Seuraa 
Viestejä3164

Hallinnoin useita sähköisiä postilaatikoita, eri tarkoituksia varten ja toimintahäiriöitten varalta. Yhtä osoitetta en juuri käytä mutten ole tullut lopettaneeksikaan. (Osoite on maksuton.) Elektro-Kusti tuntuu kiikuttavan juuri tuohon laatikkoon virtuaalisäkeittäin roskapostia. Tämä on eräs niistä syistä, minkä vuoksi pidän tätä osoitetta varalaatikon varalaatikkona.

Äsken tutkin tuota virtuaalilaatikkoa: avaamattomia rikkasanomia oli lokakuun puolivälistä kertynyt noin 440 kpl. Heräsi kysymys, milloin Inbox täyttyy. Olen ymmärtävinäni, että ähkylaatikkoon tunkevat sähköpostiviestit palautuvat lähettäjälle. (Millaisin kommentein ne palautuvat?) Jos kovin moni ohjaa rikkaviestit tiettyyn roskalaatikkoon ja torjuu ei-toivotut lähetykset suodattimin aktiivisesti käyttämistään osoitteista, niin missä vaiheessa roskarobotti tukahtuu omaan puppuunsa?

Kommentit (3)

Ei varmaankaan koskaan, kun eivät ne sinne lähettäjän laatikkoon palaa.. johtuen siitä, että lähettäjän osoite tuppaa olemaan monesti tekaistu.

Spammissa voi sitten olla linkki jonnekin mihin ihmisiä halutaan ohjattavan tai joku oikeasti toimiva sähköpostiosoite sitten siellä tekstissä, millä voi Nigerialais-rinssiin ottaa yhtyettä, jotta saadaan 30miljuunaa dollaria kotiutettua...

syytinki
Seuraa 
Viestejä10213

On mullakin roskapostia varten ilmainen osoite. Kun pitää kirjautua jollekin nettisivulle käytän sitä. Hyvin on toiminut. Tosin käytän sitä joskus muutenkin.

Käyn myös välillä tyhjentämässä tulleet typeryydet roskikseen ja roskiksen asetus on tyhjentyä kun kirjaudun ulos. En siis jätä noita roikkumaan tilantärvääjinä. Postilaatikon koolla kun on siellä raja, joka rikkoutuu nopeasti, jos kaiken skeidan säilyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat