Seuraa 
Viestejä45973

Istuimme ystäväni kanssa iltaa parisen päivää sitten. Kaverini oli aloittanut tupakkalakon ja siksi hankkinut voimakkaimpia Nicoret-purukumeja mitä markkinoilta löytyy. Kaverini valitti, ettei hän oikein voinut jauhaa suussaan nikotiinivalmistetta koska se auheuttaa hänelle oudon tunteen vatsassa ja hikan.

Itsekin olen nikotiinimiehiä ja siksi halusin maistaa purukumeja. Yllätykseni oli suuri, kun pienen pureskelun jälkeen sainkin hikan. Sama tapahtui kaverilleni, joka myös oli laittanut suuhunsa nikotiinituotteen.

Todennäköisyys, että kyse sattumasta, on pieni koska saimme molemmat hikan.

Mistä mahtaa johtua em. nikotiinihikka, mikä sen aiheuttaa?

Kommentit (2)

unknown soldier
Seuraa 
Viestejä103

En tiedä mistä lie johtuu. Ehkä se nikotiini esim supistaa verisuonia ja siten aiheuttaa? Minulla on käynyt hikotuttamaan tupakka kun sitä on oikein kunnon savut vetäissyt. Kenties kannattaa kokeilla jotain miedompaa purukumia ja ehkä useammin jos tarve?

deezee
Seuraa 
Viestejä1643

Tuo ilmiö alkoi kiinnostaa sen verran, että piti ottaa selvää. Se näyttää todella yleiseltä, ja tällaista sanotaan useammassakin lähteessä:

Nicorette gum should be chewed in the special way explained above and in the instructions in the package leaflet. If you chew the gum continuously, the nicotine is released too quickly and may be swallowed. This can cause side effects such as throat and stomach irritation, indigestion or hiccups.

http://www.netdoctor.co.uk/smoking-cess ... e-gum.html

Syynä on nikotiinin nieleminen ja niellyn nikotiinin vaikutus vatsassa, ja ratkaisuna on hitaampi pureskelu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat