Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Oon ite käyny amiksen ja keskiarvo oli 1.80. Nykyään kun hakijoita paljon ei noin 2 arvosanalla tee mitään jatkokoulutuksisiin hakiessa. Pitäis olla yli keskiarvon.

Kananttaa 28 vuotiaana esim. mennä lukioon ja joku korkeakoulutus päälle. Olen ajatellut että olen 40-45 vuotias kun valmistun.

Mutta jos liityn johonkin puolueseen persuihin tai vastaavaa Esim. spd tai kokoomus. Niin onko hyvät mahkut saada puolueveljiltä joku suojatyöpaikka. palkka pitäis olla 15-30 tonnia kuussa. Oon aika sympaattinen tyyppi kuitenkin.

ROlls Royce ja joku miljoonakämppä kans. jne. Puolueveljet ei toki edellytä korkeakoulutusta, mutta lisäähän se näenäistä kuvaa kun ihmiset kuvittelee että osaava tyyppi.

Sivut

Kommentit (36)

Ertsu
Seuraa 
Viestejä6889
Liittynyt8.11.2007

Kannattaa ilman muuta korkeakoulutus ja Kokoomuksen jäsenkirja. Niiden avulla pääset ylemmäksi toimihenkilöksi valtion firmaan eikä tarvitse tehdä mitään sen jälkeen. Finnairillakin on 500 ylempää toimihenkilöä eikä heidän asemaansa aseteta millään tavalla kyseenalaiseksi. Vertailun vuoksi Finnairilla on insinöörejä vaivaiset 65 henkilöä ja lentäjiä n. 700.
Ylemmät toimihenkilöt johtavat yleensä jotain isompaa organisaatiota yrityksissä, joten heitä tarvitaan vain muutama. Poikkeuksena kuitenkin valtion firmat, joissa ylempiä toimihenkilöitä tarvitaan monisatapäiset laumat.

Ertsu
Seuraa 
Viestejä6889
Liittynyt8.11.2007
tiäremiäs
Onhan kelassakin yli 60 päälikkö nimikkeellä olevaa tyyppiä AInakin ennen vanhaan löytyi yhteystiedoista.

Se on suhteessa henkilömäärään kuitenkin pienempi kuin Finnairissa. Mutta kuten näet, korkeakoulutus kannattaa.

Ertsu
Seuraa 
Viestejä6889
Liittynyt8.11.2007

Kelalla on kuitenkin 310 toimipistettä Suomessa, joten voisi kuvitella, että päälliköitäkin tarvitaan vähintään tuo 310.

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907
Liittynyt8.12.2007

Lollero tiäriksen ketjuille.

Vaikka lukisit itsesi vaikka miksi, älä ihmeessä luovu sinun tavaramerkstäsi, Rellusta. Ei Tiäris ole Tiäris ilman pssä kunnossa olevaa Rellua. Tässä täytyy nyt ihan huolestua.

Opiskelu kannattaa aina, tosin ei aina virallisten pahvien muodossa. Koulutus on minulle sivuseikka, pääasia on ymmärrys.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

installer
Seuraa 
Viestejä9908
Liittynyt16.9.2005
CE-hyväksytty
Opiskelussa on se hyvä että siinä oppii kaikkia uusia tietoja ja konsteja joita voi sitten soveltaa muissa touhuissa.
Nyt sanoit kyllä niin naulan kantaan,että sain melkeinpä erektion!

"Kenet jumalat tahtovat tuhota, sen he lyövät ensiksi sokeudella. "

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä6527
Liittynyt8.11.2012

Sanoisin, että nykyaikana korkeakoulutus kannattaa,mikäli tykkää bilettää paljon. Jos se aika meni, tai ei tullutkaan, niin kannattaa opetella itsekseen tai oppia työn mukana.

Reifengas
Seuraa 
Viestejä3419
Liittynyt30.5.2010

Kannattaa se, jos on töitä hakwmassa.

Vain dokumentteja katsotaan, kaikki muu on lässynläätä.

Rinnan rikkahat ajavat,
käsityksin köyhät käyvät.

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä6527
Liittynyt8.11.2012
Reifengas
Vain dokumentteja katsotaan, kaikki muu on lässynläätä.Riippuu minne haet. Huonoissa yrityksissä ja julkisella sektorilla toki noin.

Piha6
Seuraa 
Viestejä907
Liittynyt26.8.2008

Opiskelu kannattaa aina. Lukemisesta en nii tiijä, jos vain dekkareita. Mutta jos elämää opiskelee, niin sitten se lukeminenkin kannattaa.

Kun elämässä tulee vastaan, ja niitä tulee, pieni tai iso "ratkaisun
paikka", niin silloin tieto on valttia sanon mä.

Vaihdokas
Seuraa 
Viestejä2332
Liittynyt13.9.2013

Mä kyllä ihan kuollakseni tahtoisin opiskella, vaikkei se sitten mitään taloudellista hyötyä ikinä toisikaan, tai vaikka toisi yhteenlaskettuna ansionmenetystäkin.

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Liittynyt30.4.2005
Vaihdokas
Mä kyllä ihan kuollakseni tahtoisin opiskella, vaikkei se sitten mitään taloudellista hyötyä ikinä toisikaan, tai vaikka toisi yhteenlaskettuna ansionmenetystäkin.

Mikset sitten opiskele?
Pseudohipin keksimä mystillinen Voima estää?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat