Seuraa 
Viestejä45973

Nojaten Einsteiniin, valossa ei kului aika eikä tapahdu sisäistä liikettä, ynnä havaintoihin, että avaruuden väliainetta eli eetteriä ei ole, olen todennut kidemuodon ainoaksi matkamuodoksi valolle, fotoneille, jos yleensä ollenkaan pysytään sen aineisen ja hiukkasluonteen kannalle.
Jähmettyeessän kiteiksi fotonin osat saavat käyttöönsä vakioenergian valon nopeutta varten. Samoin myös lähtevä vetovoima, siruhiukkaset, jähmettyy kiteiksi ja massassa jonottuu gravitoneiksi.

Vaan tähän asti olen puhunut lähtdön irtoamiskynnyksestä. Vaan kas, en huomannut aiemmin, ei tarvita mitään irtoamiskynnystä. Otetaanpa huomioon fotonin kideosien sisäinen absoluuttisen nollapisteen lämpötila.
Siinä ei ilmene liikettä, mutta sen seurauksena ei myöskään mitään sidosvoimaa suhteessa sen laukaisualusta-aineeseen. Se on täysin vapaa
lähtemään. Sitä ei laukaise mikään, se laukeaa lähtöön itse ja on vapaa muuttuessaan kiteeksi.

Samoin myös lähtevän vetovoiman siru jähmettyessään sirukiteiksi
sisäisesti absoluuttiseen nollapisteeseen menettävät kaiken sidoksen alustansa vaikutushiukkasen aineeseen.

Ydinenergia, sehän on ydinhiukkaseen latautuneita gammafotoneita.
Uusi toteamuksemme valon ja vetovoiman lähdöstä valon nopeuteen, valaiseee myös niiden asemaan. Aiemmin ajattelin, että gammafotonit olisivat kiteinä jokseenkin tasaisesti perusaineen seassa. Vieri viressä oleva peruainehan sinänsä estää niiden karkaamista ulos muuten kuin fuusiossa. Vaan lisäksi, gammafotoneilla absoluuttisessa nollalämpötilassaan ei olekaan mitään sidosta ydinhiukkasen perusaineeseen. Sen sijaan perusaineen tiheyden ohessa sen sidosvoimatkin estävät gammafotonien karkaamisen. Lisäksi vielä:
perustaltaanhan myös gammafotonien kideosat ovat samoja kuin fotonien perusaine. Tästä seuraisi, että gammafotonin kiteet voivat vaihtaa energjioita niihin verrattuan lähes nollatilassa olevien perusainene hiukkasten kanssa.

Edellä olevasta päädyn päätelmään, että gammafotonit, täydessä protonissa 2.2 prosenttia massasta, olisivat ydinhiukkasen keskustassa.
Se kyllä värisee muun ydinhiukkasen mukaan ja reagoi myös gravitaatioon.

Fuusio. Voimakkaan kuumuuden vuoksi sidosvoimt heikkenevät ja
vaiktushiukkasten raot kasvavat. Tapahtumassa protoni litistyy.
Tämä merkitsee, että sen säilyttäessä vakiopinta-alansa sen tilavuus pienenee. Liika massa sinkoutuu ulos. Perusaineen massa kutienkin pidättävät yhä sen sidokset. Sen sijaan gammmafotoneilla 0-lämpötilassaan ei ole mitään sidoksia. Vain ne sinkoutuvat, valon nopeudella, ja niin vapautuu ydinenergia. Kuitenkaan yhdenkään kideosan ei tarvitse lähteä keskustasta. Niiden tila siirtyy pinta-alueelle linssiin, ja tämä linssi minkään sitomatta singahtaa gammafotoneina avaruuteen. Matkalla rautaan asti singahtaa useitakin linssejä, jo helium 4ään mennessä kolme, tai ihmine kyllä kulkee siihen suoraan deuteriumista.

Rauta, sen kyky magnettisuuteen eli atomiydinten yhdensuuntaisuuteen perustuu siihen, että sillä ei ole sisällään estävää gammafotonien keskusaluetta.

"Mustaukot" eli siis tiheämassat, niiden ei ole todettu keräntyvän yhdeksi ylivertaiseksi tiheämassaksi, vaan syntyy kvasaareja, joissa jokaisessa on suuri joukko mm. tiheämassoja. Varsin ilmeisesti tiheämassan täytyy tietty koko saavutettuaan jakaantua. Osatekijä tietysti on paineen kasvu sidosvoimaan verrattuna ynnä myös paksunevan elektroniverhon kurouttava voima, kun siis pinta kasvaa säteen neliössä mutta
tilavuus kuutiossa. Vaan saimme valoa nyt jakaantumistapahtumaankin.
Ajattelen, että keskelle muodostuu railo, jossa osaset saavuttavat valon nopeuden railon ainakin toisella laidalla. Vaan nehän ovat lämpötilaltaan
nyt absoluuttisessa nollapisteessä. Nythan ei mikään sido toista massaosaa toiseen, vaan railon ainakin toinen laita pukkaa toista massaa energiallaan eroon. Ero pääsee alulle hetken hitusessa. Sitä kuitenkin on vaikea nähdä, päinvastoin kuin kahden pienen " mustaukon" liittymistä
toisiinsa. Suuren tiheämassan elektroniverho on paksu. Se peittää nopeasti ja joustavasti kummatkin jako-osat. Jos peitettävä läpimitta on vaikka 2000 km ja elektronien nopeus 100 000 km/s, sehän tapahtuu sadasosasekunnissa. Todella vaikea havaita itse tapahtumaa, kun mitään säteilyä ei lähde. Vasta ajan oloon "nähdään" yhden sijasta kaksi.

LISÄYS. Mitataanpas palstaväen kypsyyttä jälleen äänestyksellä perusasioista. Onko siis valo ainetta eli hiukkasia, vai eikö ole?

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (95)

[size=150:13bkvvz1]TÄH ???[/size:13bkvvz1]

Onkohan Arkos itse unohtanut ottaa päivän C -vitamiinin? Valoa ei ole olemassa, siksi sitä ei tarvitse määritellä. Kun puu huojuu, se on monessa paikkaa yhtä aikaa. Valokin on vaikka olisi pimeää(ihmissilmälle) Vaikka katsottaisiin superkoneilla maailman pimeimpään paikkaan olisi sielläkin jonkinlaista valoa.

risat
[size=150:jgnx53jp]TÄH ???[/size:jgnx53jp] :shock: :shock: :shock:

Onkohan Arkos itse unohtanut ottaa päivän C -vitamiinin? Valoa ei ole olemassa, siksi sitä ei tarvitse määritellä. Kun puu huojuu, se on monessa paikkaa yhtä aikaa. Valokin on vaikka olisi pimeää(ihmissilmälle) Vaikka katsottaisiin superkoneilla maailman pimeimpään paikkaan olisi sielläkin jonkinlaista valoa. :roll:

Päivän C-vitamiinit on otettu. En ole unohtanut aiemmin kirjoittamiani, vaan tämänpäiväinen on niihin lisäys. Siis siirtyminen absoluuttisen 0-pisteen lämpötilaan katkaisee kaiken sidosvoiman.Mitään irtoamiskynnystä valolle tai vetovoimalle ei tarvita, vaan ne ja myös ydinenergia irtoavat ihan itse.

Tulipa mieleeeni, että laitostieteessä on oltu näkevinään fotonin lähtiessä elektronin ponnahtaminen taakse tai lyhemmälle radalle. Onkohan tämä nyt vastaavaa kuin aikanaan Schiaparellin Marsin kanavat. Että kun yleensä voimaan liittyy vastavoima, kun lauetessa vaikkpa ase potkaisee, se on kuviteltu nähtävän myös fotonien lähdöissä. Ainakaan mitään potkaisua ei nyt todetun mukaan asiaan kuulu. Sen sijaan kyllä olisi mahdollista, että elektroni lyhentäen rataa tai myös luovuttaen ponnahtaen vastavoimaenergiaa lisää lähtevän fotonin energiapanosta sen täyteen vakiomäärään.

Nyt syntyy kuitenkin uusi ongelma: MIKSI FOTONIEN JA GRAVITAATION NOPEUS ON JUURI TUO NOIN 300 000 KM/S ELI C EIKÄ JOKIN MUU? Mikähän malli asian selittäisi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myös valon energia-aallot voivat hyvinkin alkaa avautua pikkuhiljaa vähemmän tiheäksi energiaksi atomien ytimistä ja kiihdyttää vauhtiaan valon nopeuteen, jonka ne saavuttavat elektroniverhon tiheyden omaavina.

Jos tuossa vaiheessa kappaletta kohti tulee valoa, niin ulospäin avautuvasta energia-aallosta syntyy vastaavia fotoneja hankautumisen yhteydessä, jotka liikkuvat jo valmiiksi valonnopeudella siinä vaiheessa.

Savor
;):)

Savor
Myös valon energia-aallot voivat hyvinkin alkaa avautua pikkuhiljaa vähemmän tiheäksi energiaksi atomien ytimistä ja kiihdyttää vauhtiaan valon nopeuteen, jonka ne saavuttavat elektroniverhon tiheyden omaavina.

Jos tuossa vaiheessa kappaletta kohti tulee valoa, niin ulospäin avautuvasta energia-aallosta syntyy vastaavia fotoneja hankautumisen yhteydessä, jotka liikkuvat jo valmiiksi valonnopeudella siinä vaiheessa.

Savor
:);):)

Avaruudessa ei ole todettu eetteriä. Ja kun ei ole, ei ole mitään väliainetta valoaaltojen kulkea. On kyllä sanontatapa puhua säteilyn ja myös valon aallonpituudesta. Reaalisesti on kyse jaksovälimatkasta. Lisäksi Einstein jo 1905 lähtien totesi, että ei valossa tapahdu sisäistä liikettä, ei kulje siinä aika. Vain koostuminen kiteistä on fotoneille ainoa mahdollinen matkamuoto. Ja muutenhan niitä ei ole olemassakaan kuin matkalla.

Avautumisestasi jää jäljelle vain valonlähteen sädekimpun avautuminen.
Laser-kimpussa kuitenkin säteet ovat, jonkin aikaa, jokseenkin yhdensuuntaisia.

Fotonit kohdatessaan toisaan eivät hankaa toisiaan, vaan törmäävät toisiinsa, on nopeus sen verran suuri. Ja tästä seuraa, kuten olen sanonut. osien, jakson, energian tasaus, kohti mikrosäteilyn aluetta 0yleien punasiirtymä Mikrosäteily onkin välien varsin tyhjän avaruuden vahvinta energiaa, lämpötilavaikutus 2.7 astetta. Sitä päätyy sekä tähtiin että tiheämassoihin, tietysti planeetallemmekin.

Myös lasersäde laajenee koko ajan, mutta eihän sitä voi millään huomata, koska havaitsijan silmä laajenee samassa tahdissa ja kaukoputkikin laajenee.

Eetteriähän ei ole niin, että se pysyisi paikoillaan tilassa.

Jos fotonit ovat astetta pienemmän aineen kokoluokan galakseja, niin silloin astetta pienemmän aineen kokoluokan galakseissa olevista tähdistä avautuvat energia-aallotkin liikkuvat oman galaksinsa mukana huimia matkoja, ennen kuin pääsevät ulos omasta galaksistaan.

Ja miten pitkiä matkoja niiden pitää liikkua oman näkyvän maailmankaikkeutensa mukana, ennen kuin pääsevät jonkun toisen "fotonin" eli astetta pienemmän aineen kokoluokan galaksin sisään ja siellä jotakin tähteä kiertävän planeetan pinnalle?

Ja miten paljon on ehtinyt tuollainen valo yleisesti venyä eli punasiirtyä, koska galaksien välisellä alueella energia-aallot pääsevät avautumaan vähemmän tiheäksi ja takaisin jonkun galaksin sisälle ja jonkun tähden lähelle tullessaan paljon avautuneet energia-aallot pakkautuvat takaisin erillisiksi energiakimpuiksi.

Niin ja sitten kun muistetaan, että tähdestähän avautuu energia-aaltoja vähän ristiin, jolloin aalloista syntyvät erilliset energiakimpuilla havaitaan myös liikettä suhteessa toisiinsa.

Voimme hyvinkin olla astetta isomman aineen kokoluokan tähden valoa ja esim. andromeda on lähtenyt jättitähden toiselta reunalta ja me toiselta reunalta ja meidän ratamme kohtaavat.

Näin emme havaitse kaiken aineen liikettä tai laajenemista, mutta havaitsemme miten andromeda lähestyy meitä, samalla kun liikkuu poispäin suht koht samasta suunnasta kuin me ja kaikki näkyvän maailmankaikkeuden energia.

Tähden toiselta reunalta lähtevä valo voi kohdata tähden toiselta reunalta lähtevää valoa esim. miljardien valovuosien päässä itse tähdestä.

Mutta miten jonkun fotonin mukana matkustava havaitsija osaa päätellä, että on liikkunut noin huimia matkoja kaiken näkyvän aineen mukana,

muuten kuin niin, että joku pienentää minut tuon aineen kokoluokan eläväksi ja lähettää minut kertomaan totuuden kaikkeudesta.

Savor
;):)

Avaruudessa ei ole todettu eetteriä,mutta oletko kuullut pimeästä aineesta ja energiasta,joka on aika lailla täysin tuntematon ihmiselle vielä?Sitähän avaruus on täynnä.Myöskään valosta ei tiedetä niin paljoa jne. ajan kulumisesta,että voitaisiin sanoa mitään varmaa.Olen itsekin miettinyt tota välittäjäainetta valolle ja ajatellut,että pimeällä aineella saattaa olla merkitystä asiaan.Toistaiseksi vain se on tuntematonta.

Miten pimeä aine voi olla valolle merkitävää, jos ja kun se on pimeää?

Pimeä aine, se tuli käsitteeksi, kun tyhjäksis luullusta avaruudesta löydettiinikin ainetta, joka edelleenkään ei kyllä näy valossa. Se
kylläkin näkyy röntgen-jaksoislla, joskus radiojaksoilla, joskus UVnä.
Se on pimeää vain näkyvän valon kannalta.

Kun kohu pimeäna ainene ja sitä koskevien kuviteolmien osalta laskeutuu,
sen määrä ja rooli saa reaaliset mitat. Välinen avaruus on varsin tyhjää edelleenkin. Kylläkin galaksin keskiläpimittsa on luokkaa 100 000
valovuoitta, ja suurin osa galaksinkin tilavuudesta on tyhjää tai "pimeää".
Galamksin tilareviiri on luokkaa 2 miljoonaa valovuotta, eli verrattuna galaksin kokon 8000-kertainen. Siten huomattavasti vähemmälläkin keskitiheydellä saadaan huomattavia ainemääriä. Ja on mikrosäteilynkin
lämpötilavaiktus jaettuna suureen tilavuuteen melkoinen energia.
On 2.7-kertaien samaan tilavuuteen saapuvaan tähtien valonenergiaan.
Laskekaa sisi mikorsäteilyn energia älkääkä puhuko pimeitä!

Pääosa pimeännkin aineesta on suuria massoja, kuten pilviä, tähtiä,
pimeitä kvasaareja. Uudet galaksit syntyvät pimestä, niiden tillalle, jotka sammuvat ja katoavat pimeään.

Ville1SuuriI
Avaruudessa ei ole todettu eetteriä,mutta oletko kuullut pimeästä aineesta ja energiasta,joka on aika lailla täysin tuntematon ihmiselle vielä?Sitähän avaruus on täynnä.Myöskään valosta ei tiedetä niin paljoa jne. ajan kulumisesta,että voitaisiin sanoa mitään varmaa.Olen itsekin miettinyt tota välittäjäainetta valolle ja ajatellut,että pimeällä aineella saattaa olla merkitystä asiaan.Toistaiseksi vain se on tuntematonta.

Ei pimeää ainetta ole olemassa.

Pimeä aine piti keksiä, koska havaittava aine ei riitä pitämään perinteisellä gravitaatioajatuksella galakseja kärrynpyörämäisinä.

Eli galaksien ulkokehällä kiertävien tähtien pitäisi sinkoutua poispäin galaksin keskustasta, koska niiden liike galaksin keskustan ympäri on niin nopeaa.

Ja näin keksittiin, että olisi olemassa kymmenen kartaa havaittavaa ainetta enemmän ainetta, jota ei olla havaittu.

Oikeasti tähdet työntyvät koko ajan poispäin galaksin keskustasta kaarevalla radalla, mutta tähdet eivät loittone suhteellisesti galaksin keskustasta, koska ne laajenevat samassa tahdissa mitä työntyvät poispäin galaksin keskustasta.

Atomien ytimissä on edelleen erillisiä alkuplasmakeskittymiä, jotka laajenevat kolmiulotteisesti tilassa, joka ei laajene tai kaareudu.

Ja näin pimeää ainetta ei tarvita, eikä sitä edes ole olemassa.

Savor
;):)

Savor
Atomien ytimissä on edelleen erillisiä alkuplasmakeskittymiä, jotka laajenevat kolmiulotteisesti tilassa, joka ei laajene tai kaareudu.

Kuinka ihmeessä yksittäisen atomin ytimessä voi olla plasmaa?

Olen
Savor
Atomien ytimissä on edelleen erillisiä alkuplasmakeskittymiä, jotka laajenevat kolmiulotteisesti tilassa, joka ei laajene tai kaareudu.Kuinka ihmeessä yksittäisen atomin ytimessä voi olla plasmaa?

Noin. Päinvastoin plasma on vapaiden myös välittömästi omaa elektronia
vailla olevain atomiydinten ynnä yhtä vapaiden elektronien joukkioita. Huomaa, vrt. aihe " Sähkö kulkee mutta miten?", plasman yleinen sähkönjohtavuus.

Avatumisesta, Savor, siis jää jäljelle sädekimpun avauttuminen, kuten vetovoimankin sädekimpun. Teho heikkenene käänteisessä suhteessa etäisyyden neliöön, todetu jo 1600-luvulla.

Tämä aihe luo hyvän pohjan fysiikka- yms. keskusteluille. Tämän aiheen viestien tason alapuolelle on nimittäin vaikea päästä.

Arla
Tämä aihe luo hyvän pohjan fysiikka- yms. keskusteluille. Tämän aiheen viestien tason alapuolelle on nimittäin vaikea päästä.

Näin taitaa olla. Perkule kun piti itsekin tähän osallistua...

Arla
Tämä aihe luo hyvän pohjan fysiikka- yms. keskusteluille. Tämän aiheen viestien tason alapuolelle on nimittäin vaikea päästä.

Aivan niin, sinä palstan vanha kypäräpääpappijermu, suurporvariston
jo paljon kovia taholtani kokenut renki. - Ja mieltäsi kovasti lämmittää, että ääniä ei ole annettu paljonkaan, ja että niistä mystisen fysiikkasi aineeton valo on jo saanut 5 ääntä. - Kylläkin Niinsitön Sauli sai paljon
enemmän. Nyt kaikki kypäräpääppipuolueen nuoret ääneastämään aineetonta Valoa.

Kellut suuressa virrassa, oikein kannattavat liiivt päällä. Hietä ne pois, niin kyllä sinä näihin viesteihin kykenet uppoamaan ja uppoutumaan.

Kivaa, että olet todennut myös itsensä Einsteinin semmoiseksi, jionka viestien alapuolelle on vaikea päästä. Kertoo nimittäin jo vuonna 1905, että valossa ei tapahdu sisäistä liikettä, ei kulje aika.

Ilmeisesti havainnot, etä avaruudessa ei ole eetteriä, ovat sinulle ihan liian vaikeita, jotta niiden alapuolelle voisit päästä.

Ainoa mahdollien muoto siis fotoneille ja sm-hiukkasille on kidemuoto.
Vaan timantteja lukuunottamatta, ripustettuina rikkaiden naisten kaulaan, niiden alapuolele ei miestäsi saa päästä. Eikä köyhät naiset timanttienkaan.

Absoluuttinen nollapiste, sen alapuolelle ei minunkaan mielstäni voi päästä. Jotenkin muistelen, että sinä olet esittänyt toisenlaisiakin käsityksiä.

Absoluuttisessa nollpaisteessä ei ole mitään liikettä, ei kulu aika, ei ole sidosvoimiakaan. Ja siten fotoni-kidejponot tai sm-kiteet ovat vapaita lähtöönsä sidosvoimien ollenkaan pidättämättä. Mutta tämähän on fysiikkaa, jonka pohjamutiin et voi kelluntaliiveistäsi päästä, keijukainen.

Olen
Savor
Atomien ytimissä on edelleen erillisiä alkuplasmakeskittymiä, jotka laajenevat kolmiulotteisesti tilassa, joka ei laajene tai kaareudu.Kuinka ihmeessä yksittäisen atomin ytimessä voi olla plasmaa?

Miten siellä ei voisi olla olematta?

Miten alkuräjähdysteorian pistemmäisestä alkuplasmakeskittymästä syntyi erilaisia voimia omaavia hiukkasia, jotka pystyvät pysymään muka saman kokoisina?

Ei ei, pistemmäiset alkuplasmakeskittymät alkoivat laajentua vähemmän tiheiksi kolmiulotteisesti, tilassa joka ei laajene tai kaareudu.

Niistä avautuvat energia-aallot hankatuivat toisista pistemmäisistä alkuplasmakeskittymistä avautuviin energia-aaltoihin, joissa oleva energia pääsi avautumaan sektorin laajentumisen takia vähemmän tiheäksi, kunnes hankauksen yhteydessä niihin rullautui/käpertyi erillisiä laajenevia alkuplasmakeskittymiä, jotka alkoivat avautua omilla energia-aalloillaan jne.

Savor
;):)

Savor
Olen
Savor
Atomien ytimissä on edelleen erillisiä alkuplasmakeskittymiä, jotka laajenevat kolmiulotteisesti tilassa, joka ei laajene tai kaareudu.Kuinka ihmeessä yksittäisen atomin ytimessä voi olla plasmaa?


Miten siellä ei voisi olla olematta?

Miten alkuräjähdysteorian pistemmäisestä alkuplasmakeskittymästä syntyi erilaisia voimia omaavia hiukkasia, jotka pystyvät pysymään muka saman kokoisina?

Ei ei, pistemmäiset alkuplasmakeskittymät alkoivat laajentua vähemmän tiheiksi kolmiulotteisesti, tilassa joka ei laajene tai kaareudu.

Niistä avautuvat energia-aallot hankatuivat toisista pistemmäisistä alkuplasmakeskittymistä avautuviin energia-aaltoihin, joissa oleva energia pääsi avautumaan sektorin laajentumisen takia vähemmän tiheäksi, kunnes hankauksen yhteydessä niihin rullautui/käpertyi erillisiä laajenevia alkuplasmakeskittymiä, jotka alkoivat avautua omilla energia-aalloillaan jne.

Savor
:);):)

Tiedoksi Arlalle: TUO ONHAN MUUNNELMA SINULLEKIN RAKKAASTA ALKURÄJÄHDYSTEORIASTASI. Sen pitäsi kannaltasi olla mitä korkeimman tason fysiikkaa. Mene Herrasikin iloon!

Savor
Olen

Kuinka ihmeessä yksittäisen atomin ytimessä voi olla plasmaa?Miten siellä ei voisi olla olematta?

Sotkenpa nyt itseäni vielä lisää tähän soppaan...

Plasma on aineen olomuoto, joka vaatii vapaita elektroneja sekä positiivisesti varautuneita ioneja (eli atomeja, joilla on "elektronivajaus"), joten plasmaa ei yksinkertaisesti voi olla yksittäisen atomin sisällä.

Kaatuuko siis teoriasi?

Olen
Savor
Olen

Kuinka ihmeessä yksittäisen atomin ytimessä voi olla plasmaa?Miten siellä ei voisi olla olematta?
Sotkenpa nyt itseäni vielä lisää tähän soppaan...

Plasma on aineen olomuoto, joka vaatii vapaita elektroneja sekä positiivisesti varautuneita ioneja (eli atomeja, joilla on "elektronivajaus"), joten plasmaa ei yksinkertaisesti voi olla yksittäisen atomin sisällä.

Kaatuuko siis teoriasi?

Sanot samaa kuin minäkin jo sanoin. Vaan et antanut ääntäni puolestani, eivä ole ne lisääntyneet.

Plasmasta.

Alkuräjähdysteoreetikot ovat laskeneet miten kuumaa pistemmäinen energiakeskittymä aikoinaan oli.

Kyseistä pistemmäistä energiakeskittymää on kutsuttu myös alkuplasmakeskittymäksi.

Alkupuuroa, joka on yhtä ja samaa mössöä.

Kysympä minäkin, että miten tuollaisella pistemmäisellä alkuplasmakeskittymällä on lämpötila, jos lämpö on hiukkasten värähtelyä?

Eihän siinä pistemmäisessä alkuplasmakeskitymässä mikään värähtele suhteessa toiseensa.

Ja sitten siihen plasmaan, jota saadaan esim. fuusiorektorissa.

Fuusioreaktorissa kaasun atomien väliin syötetään energiaa, jossa tuo uusi energia taipuu atomien ytimiin ja saa sieltä avautumaan normaalia tiheämpiä energia-aaltoja jne.

Voimakkailla magneeteilla kaasu pidetään erillään reaktorin seinämistä ja näin kaasun atomien ytimistä saadaan avautumaan aina vain tiheämpiä energia-aaltoja, kunnes aine saa plasmamaisen olomuodon.

Koko ajan kaikki laajenee ja näin myös reaktori ja sen magneetit.

Reaktorin sisällä kaasun atomit eivät kuitenkaan pääse laajenemaan suhteellisesti tilavuutta enemmän kuin mitä reaktori laajenee, kiitos magneettien

ja näin kaasun atomien ytimistä toisiinsa saadaan kulkemaan erittäin tiheitä energia-aaltoja.

Savor
;):)

Savor
Plasmasta *klipetiklip*

Kovasti olit menevinäsi aiheeseen, mutta et sitten kuitenkaan. Eli mitenkäs se plasman kanssa? Kun nyt on osoitettu, ettei plasmaa voi olla atomin ytimessä, niin mitä tapahtuu teoriallesi, joka selvästi perustui juuri tähän?

Eikä sinulla kyllä fuusioreaktorin toiminnasta ole hajuakaan, sen huomasin.

Ajatus voi hyvin, vaikka sinä sanotkin, ettei siellä atomin ytimessä voi olla plasmaa.

Vaan miten olet muka mielestäsi osoittanut aukottomasti, ettei atomin ytimessä ole erittäin tiheään käpertynyttä energiaa erillisissä energiakeskittymissä, jotka laajenevat kolmiulotteisesti, samalla kun avautuvat ulkopinnaltaan energia-aaltoina, joilla on myös pienempien kolmiulotteisesti laajenevien keskittymien luonne?

Savor
;):)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat