Seuraa 
Viestejä950

Miksi ei ole laitosta, jossa ihmiset liukuhihnalla kulkevat kohti uutta sfääriä. Olen ajatellut, että liukuhihnalla tapahtuisi seuraavat asiat:

a) Mahdollinen viimeinen viesti, ja viimeinen ateria.
b) Huumeiden (piristeiden) otto oman maun mukaan.
c) Nukutus, jonka jälkeen ei ole paluuta.
d) Tapporuiske, jonka jälkeen asiakas on siirtynyt uuteen sfääriin.
e) Polttohautaus
f) Tuhka tiivistetään pieneksi timantiksi.

Mikä maksaa, ettei tällaista tappokrematoriota saada pystytettyä. Asiakkaita riittäisi loputtomana jonona, jolloin paineet uusien laitosten rakentamiseen kasvaisi.

Miksi kuolema ei voisi olla bisnestä? Tonttu per asiakas ei olisi paha hinta, mutta köyhälle tuhat euroa rupeaisi olemaan katto. Tietysti tulee kysymykseen KELA, josko he korvaisivat koko lystin - olisihan yksi elätti vähemmän.

Kommentit (1)

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Eutanasia on jostain syystä ongelma. En kyllä tiedä miksi. Maailmasta kyllä löytyy tapauksia, joissa eutanasia olisi todellakin inhimillinen ja eettinen ratkaisu. On esim ihmisiä jotka ovat psykoosissa eikä mikään lääke auta. Kaikkien tiedossa on, että tämä ihminen tulee olemaan koko loppu elämänsä psykoosissa ja käytännössä elää painajaista 24/7. Mutta se täytyy pitää hengissä jostain sairaasta syystä. Tätä en ymmärrä, en ikinä. En halua enkä jaksa kuulla yhtään ainoaa typerää perustelua sen puolesta miksi tuollainen pitää sallia, en kerta kaikkiaan. Koska mitään järkevää perustelua ei ole. Kyseessä on vain juridisesti helpompi kaava: ei eutanasiaa. Silloin kenenkään ei tarvitse miettiä että joo vai ei. Helppoa, simppeliä, kaikki hyvin. Joo. Todellakin..

Miksei myöskään anneta vanhusten käyttää huumeita tai aineita? Ne kuolee kohta joka tapauksessa, joten terveyshaitat ovat aika merkityksettömiä asioita. Lainsäädäntömme on monessa suhteessa hyvin jäykkä ja typerä, ja täten vallitsee monissa tilanteissa sääntöjä, jotka eivät hyödytä ketään/mitään, vaan ainoastaan aiheuttavat ikävää.

くそっ!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat