Seuraa 
Viestejä45973

Niin, miksi naapurissa ei ole laitettu rahaa älyttömiä määriä tähän tulevaan pandemiaan?

Taitavat taas ruotsin pojat tietää ja ymmärtää pysyä poissa kusetuksista. Suomessa ollaa kyllä tyhmiä.

Sinne meni verorahoja oikeen kunnolla. Olis voitu muuten vaan antaa ne rahat lääkefirmoille.

Voin vain kuvitella kuinka isot hymyt siellä lääkefirmojen goebbelsseillä on!!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Saattaahan tuo osoittautua ihan tarpeelliseksi, sitten Ruotsin puolella harmitellaan. Tuli muuten ihan mielenkiintoinen ajatus, että jos tulee raju pandemia, niin rokotetaan nuorimmasta vanhimpaan. Tällähän pienennettäisiin eläkepommia Mitä muuten on eroa pandemialla ja epidemialla?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Näistä pandemioista tiedän. Joskus 1918 oli espanjantauti, silloin kuoli paljon porukkaa Suomessakin influenssaan ja vankileireillä. Sitten on ollut aasialainen, sanotaan minunkin sairastuneen siihen lapsena, isä oli parantanut antamamalla lusikalla viinaa, kun olin ollut kuolemankielissä kuumeessa. En muista. Jotain muistikuvia on hongkonglilaisesta, nimi on jäänyt mieleen kun siitä puhuttiin, joskus 60-luvulla. En muista itse sairastuneeni. Onko tämä lintuinfulenssa mitään ihmeellistä? Jostain syystä ne näyttävät lähtevän aasiasta. Miksi?

Länsimaat ovat siihen varautuneet ja meidän bioteknoliamme on sillä tasolla, että jos se leviää ihmisestä tarttuvaan muotoon rokote on jo keksitty siihen mennessä meille. Ei hätä. Sehän on jo pandemia meillä jos muutama kymmenen ihmistä kuolee siihen virukseen. Normaalin lentsuunkin kuolee vuodessa satoja, lähinnä vanhuksia, tai sen jälkitauteihin. Särkylääkeiden aiheuttamaan verenvuotoon arviolta 300. Alkoholimyrkytykseen lähemmäs tuhat. Liikenteessä 500. Lintuinfluenssan vuoksi on turvallista ihmisen elo. Kapitalismin piittaaamattomuus lähimmäisistä tappaa tajuattomuuksissaan tehtynä luonnon itsemurhina ja muine lieveilmiöineen, sotine, varmaan meidät kaikki.

Lierikki Riikonen

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat