Seuraa 
Viestejä1313

Pimeä aine = Hidas aine

Tiedän jo valmiiksi että tällä topikillani uppoan metamiesten pohjamutiin (jos en siellä ryve jo), mutta parhaimmillaan tämä voi poikia varsin mielenkiintoisia ajatuksia ryöppyäväksi keskusteluksi.

Yrittäkääpäs pähkäillä miksi päädyin tälläiseen ajatukseen kun mietiskelin pienessä päässäni univesumia (ajan sekä gravitaation yhteiseloa) ja sen rakennetta? Tein pienimuotoisen meditaatiotripin upottautuessani vaihtoehtoisten teorioiden ihmeelliseen maailmaan, ja vaikka yritin kuinka kyseenalaistaa ajatusmalliani, se vain kävi entistä itsestäänselvemmäksi.

Palkinnoksi oikeasta vastauksesta voit kutsua itseäsi neroksi.. Itseäni tietenkään millään tavalla ylistämättä.

Pienenä alkusysäyksenä voin antaa aivoriiheen polttoainetta.

BigBang, liike universumissa (lähes valonnopeus) joka hidastuu pikkuhiljaa, avaruuden geometria ja sen venyminen, (näennäisen) laajenemisen aikaansaava "voima". Itseasiassa "voima" on hieman harhaanjohtava käsite kaikenkaikkiaan, minun mallissani se on juurikin se "hidas aine", hitaampi kuin "laajentuva" universumi.
Lisäksi heitettäköön ilmoille myös käsite "ripping space fabric" (käsitteen pohjana "hidas aine"). Tämä on aivan omakeksimä ilmaus.

Nyt kasatkaapa kokonaisuus näistä, ja heitelkääpä ilmoille ajatuksia. Itse asiassa todella mielenkiintoinen teoria kaiken kaikkiaan. Suorastaan häkellyin kaiken komponenttien yhteensopivuudesta. Tässä ei todellakaan ole kaikki, mutta aivan vain suurpiirteisiä osia kattaakseni lähtökohdat.

Haluaisin rakentavaa keskustelua aiheesta.

Savor, Olkoon sielusi kevyt kuin mielesi tuote.
- Maalaisjärki

Kommentit (2)

Goswell
Seuraa 
Viestejä15675

No juu, samankaltaista ajatusta, ehkä hiukan eritavalla toteutettuna.

Alkua ei ole, eikä tässä ole kaikki mitä nähdään. Meidän alkutussahdus ei ole todellakaan kaikki, paremminkin se ei juuri yhtään mitään. Koska on muutakin, missä se on? Sen on oltava täällä koska muuta paikkaa ei ole kuin kaikkeus, kaikkeus on yksi.
Pimeä materia on avain missä se on, miksi sitä ei havaita, materian ominaisuudet muuttuvat entroipian raiskatessa sitä, materialla ja pimeällä, siis vanhalla materialla on eri "kieli", ne ei keskustele keskenään kuin gravitaation kautta hyvin heikosti.

Alkupaukussa on saatu nopeus, joka on eri kuin pimeänmaterian nopeus, pimeänmaterian "kenttä" kuitenkin vuorovaikuttaa gravitaation kautta, hidastaa?. "Siirappikenttä" on tuossa, heikko mutta silti.

No, jatkakaa, jatketaan sitten.

Minun mielestä noin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat