Seuraa 
Viestejä45973

Ahti Karjalainen ja Paavo Väyrynen olivat olleen ryyppäämässä. Aamulla Ahti ehdotti, että menisivät saunomaan yleiseen saunaan, josko krapula hieman hellittäisi.

Saunottuaan hetken meni Ahti Karjalainen pesulle. Saunassa oli palkattu selänpesijä, vanha, ruma, lihava nainen. Kun nainen oli lopettelemassa pesemistään, sanoi Ahti "Pestäänpäs nyt tuo Väyrynenkin.", johon pesijä vastasi "Jokainen pesee itse oman väyrysensä!"

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (4)

Paavo ja Gorba

Väyrynen ilmestyi 3. linjalla tatskapuotiin ja ilmoitti haluavansa oikeaan otsalohkoonsa tosi ison, monimuotoisen, ruskean tatuoinnin.

Vähän asiaa ihmetellen ajeli tatuoitsija Väyryseltä tukan pois oikealta puolelta eturaivoa ja alkoi tatuoida ison musteläiskän näköistä ruskeaa länttiä Paavon otsaan.

Parin tunnin kuluttua tatuointi oli valmis ja hirveän näköinen muodoton ruskea läntti punersi vielä verestäen Väyrysen otsassa.

Kun Paavo kaiveli tiskillä lompsaansa maksaakseen tatskan, ei puodin pitäjä malttanut olla kysymättä, oliko Paavolla joku erityinen syy tatuoittaa tuollainen mitään tarkoittamaton läiskä loppuelämäkseen otsaansa.

Tähän Väyrynen vakavana: "No, olimme Mihail Gorbatshovin kanssa illallisella keskustelemassa Suomen ja Neuvostoliiton suhteista ja puheenvuoroni jälkeen nousi Gorba kunnioittavasti ylös tuolistaan, naputti OMAA ruskeaa läikkäänsä otsassaan ja sanoi; "...taitaa Väyryseltä puuttua täältä jotain...!"

Liian vanha

Kekkonen ja Breznev tapasivat. Illan kuluessa Breznev ehdotti:
- Kun maidemme väliset suhteet ovat nyt hyvät, niin eikö raja voitaisi poistaa maidemme väliltä?
- Kyllähän se muuten kävisi, mutta taidan olla jo liian vanha niin ison maan presidentiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Heh,heh. Mutta entäs tämä.

"Televisio- ohjelmat

Romaanimies soitti tuohtuneena Yleisradion päivystykseen valittaen, ettei heitä koskevia ohjelmia tule tarpeeksi televisiosta.
-Nyt poliisi-tv lähetetään viisi kertaa viikossa."

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Kekkonen meni Nixonin vieraaksi Amerikkaan, Nixon ehdotti neuvottelujen päätteeksi, tuntien Kekkosen metsästysharrastuksen, josko lähdettäisiin alligaattorijahtiin, niitä et varmaan ole vielä pyytänytkään. Niin mentiin, Kekkonen näki mustan miehen hiihtävän vesisuksilla valkoisen miehen ajaman moottoriveneen perässä, ja sanoi: "Taitaa olla huhupuhetta nuo epäilyt teidän harjoittamastanne rotusorrosta." Nixon oli vähän hämillään, ennen kuin sanoi: "Se oli syötti."

Lierikki Riikonen

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat