparatiisi tutkintaan? Montako miljardia on saatu pimeää rahaa takaisin ja onko sanktioita annettu? Tuossa vähän tärkeämpi aihe eu:lle kun kansalaisten kiusaaminen

Joo en tykkee eu:n aivopieruista.

ID10T
Seuraa 
Viestejä11381

Tuo imureiden tehojen kanssa pelleily on kyllä täysin älytöntä. Tehoilla on vaikutusta myös ilman virtausnopeuteen, eli sama määrä roskia kulkee pienemmällä teholla hitaammin imurin läpi, mistä taas seuraa se, että imurointiin käytettävä aika lisääntyy ja tehojen laskusta huolimatta sähkönkulutus on kuitenkin sama.

Pienemmässä mittakaavassa saman suuntaisena hölmöilynä mainittakoon, että taloyhtiössämme pienennettiin käyttöveden painetta siinä toivossa, että vedenkulutus pienenee, mutta itse olen ainakin huomannut käyttäväni esim. suihkussa pidemmän ajan peseytymiseen juuri tuon vähäisen paineen takia. WC-pöntölle (joka on luultavasti taloudessamme myös suurimpia vedenkuluttajia suihkun ohella) lienee se ja sama täyttyykö vesisäiliö minuutissa vai kahdessa, koska säiliö "tankataan" joka tapauksessa täyteen seuraavaa huuhtelua varten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
bergepanther
Seuraa 
Viestejä4839

Välistä tuntuu todellakin siltä että EU laittaa liikaa panoksia näpertelyyn, kun oma piiri pitäisi puhdistaa ensin. Eipä siinä, muualla maailmassa ongelma on varmaankin suurempi mutta hieman absurdilta tuntuvat monetkin pykälänikkarien puuhastelut kun verorahoilla puuhataan vaikkapa seuraavaa...

Korruptiosta

Korruptio rehottaa: EU-rahoja varastettiin 2,2 miljardia euroa

http://www.talouselama.fi/uutiset/korru ... a/a2207197

EU-tasolla korruptioon arvioidaan menevän vuosittain noin 120 miljardia euroa julkisia varoja. Se on yli neljäsosa summasta, jonka euromaat alun alkaen varasivat takauksina Euroopan rahoitusvakausvälineeseen ERVV:hen

http://ohjelmat.yle.fi/ulkolinja/korruptiomatkalla

EUn valvontaviranomaisten toiminnasta (hieman vanhahko uutinen)

EU financial watchdog 'systemically sabotaged fraud investigations'

http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... tions.html

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat