Seuraa 
Viestejä45973

Jääkauden syntyminen on melkoinen mysteeri, koska maapallon ilmaston pitäisi saman aikaisesti sekä kylmentyä, että sateiden pitäisi lisääntyä.

Nykyisellä gravitaation ajatuksellahan tuo ei selity mitenkään päin.

Vaan ajatukseni mukaan kaiken aineen laajenemisen mukana laajenevat planeetat työntyvät kaarevalla radalla poispäin laajenevasta auringosta.

Ja näkyvä maailmankaikkeus liikkuu huimalla vauhdilla poispäin yhdestä pisteestä, joka on näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella.

Hankaudumme säännöllisin väliajoin tasaiseksi energiaksi avautuneisiin vähän tiheisiin energia-aaltoihin noin 11 vuoden välein.

Selittää auringon pilkut ja kaasuplaneettojen pilkut.

Vaan entäpä kun hankaudumme harvakseltaan normaalia tiheämpiin energia-aaltoihin?

Ne taipuvat enimmäkseen galaksien keskustoihin ja tähtiin, jonka seurauksesta auringostakin avautuu normaalia tiheämpiä energia-aaltoja.

Samalla kun nuo laajenevan auringon normaalia tiheämmät/energisemmät energia-aallot työntävät laajenevia planeettoja "hetkellisesti" normaalia voimakkaammin poispäin auringosta kaarevalla radalla, niin samalla ne myös saavat meristä ja järvistä höyrystymään paljon vettä, joka sataa takaisin maapallolle, samalla kun ilmasto kylmenee nopeasti,

koska auringosta ei tule kauaa aikaa voimakkaasti normaalia tiheämpiä energia-aaltoja.

Koko ajanhan laajenevasta auringosta avautuu tasaisesti tiheämpiä ja tiheämiä energia-aaltoja, mutta saattaa kestää kauan aikaa ennen kuin tilanne tasaantuu.

Savor
;):)

Lukekaa ajatuksella

ajatelkaa ajatuksella

iloitkaa ajatuksella

juhlikaa ajatuksella

jakakaa ilonne ajatuksella

levätkää, jolloin ajatuksenne avautuvat uniksi

Savor
;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (27)

Savor
Jääkauden syntyminen on melkoinen mysteeri, koska maapallon ilmaston pitäisi saman aikaisesti sekä kylmentyä, että sateiden pitäisi lisääntyä.;):)

Eikä sinulle vanhat nimimeerkit riitä vai oliko sinut bannattu kun piti ottaa taas uusi.

Bomt Kneder
Savor
Jääkauden syntyminen on melkoinen mysteeri, koska maapallon ilmaston pitäisi saman aikaisesti sekä kylmentyä, että sateiden pitäisi lisääntyä.;):)Eikä sinulle vanhat nimimeerkit riitä vai oliko sinut bannattu kun piti ottaa taas uusi.

Voi tokkiisa, kyllähän minä sillä Jukterillakin olisin pärjännyt, mutta jokuhan sen vei.

Ja sittenhän se on tämä ihme bannuus, jossa jotakin ottaa bannuun toisten ylenmääräinen kirjoittelu.

Vaan tiesittekö, että itse Einstein kirjoitti elämänsä aikana jopa kymmeniä tuhansia kirjeitä.

Siinäpä vasta trolli ja häirikkö?

Savor
;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja taas tuli yksi naula lisää nykyfysiikan kirjahyllyyn, joka sijaitsee jossakin taka-alalla, muiden väärien teorioiden hyllyjen lähellä.

Savor
;):)

Jatketaanpa loogista ajattelua auringon pilkkujen ja otsoniaukkojen tiimoilta.

Kun näkyvä maailmankaikkeus hankautuu noin 11 vuoden välein tasaiseksi energiaksi avautuneisiin energia-aaltoihin, niin silloin auringon toisen puolen hankautuvat atomit alkavat laajentua nopeammin ja jatkavat laajentumistaan myös toiselle puolelle, jossa viimeisenä täyttyvä alue omaa auringonpilkkumaisen viileää ainetta.

Useat pilkut viittaavat siihen, että hankaudumme useampiin aaltoihin samoihin aikoihin.

Myös ilmakehän molekyylien laajenemisvauhti vaihtelee ja tämä selittää mm. tuulet ja otsoniaukkojen kokojen vaihtelut navoilla.

Savor
;):)

Vieläkö väännetään rautalankaa maailmankaikkeuden toimintatavasta vai joko päästään Kuopioon juhlimaan kaikkeuden ikuista liikettä shamppanjan kera?

Savor
;):)

Voiko jääkauden syntymistä selittää mikään muu ajatus maailmankaikeuden toimintatavasta yhtä loogisen yksinkertaisen kauniisti?

Ja voiko mikään muu ajatus ylipäätään päästä yhteen yksinkertaiseen periaatteeseen?

Savor
;):)

Savor
Jääkauden syntyminen on melkoinen mysteeri, koska maapallon ilmaston pitäisi saman aikaisesti sekä kylmentyä, että sateiden pitäisi lisääntyä.

Nykyisellä gravitaation ajatuksellahan tuo ei selity mitenkään päin.

Vaan ajatukseni mukaan kaiken aineen laajenemisen mukana laajenevat planeetat työntyvät kaarevalla radalla poispäin laajenevasta auringosta.

Ei. Paikallisesti, kuten galakseissa, gravitaatio pystyy vastustamaan laajenemista. Galaksit etääntyvät toisistaan (keskimäärin, kyllähän niitä joskus törmäileekin gravitaation vaikutuksesta), mutta niiden sisällä kaikki toimii normaalisti. Lisäksi sähkömagneettiset voimat pitävät atomeja koossa niin, että nekään eivät laajene mihinkään.

Savor
Ja sittenhän se on tämä ihme bannuus, jossa jotakin ottaa bannuun toisten ylenmääräinen kirjoittelu.

Vaan tiesittekö, että itse Einstein kirjoitti elämänsä aikana jopa kymmeniä tuhansia kirjeitä.

Ero on siinä, että sinä et ole Einstein, eikä jutuissasi ole järjen hiventä.

Vierailija
Savor
Ja taas tuli yksi naula lisää nykyfysiikan kirjahyllyyn, joka sijaitsee jossakin taka-alalla, muiden väärien teorioiden hyllyjen lähellä.

Savor
;):)


Kyllä se naula tuli taas savolaiseen umpipuupäähän, joka kuvittelee että joku asia tulee todeksi, kun sitä tarpeeksi jankkaa. Älä jaksa enää Jukteri, pliis!

Varmaan tuo teoriasi on omasta mielestäsi looginen ja selkeä. Se ei ikävä kyllä riitä. Minun (ja varmaan muidenkin) mielestä se on pelkkää huulten heiluttelua ja katteetonta uhoa.

Rauhoitu, ennenkuin moderaattori tiputtaa sinut taas kerran...

Minä poikahan olenkin vasta reilun vuoden kirjoitellut maailmankaikkeudesta, jonka toiminta perustuu siihen, että energia on jakaantunut erillisiin eri tiheyden omaaviin jo itsessään kolmiulotteisesti laajeneviin energiakeskittymiin.

Vaan nykyinen fysiikka, joka Kuopiossa luetaan jo vanhaksi, on puhunut gravitaatiovoimasta lie jo yli 400 vuotta, mutta silti sitä olla osattu selittää.

Ja miten osattaisiinkaan, kun kyseistä voimaa ei edes ole olemassa?

Savor
;):)

Pelottaako ajatus siitä, että teidänkin atomien ytimissä on jo itsessään kolmiulotteisesti laajenevia alkuplasmakeskittymiä?

Onko helpompi keksiä ylimääräisiä tilaulottuvuuksia, jotka avautuvat jossakin supergalaksijoukkojen välisellä alueella kaukana meistä?

Savor
;):)

Jos luette ajatukseni ajatuksella, tulette toteamaan, että ajatukseni ei tarvitse useita eri voimia, vaan se on jo päässyt yhteen yksinkertaiseen periaatteeseen, johon fysiikka on aina pyrkinyt.

Olihan se aikoinaan hurjaa olettaa, että maa on pallo, joka pyörii akselinsa ympäri, samalla kun kiertää aurinkoa, mutta ihmiset pystyivät sen aikoinaan omaksumaan.

Aiotteko olla pekkaa huonompia ja jättää tämän totuuden omaksumisen tuleville sukupolvillemme, jotka varmaankin tulevat ihmettelemään, että miten ihmeessä kukaan ei keksinyt näin yksnkertaista asiaa jo ajat sitten.

Savor
;):)

Ei saaneet Suomalaiset kultaa Torinon olymppialaisista edes jääiekosta.

Vaan jos ei sitä kultaa tullut älyllä ja fysiikalla, niin sitten pitää mennä hakemaan kultaa sinne Tukholmaan fysiikan ajattelulla.

Savor
;):)

Niin, siinä varmaan Suomalaistenkin olo helpottaa, ihan niin kuin oliko se nyt joku lehti nimeltä after blade lupasikin, että jos Suomalaiset tulevat käymään Ruotsissa, niin unohtuu se ikävä asia, joka liittyi Ruotsalaisiin ja jääkiekkoon.

Savor
;):)

Täytyy ottaa takaisin tuota auringon pilkkujen syntymekanismia sen verran, että tuskin se tähden aine alkaa laajentua toisella puolella nopeammin jne.

Vaan entäpä kun tähdestä avautuvat energia-aallot saavat kohti aurinkoa tulevat energia-aallot tapiumaan kohti samaa aluetta jo kaukana auringosta?

Tämänhän nykyfysiikkakin hyväksyy, tosin olettaa energia-aaltojen taipumisen johtuvan virheellisesti jostakin ihme tilan kaareutumisesta.

Kerran noin 11 vuodessa aurinkoa lähestyy useita tiheitä energia-aaltoja, jotka kohtaavat auringosta avautuvia energia-aaltoja ja alkavat näin taipua ympyrän muotoiselta alueelta, eteenpäin menevän liikkeen aikana kohti samaa aluetta.

Näin syntyy energiapiikki, joka humahtaa aurinkoon noin auringonpilkun kokoiselta alueelta ja vie mennessään tuon alueen atomien välisellä alueella atomeista toisiinsa meneviä energia-aaltoja syvälle aurinkoon.

Ja näin syntyy alue, jossa olevien atomien välisellä alueella ei liiku juurikaan energia-aaltoja, jolloin tuo alue ei laajene niin nopeasti ja sen lämpötilakin laskee.

Hmm. huomattavasti parempi vaihtoehto kuin edellinen.

Sopii auringonpilkkujen ulkonäköön paremmin.

Ajatus jääkauden syntymisestä on vähintään yhtä looginen.

Ja otsoniaukkojen laajenemiset ja supistumiset sopivat kuvaan myös.

Savor
;):

juu, enpäs avaakkaan uutta aihetta, vaan kirjotankin tästä tässä aiheessa.

TELEPATIA.

Aamulla oli ohjelmaa telepatiasta.

ajattelinpa siinä sitten ajatustani ja totesin, että myös ihmisen aivoista, joissa ajatukset "liikkuvat", avautuu enrgia-aaltoja.

Aivojen atomien ytimistä avautu elektronienergia-aaltoja, jotka taipuvat suurimmaksi osaksi vierellä olevien atomien ytimiin.

Vaan osapa pääsee avautumaan aivoista ja päästä poispäin ja kyseiset aallothan liikkuvat valonnopeudella ja niissä olevat energiakimput ovat paljon elektroneja pienempiä.

Voisikohan kaksosten aivoista avautua sikäli samanlaisia/saman aallonpituuden omaavia energia-aaltoja, että ne saisivat toisen kaksosen aivoista avautuvat energia-aallot taipumaan niin toisen kaksosen aivojen atomien ytimiin, etä ne olisi jollakin muotoa tulkittavissa?

Tuli vaan mieleen tai sitten aivojeni atomien ytimistä avautuvat energia-aallot saivat silmieni kautta sellaista infoa/energia-aaltoa, että liittivät ne ajatukseeni liittyviin ajatusenergia-aaltoihin.

Savor
;):)

borri317
Ootko vielä saannu ketää uskoo terioitas.

Ei kannata USKOA sokeasti mihinkään. Minulle riittää, että ihmiset alkaisivat olettamaan, että maailmankaikkeus selittyy ilman ylimääräisiä simsalapim tilaulottuvuuksia

Kuinkahan moni USKOO alkuräjähdysteoriaan ja ovatko he perustaneet lahkoja alkuräjähdysuskonnolle?

Savor
;):)

Savor
borri317
Ootko vielä saannu ketää uskoo terioitas.


Ei kannata USKOA sokeasti mihinkään. Minulle riittää, että ihmiset alkaisivat olettamaan, että maailmankaikkeus selittyy ilman ylimääräisiä simsalapim tilaulottuvuuksia

Kuinkahan moni USKOO alkuräjähdysteoriaan ja ovatko he perustaneet lahkoja alkuräjähdysuskonnolle?

Savor
;):)

Mistä "simsalapim tilaulottuvuuksista" edes puhut? Säieteorioista?
Ja mikset laita tuota Savor-hymiö-juttua allekirjoitukseesi niin ettei sun tarvitsisi kokoajan copypastettaa sitä?

Alkuräjähdysteorian mukaan pistemmäisen energiakeskittymän sisään ilmestyi tilaa räjähdyksenomaisesti, niin ettei keskittymä laajentunut ulospäin, jo olevaan tilaan.

Maailmankaikkeus ei siis laajene alkuräjähdysteorian mukaan vieläkään ulospäin, jo olevaan tilaan, vaan se luo sitä tilaa koko ajan supergalaksijoukkojen väliselle alueelle.

Kyseinen teoria sisältää ylimääräisen tilaulottuvuuden, jota ihminen ei voi ymmärtää, mutta pitäisi vain uskoa, koska isot pojat niin sanoo.

Olen kehittänyt ajatuksen, jonka ihminen voi ymmärtää.

Ajatus on hurja, myönnän sen, mutta niinhän se oli aikoinaan Kopernikuksen aurinkokeskinen mallikin hurja ajatus sen ajan ihmisille.

Ajatukseni ei tarvitse ylimääräisiä tilaulottuvuuksia ja pistemmäisiä energiakeskittymiä oli alussa ainakin kaksi erillistä.

Molemmat laajenivat kolmiulotteisesti tilassa, joka ei laajene.

keskittymien ulkopinta laajenee nopeammin ja keskusta pitää itse itsensä kuumana = tiheänä.

Kun kahden keskittymäm ulkopinnalta ulospäin avautuvat energia-aallot kohtaavat, ne sujahtavat toistensa läpi ja hankautuvat toisiinsa.

hankauksen yhteydessä tasaisesti vähemmän tiheäksi avautuva/laajeneva energia rullautuu eli käpertyy takaisin tiheämpään todella monista kohdista ja näin syntyy paljon erillisiä laajenevia energiakeskittymiä, joista avautuu energia-aaltoja, joilla on myös hiukkasluonne.

Uudet energiakimput eivät vedä toisiaan puoleensa ja näin ne loittonevat toisistaan sektorin laajentumisen takia.

Vaan kun ne hankautuvatkin joltakin alueelta enemmän, niin tuon alueen molemmin puolin alkaa taipua laajenevia energiakeskittymiä kohti samaa aluetta eteenpäin menevän liikkeen aikana ja näin syntyy uusi massakeskittymä,

jossa on paljon laajenevia energiakeskittymiä, jotka tönivät toinen toisiaan poispäin toisistaan, jonka seurauksena massakeskittymän keskelle syntyy paine ilman vetovoimaa.

Ja massakeskittymän ulkopinta alkaa työntyä poispäin keskustasta ja näin myös pinnalla havaitaan painovoimailmiö ilman että kappale omaisi kyvyn vetää toisia kappaleita puoleensa jollakin voimalla.

Ja näin gravitaatiovoimaa ei edes ole olemassa.

Lue lisää täältä

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?t=4034

Savor
;):)

Pittäähän se allekirjoitus olla.

Savor
;):)

Savor
Kyseinen teoria sisältää ylimääräisen tilaulottuvuuden, jota ihminen ei voi ymmärtää, mutta pitäisi vain uskoa, koska isot pojat niin sanoo.
Minkä ihmeen ylimääräisen tilaulottuvuuden? Ei niitä minun tietääksen ole havaittu muita kuin ne kolme + aika? Laajeneminenhan tapahtuu näissä neljässä ulottuvuudessa (ct,x,y,z), eikä siihen tarvita mitään ylimääräistä tilaulottuvuutta.

Esimerkiksi luku 10^12 on mahdotonta hahmottaa sellaisenaan (vai pystytkö kuvittelemaan samaan aikaan mielessäsi esim. tuhatta miljardia omenaa?), mutta ei se silti mitenkään mahdoton ole. Matematiikan avulla se hoituu helposti, aivan niin kuin Yleisen Suhteelisuusteorian ilmiöidenkin kuvailu.

Quylthulg
Savor
Kyseinen teoria sisältää ylimääräisen tilaulottuvuuden, jota ihminen ei voi ymmärtää, mutta pitäisi vain uskoa, koska isot pojat niin sanoo.
Minkä ihmeen ylimääräisen tilaulottuvuuden? Ei niitä minun tietääksen ole havaittu muita kuin ne kolme + aika? Laajeneminenhan tapahtuu näissä neljässä ulottuvuudessa (ct,x,y,z), eikä siihen tarvita mitään ylimääräistä tilaulottuvuutta.

Esimerkiksi luku 10^12 on mahdotonta hahmottaa sellaisenaan (vai pystytkö kuvittelemaan samaan aikaan mielessäsi esim. tuhatta miljardia omenaa?), mutta ei se silti mitenkään mahdoton ole. Matematiikan avulla se hoituu helposti, aivan niin kuin Yleisen Suhteelisuusteorian ilmiöidenkin kuvailu.

Mm. Enqvist kertoo luennoillaan maailmankaikkeudesta, tästä ylimääräisestä tilaulottuvuudesta.

Jos maailmankaikkeus muka laajenee, mutta ei laajene ulospäin jo olevaan tilaan, tarvitaan ylimääräinen tilaulottuvuus, jota ihminen ei voi ymmärtää.

Eikä noita ylimääräisiä tilaulottuvuuksia olla havaittu, eikä niitä voi havaita, koska niitä ei ole olemassa.

Vaan valon yleisen punasiirtymän takia ne on keksitty, kun ei muuta ole osattu.

valon energia-aalloissakin oleva energia avautuu/laajenee vähemmän tiheäksi tilassa joka ei laajene tai kaareudu ja varsinkin supergalaksijoukkojen välisellä alueella, missä ne eivät juurikaan hankaudu vastaan tuleviin energia-aaltoihin.

Ja galaksijoukkojen, galaksien ja esim. aurinkokunnan sisällä noissa aalloissa oleva energia käpertyy/rullautuu takaisin tiheämpään erillisíksi energiakimpuiksi eli fotoneiksi.

Ja tämä selittää valon yleisen punasiirtymän ilman ylimääräisiä simsalapim tilaulottuvuuksia.

Savor
;):)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat