Seuraa 
Viestejä45973

Einstein:
"Olettakaamme mahdolliseksi hiekanjyväsen kaikkien ominaisuuksien tuntemisen, emmekö olisi tällöin selittäneet koko universumin?
Eikö tällöin enää jäisi jäljelle mitään ratkaisematonta maailman täydellisestä käsittämisestä?

Jos nimittäin hallitsisimme tieteen asein täydellisesti tapahtumisen hiekanjyväsessä, niin tämä olisi mahdollista vain ajallis-paikallisen tapahtumisen täsmällisten lakien tuntemisen perusteella. Nämä lait - differentiaaliyhtälöt - Olisivat kaiken kaikkiaan yleisimmät maailman lait, ja niistä täytyisi olla mahdollista johtaa kaiken muun tapahtumisen kaikkinaisuus."

Einstein osasi selkeästi kuvata lopullisen fysiikan teorian "Theory of Everything" perustan. Vain täysin kausaali, deterministinen ja eksakti teoria voi olla se lopullinen teoria.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Einstein kerää kyllä kredeetit siitä, että hän oli ensimmäinen fyysikko, joka puhui TOEsta täysin vakavissaan. Jota kuinkin 50 vuotta aikaisemmin kuin fyysikoiden valtavirta. Se mitä Einstein ei hyväksynyt oli se, mitä kvanttimekaniikka sanoo ihmiskielellä tulkittaessa, vaikka kvanttimekaniikan teoriaa kohtaan hän jakoi konsensuksen muiden fyysikoiden kanssa. Tosin suhteellisuusteoria ei ole deterministinen teoria vaikka se siltä "liisterimäisenä" muuten näyttäisikin, mikä onkin se pääargumentti kvanttimekaniikan ja yleisen suhteellisuusteorian yhdistämiselle.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat