Seuraa 
Viestejä793

Vitali Efimovin vuonna 1970 ehdottama kolmen atomin muodostama kokonaisuus, jossa mitä tahansa atomia siirtämällä muut seuraavat perässä ja mikä tahansa atomi poistamalla muutkin katkaisevat siteensä, on todistettu toimivaksi miljardisosakelvinin lämpötilassa: http://www.eurekalert.org/pub_releases/2006-03/uoc-ain031506.php

Edellisen kerran teoriaa testattiin vuonna 1999 miljoonasosakelvinissä, jolloin homma ei toiminut, joten mitään käytännön sovelluksia tästä uudesta olomuodosta tuskin saadaan kehitettyä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

salai
Seuraa 
Viestejä9178

Onkos Euphemos lukenut DIGGIÄ?
Tuolla on kuva tuollaisesta Efimovin triangelista

Olin päivällä kirjoittamassa (mm.) tuosta artikkelista viestiä, kun eräs laajennus (jonka senkin löysin viime yönä diggistä) kaatoi Firefoxin.

Siellähän on paljon tämän foorumin aihepiiriin liittyviä juttuja. Suosittelen, mielisivustoni nykyään.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Enpä ole Diggiä lukenut, vaan löysin tuon muuta tietä. Mutta nyt kun tuota katselen, niin aika pitkälti näyttää olevan samantyyppistä juttua kuin Slashdotissa.

Ja miksikäs tuota nyt sitten voisi kutsua, kaipa tuo Efimovin triangeli lienee sitten se pätevin nimitys.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat