Seuraa 
Viestejä45973

Törmäsin eräällä toisella foorumilla topiciin, jossa ihmiset kertovat, millaiset hiukset heillä on, joten ajattelin pistää sellaisen tännekin. Ei kovin omaperäistä mutta...

Omat hiukseni ovat tummanruskeat, suorat ja ulottuvat hartioihin saakka. En erityisemmin hoida niitä.

Ps. Tästä topicista saattaa tulla suosittukin, pääseväthän ihmiset kertomaan itsestään.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (19)

Minullakin on tummahkon ruskeat, suorat. Vähän auringon tuomaa sävyeroa. Suomalaisen silkkiset. Latvoja leikkaan tarvittaessa, mutta kampauksista en perusta, liian vaivalloisia. Pikanutturalle väännettynä yleisimmin.

Minulla on vaaleanruskeat, vaaleammalla värillä raidoitetut puolipitkät hiukset. En minäkään kampauksia pahemmin tee. Yleensä minulla on ponnari tai nuttura.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minulla on mahonginruskea lyhyt tukka, joka on leikattu rosoiseksi niin, että siitä saa cement pastea käyttämällä sojottamaan piikkejä. En laita tukkaa mitenkään, tuolla sementillä haron tukan pystyyn.

Vaari
Seuraa 
Viestejä3335

Minun hiukseni joita ei enää ole ovat tuuheat, tummat ja järkyttävän vahvat. Uskokaa. Ja ne kasvavat alituiseen pääni nahasta, niin että sihisee. Tyhmä aihe. Todella tyhmä.

"Etenen, sillä muistini lyhyempi kuin kehä, jota kierrän." (Markku Envall)

Vaari, ei ole pakko osallistua mielestään tyhmään aiheeseen.

Minulla on vaaleanruskea tukka, joka puolelta n. 5 cm pitkä. Ei kihara, vaan valuu päätä pitkin.

Vaari
Seuraa 
Viestejä3335

Ei tämän aiheen mieli mitenkään tyhmä ole. Tämä aihe on.-)

"Etenen, sillä muistini lyhyempi kuin kehä, jota kierrän." (Markku Envall)

wizard

Omat hiukseni ovat tummanruskeat, suorat ja ulottuvat hartioihin saakka. En erityisemmin hoida niitä.

Yhdyn tähän, paitsi että pyrin hoitaman hiuksiani. Jostain syystä ne ovat jatkuvasti osittain takkuiset, olen ajatellut että hommaisin rastat jottei tarvitsisi huolehtia hiusten sekavuudesta enää.

Tuollaiset muodoltaan hieman saman tyyliset paksut hiukset niin kuin avatarillanikin, paitsi että vaaleanruskeat. Näyttävät tietyssä valossa harmailta, vaikken ole edes vanha.
Kampa ei oikein tehoa hieman kihartuviin hiuksiini, enkä sitä käytäkkään ellei jotain erityistä tapahdu. Nuorempana vihasin hallitsemattomia hiuksiani, mutta nyt olen oppinut elämään niiden kanssa. Tarkoituksena on kasvattaa pitkiksi, eikä köyhällä opiskelijalla turhia parturirahoja ole muutenkaan.

Hiukseni ovat noin 60 senttia pitkat (ylettyvat vyotarolleni), vehnanvaaleat ja ne kihartuvat jos annan niitten kuivua harjaamatta. Kiharat tosin eivat pysy sellaisina kovin kauaa, koska hiukset ovat liian painavat, vaan ne muuttuvat loiviksi laineiksi oltuaan auki muutaman tunnin.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19810

Avattaren kaltaiset sekä värin että mallin puolesta.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Leikkautin pitkulttaispääsulkani noin kuukausi sitten; silloin ne ulottuivat siiventyviin saakka, hieman jopa alle. Nyt ne ovat pörhöllään ja pystyssä eivätkä tottele kampaa.

Nuttura hävisi muutama viikko sitten. Nyt minulla on pystyssä sojottava rokkitukka (kampaajan termi). Sen siittä saa, kun antaa niiden tehdä mielensä mukaan ja syventyy juorulehtiin.

Vierailija

Pitkät ja vaaleahkot. Nykyisin pidän paljon poninhännällä, ennen oli auki lähes aina.

Sangen hauraat ja hieman luonnonkiharaan taipuvat, mutta liian pitkät (=painavat) pysyäseen edes laineilla paitsi otsalta, jossa ne ulottuvat suorina leukaan, kiharoina suuhun melko vaaleat, odottelen tässä taas kesää josko aurinko vaalentaa ne blondeiksi, tällä hetkellä muistuttavat hieman punertavaa kullansävyä.

Minullakin kampaaja nyhersi viimeisimmän muodin mukaan pitkähköjä hiuksiani kerroksittain. Olin blondi neljävuotiaaksi, jonka jälkeen ne muuttuivat asteittain ruskeiksi. Kesäisin ovat kullanruskeat. Olen lähes aina ollut pitkähiuksinen, koska olen liian laiska kampaajalla kävijäksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat