Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Voisiko joku hieman minua älykkäämpi selittää nämä ÄO-testin ratkaisut. Jää vaivaamaan, jos en saa näihin selitystä. Tehtävän 36 logiikan todennäköisesti selvitin, mutta haluan sillekin vielä varmistuksen.

Kommentit (2)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Ekassa en löytänyt mitään muuta logiikkaa kuin vinottain kulkevan säännön eri väristen neliöiden lukumäärissä. Eli vasemmalla ylhäällä on yhtä paljon kunkin värisiä neliöitä kuin oikealla alhaalla. Ehkä siinä on joku hienompikin logiikka josta tuo on pelkkä seuraus eikä varsinainen logiikka itse, mutta sama kai se.. olisin päätynyt sen avulla oikeaan vastaukseen. Muita en jaksa edes katsoa, inhoan älykkyystehtäviä.

くそっ!

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Keskimmäisessä tehtävässä mustia neliöitä tulee aina yksi lisää tietyssä järjestyksessä, mikä tosin on sivuseikka. Niiden idea on peittää noita ympyröitä. Kun edetään tarkastelussa vasemmalta oikealle ja seuraavalle riville alkaen taas vasemmalta, niin huomataan että nuo kaksi ympyrää etenevät läpi tehtävän yksi ruutu kerrallaan aina oikealle päin. Mustat neliöt tosiaan peittävät niitä välillä. Ja aina kun tulevat taas esiin, ovat vaihtaneet väriä mustasta valkoiseen tai valkoisesta mustaan. Siinä logiikka. Kyllä nämä aina lopulta aukeaa, mutta missä ajassa, on ihan eri juttu.

くそっ!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat