Seuraa 
Viestejä3552

Olen ruvennut syömään kuitua lenkkimakkaran lisäksi ja kakka tulee erittäin kiinteässä muodossa Voisiko näillä opeilla ja aineilla entrata WC-istuimen vetoa. WC istuimeen pientä tytinää, kuinka kitkaa pienemmäksi ja kertavastusta pois.

http://www.stara.fi/2012/05/24/arsyttaa ... -ketsuppi/

Ketsuppi on niin sanottu ei-newtonilainen neste, tarkemmin sanottuna leikkausoheneva neste, jolla on myötöraja. Toisin kuin vesi, joka on newtonilainen neste ja siksi huoneenlämmössä aina juoksevaa, ketsuppi ei lähde valumaan heti vaan tarvitsee tietyn minimivoiman liikkeelle päästäkseen. Voiman on ylitettävä aineen muodonmuutoksen raja, myötöraja. Maapallon vetovoima riittää, jos pullo seisoo alassuin tarpeeksi kauan.

Ilmiön selittävät polymeerit, pitkät moniatomiset molekyylit, joita on ketsupissa ja monissa muissa ruoka-aineissa. Polymeerien välillä on kitkaa, jonka voittamiseksi ketsuppia on esimerkiksi ravisteltava. Jotta kaiken ketsupin saisi ulos pullosta, varminta on yhdistää kaksi menetelmää: ensin valutetaan ja sitten, jos pullo on muovia, puristetaan ketsuppi ulos. Jos pullo on lasia, napautetaan pullonkaulaa, jolloin ketsuppi ohenee ja valuu ulos.

Mies kysyi kaiulta: Ostanko Nuhvin vai Majorin? ja kaiku vastasi: VAI MAJORIN!

Kommentit (7)

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä14509

Sähkövispilä tai sauvasekoitin sinne vessaan mukaan, ja ennen jööttien huuhtelua suoritat niitten hienontamisen.
Tosin terveellisempää olisi, jos jättäisit makkarat kaupan hyllylle, ja siirtyisit masuystävällisempään ruokavalioon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Diam
Seuraa 
Viestejä3552

Kuinkahan kaksifaasien varpusparven painehäviö noin pelkistetysti lasketaan. Ei newtonilainen tapaus on kyseessä.

Calculating pressure drop of gas–liquid two-phase flow in sewage pipes is of great importance for designing and choosing safely and economically a vacuum sewers pipe network system, including power equipment and vacuum pipes, for transporting non-Newtonian fluid such as black water (mixture of dejecta and water) and sewage sludge, and so on. The aim of this article is to predict the characteristics of the multi-phase flow frictional pressure loss in the sewage pipes. First, a study has been undertaken to investigate two-phase flow frictional pressure loss with a mixture of air and black water non-Newtonian liquids in sewers pipes and the effects of gas and liquid flowrate on two-phase frictional pressure drop. A general correlation for calculating frictional pressure gradient during gas-non-Newtonian two-phase flow in pipes has been deduced, and the validity of the method applied to calculate pressure drop of gas-non-Newtonian two-phase flow has been compared and discussed with respect to several experiments on black water and air two-phase flow in a horizontal pipe. The calculated results are in agreement with the experimental results on the whole.

http://www.polytechnic.edu.na/academics ... ludges.pdf

Mies kysyi kaiulta: Ostanko Nuhvin vai Majorin? ja kaiku vastasi: VAI MAJORIN!

Diam
Seuraa 
Viestejä3552

Onko muita aineita kuin lipeä, jolla avataan tukoksia.

Sitten on vielä se paperi siinä slurryn seassa. Onko vesi-ilma-kakka-paperi Binghamilainen slurry?

"Jotta kaiken ketsupin saisi ulos pullosta, varminta on yhdistää kaksi menetelmää: ensin valutetaan ja sitten, jos pullo on muovia, puristetaan ketsuppi ulos. Jos pullo on lasia, napautetaan pullonkaulaa, jolloin ketsuppi ohenee ja valuu ulos."

Mies kysyi kaiulta: Ostanko Nuhvin vai Majorin? ja kaiku vastasi: VAI MAJORIN!

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Pasko pihalle vaikka ruusupuskaan, niin ei tarvitse pelätä että pönttö tukkeutuu.

https://www.google.fi/#q=how+to+shit+outside

Mopsi näyttää tietä ja ei kun ulos tortulle vaan. Noin muuten en kyllä ymmärrä että mitä ihmettä nämä kaikki kuvat oikein asiaan liittyvät, mutta edellisiä hakusanoja käyttäen saa kuvahakuna todellakin tulokseksi tällaista kamaa:

https://www.google.fi/search?q=how+to+s ... h&imgdii=_

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907

Moni armeijan käynyt osaa vääntää sipat. Jotenkin hassua, että tämä luontoulostus kuulostaa etovalta ensikertalaisesta, eikä se toinenkaan kerta ole herkkua...

Nyt kun liikumme lannoitteellisella maaperällä ja tiedefoorumilla, suosittelen tutustumaan pingviinin suolen toimintaan
http://iposeogsekk.com/penguano.pdf

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat