Seuraa 
Viestejä13176

Mistä löytää ilmaiseksi sellaisen ohjelman mikä esim. tallettaa kaikki tekstit ja salasanat mitä koneella käytetään.

Näitähän on ainakin itselläkin joskus oli koneella. Tarvitsen tälläistä ohjelmaa.

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
koepallo
Seuraa 
Viestejä251

Microsoft Word:iin tai johonkin muuhun tekstinkäsittelyohjelmaan voi kätevästi tallettaa kaikki tekstit ja vaikka salasanat. Kannattaa käyttää useampaa erinimistä tiedostoa, varsinkin jos tekstejä on paljon.

Vierailija
tiäremiäs
Mistä löytää ilmaiseksi sellaisen ohjelman mikä esim. tallettaa kaikki tekstit ja salasanat mitä koneella käytetään.
Näitähän on ainakin itselläkin joskus oli koneella. Tarvitsen tälläistä ohjelmaa.Omat tunnuksesi ja salasanasi (jos unohtelet) voit tallentaa Muistiolla, eli se on joka Windowsissa.

Jos meinaat laittaa vakoiluohjelmia, esim. jonkun KeyLoggerin tyttöystäsi koneelle, niin helposti pääset tutustumaan käräjäsaliin. Toisekseen useimmat virustorjuntaohjelmat huomaavat sen, joten käry käy.

tiäremiäs
Laitan aina yöllä päälle kun maahiseset ja humanoidit kirjoittelevat koneella kosmisiaviestejä.

Laitan lähetän nämä suoraan suomen ufotutkijoille.


Älä helvetissä sellasta hommaa.( salasanan säilöntä softaa. )

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907

LastPass on se, jolla pidän salasanat kurissa ja nuhteessa.

Jos haluaa vakoilla koneen käyttöä, niin softa keyloggeri + rautaversio (raahattaviin vähän hankala).
Hiiriloggerikin on olisi aika hyvä olla.

Hmm... aikajanalla toimiva hiiri+näppisloggeri olisi kova sana. Voisi istua paikoillaan ja vain seurata, kun se kelaisi nostalgisesti menneet tapahtumat.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Oli muotia takavuosina softa joka "nauhoittaa" näytön näkymän. Tätä käytettiin etenkin opetustarkoituksessa. Eli jos jättää tallennuksen päälle niin... Ei hajuakaan millä hakusanalla moista voisi etsiä. En ole nähnyt&kuullut niistä vuosiin. Taisi olla Win 95 ajan hypeä.

Tuo yhdistettynä softaan joka kuvaa/äänittää pc.n kameralla/mikillä niin a vot harasoo.

- Ubi bene, ibi patria -

jussipussi
Seuraa 
Viestejä63003
tiäremiäs
Laitan aina yöllä päälle kun maahiseset ja humanoidit kirjoittelevat koneella kosmisiaviestejä.

Laitan lähetän nämä suoraan suomen ufotutkijoille.
Miksi ne ei kirjoita päivisin?

Vierailija
tiäremiäs
Siis tarkoitin kunnon vakoiluohjelmaa mikä tallentaa kaikki tiedot mitä koneella tapahtuu.Omalle koneelle voi tietysti laittaa Key Loggerin, jos epäilee sitä, että maahiset ja humanoidit käyttää yöllä konettasi. Mutta toisten koneelle laittaminen saattaa kehkeytyä poliisiasiaksi. Varsinkin, kun virusohjelmat löytävät sen, jos sitä ei ole vartavasten erikseen ignoroitu siinä virusohjelmassa.

Tuossa esitelty ilmaiset TOP5-keyloggerit:
http://www.top5freeware.com/keylogger-s ... or-windows

Pacanus Rusticanus
Oli muotia takavuosina softa joka "nauhoittaa" näytön näkymän. Tätä käytettiin etenkin opetustarkoituksessa. Eli jos jättää tallennuksen päälle niin... Ei hajuakaan millä hakusanalla moista voisi etsiä. En ole nähnyt&kuullut niistä vuosiin. Taisi olla Win 95 ajan hypeä.Nuo ohjelmat löytyy taas kategoriasta Screen Capture-ohjelmat. Ja niitä on edelleen saatavissa. Itse käytän kuvaruutukaappauksiin Snag It-ohjelmaa. Lähinnä silloin, kun kavereille pitää lähetellä jostain asiasta ohjeita.

Koko ruudun kaappaus leikepöydälle (copy-/paste) kuvanmuokkausohjelmiin on Prt Scr-näppäin. Windows Vistasta lähtien on myös täydellisempi leikkaustyökalu apuohjelmissa, jolla voi leikata näkymän osasta ruutua ja tallentaa kuvaformaattiin.

Nähtävästi moni luottaa täällä sokeasti virustorjuntoihin. Jos se logger on FUD (fully undetectable) niin siinä ei auta vanha erkkikään mikä virustorjunta sulla on. Tosin sellaisia et saa mistään Googletettua, niitä tehdään itse ja jaetaan ircissä.

Ja keyloggerit on muutenkin aika harmittomia varsinkin jos palomuuri estää kaikki ulospäin lähtevät yhteydet (tai sallii vain tietyt). Sitten toki joku RAT olisi parempi, sillä saa jo tehtyä kaikennäköistä jäynää + sitä ei saa poistettua muuten kuin forkkaamalla aseman.

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845
ovolo

snipTarkoitin kuvaruudun kaappausta, mutta sitä joka tallentaa kuin filmille kaiken "nauhoituksen aikana" tehdyn, vähän kuin olisi videokameralla kuvattu näyttöä. Tämän voisi virittää toimimaan silloin kun näytönsäästäjä on poissa päältä. Näytönsäästäjään lyhyt viive. (screen cam?)

Ja kun tähän viritykseen lisää mikin ja pc.n kameran tallennuksen, näkee ja kuulee myös sen, kuka tai mikä se humanoidi on. Veikkaan taloyhtiön huoltomiestä. Ainakin jos keksejä puuttuu purkista ja ilmestyy ylimääräisiä likaisia mukeja tiskialtaaseen.

Koko keissi tulee piilottaa käyttäjältä niin, että se toimii taustalla ilman mitään herjoja.

Jos kyvyt ei em. riitä, suosittelen riistakameraa.

- Ubi bene, ibi patria -

molineux
Seuraa 
Viestejä538

[size=150:1d6ov7a5]Maksa tai kärsi - Uuden haittaohjelman uhrit avuttomina[/size:1d6ov7a5]

"Uusi CryptoLocker-haittaohjelma salaa tietokoneen tiedostot ja vaatii lunnaat niiden avaamiseksi jälleen. Uhrilla on vähän valinnanvaraa.
Yhä useammat tietoturva-asiantuntijat varoittavat sähköposteilla levitetystä CryptoLocker-haittaohjelmasta, joka saalistaa Windows-tietokoneita. "

http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1288622077337.html

“Science is the belief in the ignorance of the experts” – Richard Feynman

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat