Seuraa 
Viestejä793
Liittynyt16.3.2005

Vitali Efimovin vuonna 1970 ehdottama kolmen atomin muodostama kokonaisuus, jossa mitä tahansa atomia siirtämällä muut seuraavat perässä ja mikä tahansa atomi poistamalla muutkin katkaisevat siteensä, on todistettu toimivaksi miljardisosakelvinin lämpötilassa: http://www.eurekalert.org/pub_releases/2006-03/uoc-ain031506.php

Edellisen kerran teoriaa testattiin vuonna 1999 miljoonasosakelvinissä, jolloin homma ei toiminut, joten mitään käytännön sovelluksia tästä uudesta olomuodosta tuskin saadaan kehitettyä.

Nervus rerum

Kommentit (4)

salai
Seuraa 
Viestejä7580
Liittynyt17.3.2005

Onkos Euphemos lukenut DIGGIÄ?
Tuolla on kuva tuollaisesta Efimovin triangelista

Olin päivällä kirjoittamassa (mm.) tuosta artikkelista viestiä, kun eräs laajennus (jonka senkin löysin viime yönä diggistä) kaatoi Firefoxin.

Siellähän on paljon tämän foorumin aihepiiriin liittyviä juttuja. Suosittelen, mielisivustoni nykyään.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Euphemos
Seuraa 
Viestejä793
Liittynyt16.3.2005

Enpä ole Diggiä lukenut, vaan löysin tuon muuta tietä. Mutta nyt kun tuota katselen, niin aika pitkälti näyttää olevan samantyyppistä juttua kuin Slashdotissa.

Ja miksikäs tuota nyt sitten voisi kutsua, kaipa tuo Efimovin triangeli lienee sitten se pätevin nimitys.

Nervus rerum

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat