Seuraa 
Viestejä45973

Tästä ei sitten kenenkään pidä loukkaantua.

Pohdimme vain työkavereiden kanssa uusia keinoja kuinka päästä sairauslomalle vaikkapa edes pariksi päiväksi.

No niin:

Työterveyslääkärin luo voisi mennä ja tuijottaa siellä vaikka lattiaa mitään puhumatta. Ei siis suostuisi puhumaan kellekään mitään vaikka sinne tulisi poliisit ja palokunta ja Bush jr.

Työterveyslääkärin luo voisi mennä ja vastaanotolla paskantaa housuunsa. Siihen voisi huokaisten todeta että: "Tällaista tämä nykyään on"

Sinne voisi myös mennä siten että odottaa lääkärin kysymystä ovelasti:

Lääkäri: "Mikä teitä vaivaa?

Balt: "Tehän tässä lääkäri olette! Teidänhän tämä kuuluisi tietää! Mitä tautia on liikkeellä? Laitetaan sitä!

Sitenkin voisi tehdä että liimaa kivettömiä luumuja naamaansa ja sanoo lääkärille että: "Nyt se paiskasi paiserutolla"

Tässä vielä koeteltu keino:

Hanki sekä tavan nakkeja (5kpl) että prinssinakki.
Kun menet vastaanotolle kätke tavan nakit kouraan ja tunge prinssinakki housuihin.
Lääkärin kysyessä vaivaa nakkaa nakit kännystäsi nurkkaan kätkien samalla salamannopeasti kätesi hihasi sisälle. Päälle surkealla mutta sitäkin kuuluvammalla äänellä huudettuna: "Se on spitaali! Sitä pukkaa NYT!" Tämän jälkeen urospuolinen sairasloman hakija ravistaa aiemmin housuihinsa kätkemänsä prinssinakin lahkeestaan lattialle ja sortuu sen ääreen kyynelehtimään soperrellen: "Nyt meni tuokin..." tjsp

Nämä nyt eivät enää meidän firmassa tahdo toimia. Ovat päässeet jyvälle. Niin että saikkuohjeita otetaan kiitollisuudella vastaan. Wirn.

  • ylös 1
  • alas 1

Kommentit (8)

Sulata vaikkapa Riisisuklaata hieman käsilläsi ja muotoile siitä sellaista ulosteen näköistä ja otat sitä lääkärin nähden housuistasi ja esittelet sitä.

Eikö olisi yksinkertaisempaa marssia vastaanotolle ja sanoa että on todella huono olo ja luultavasti oksennustauti. Sitten yökkäile pari kertaa, tärise ja näytä todella nuutuneelta. On muuten uskottavampaa kuin spitaali.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikkein yksinkertaisempaa on soittaa pomolle ja sanoa olevansa väsynyt kun ei ole nukkunut tuntiakaan yöllä. Syyksi voi laittaa päänsäryn tai muun säryn tai jotain muuta. Yhden päivän voi tuolla syyllä olla töistä pois.

Avauksessa taitaa olla vitsin heitto tarkoituksena. En jaksa vitsailla. Tehkööt muut sen.

Jos haluut kunnolla saikkua kerralla. Ni sanot vaan että stressaa ja masentaa siihen lisäät vielä että nais/mies -ystävä jätti eikä jaksa enää yhtään mitään ni varmasti saat 2 viikosta 2 kk saikkua ja vielä hyvät masennus lääkkeet päälle.

naama
Jos haluut kunnolla saikkua kerralla. Ni sanot vaan että stressaa ja masentaa siihen lisäät vielä että nais/mies -ystävä jätti eikä jaksa enää yhtään mitään ni varmasti saat 2 viikosta 2 kk saikkua ja vielä hyvät masennus lääkkeet päälle.

Lääkkeet on kusetusta. Litium toimii jos sitä ottaa riittävästi mutta se on pahaks maksalle.

Kolme päivää voi olla pois ilman lääkärintodistusta.
Tuo masennuksen esittäminenkin toimii hyvin, kaveri
sai sillä keinoin muutaman kuukauden "stressilomaa".

Balthasar! Mikset riko jotain uutta paikkaa? Saisit lähipiirin sympatiatkin vielä osaksesi.

En itse osaa ottaa saikkua jos en ole oikeasti kipeä. Ajatuskin hylkii sellaista, syyttää laiskaksi. Pari kertaa on massiivisessa krapulassa menty töihin, ja kärsitty se päivä omatoimista rangaistusta. =) Nykyisessä työpaikassa riittäisi soittaa puoli tuntia ennen töiden alkua ja jättää tiedot puhelinvastaajalle. Olenkohan liian kiltti ihminen? Tosin ajattelen että sisulla kaikesta selviää. Ja mitä vaikeampi tehtävä, sitä mukavampi omalla tavallaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat