Seuraa 
Viestejä45973

Miten taistella ruoan himoa vastaan?
En ole ylipainoinen tai mitään mutta on jäänyt sellainen tapa, että vaikka jonkun tv-sarjan aikana on pakko syödä jotain vaikka ei olisikaan kauhea nälkä. Sitten kun on syönyt vähän ajuaa, että "prkl olis voinu olla ilmanki"
Ja ku nopeasti jotain haluaa niin tietenkin sieltä jääkaapista jonkun pitsan ottaa, varmaan asialle pitäis jotain tehdä ennen kuin alkaa maha kasvaa

Onko kenelläkään samanlaista tapaa?
Mikä olisi hyvä ruoka joka olisi terveellinen ja kevyt, ja pitäis nälän pois pitkään?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Inhottava vastaus, mutta porkkanat ja omenat toimivat aika hyvin!Samoin vesi.

Ruokailu kannattaa rytmittää selkeisiin kellonaikoihin ja pyrkiä pitämään niistä kiinni! Kun syö max 4 tunnin välein, ei nälkä ehdi hipoa pilviä ja ei tule sitten mässäiltyä ihan älyttömästi!

Napostelun kohteet voi valita =) Vesi on tosi hyvä esimerkiksi jäätelön nälkään. Jossei jaksa purra porkkanaa kaupat on pullillaan hedelmiä ja muita kummallisia vihanneksia. Joulun aikoihin esimerkiksi ei tehdä muuta kuin katsellaan lahjoiksi saatuja elokuvia ja syödään.

Elokuvia katsellessa on nälän mukaan leipää, ruokaa, (joita en tosin suosittele napostelutarkoitukseen) hedelmiä tai esimerkiksi hedelmäsalaattia.

Napostelu on ikävä kyllä elämäntapa itselläkin.. en kuitenkaan napostele karkkia koska sitä tulee ostettua niin harvoin. Kun on kavereita jne. niin silloin. Suklaapäivinä tulee syötyä suklaata, muttei muuten.

Hedelmiä kuluu ja lukiessa viinirypäleet, vesi ja mandariinit (tai appelsiinit) kokevat kohtalonsa välillä kasvavissa määrin.

Rasvaiset ruoat kannattaa syödä "oikeina ruoka-aikoina pöydän ääressä"

Oma paheeni on yösyöminen =) Jos on nälkä niin ei uni maistu. Syömään tosin menen yöllä siksi ettei illalla ruoka maistu kun mukamas ei ole mitään hyvää. Kun on valvottu puoli neljään alkaa kummasti kurnivan mahan täyttäminen kiinnostaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kannattaa kokeilla polkea kuntopyörää TV:tä töllöttäesssä, jos sellaisen omistaa. Saa liikuntaa, ja on vaikea polkea ja syödä yhtä aikaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat