Seuraa 
Viestejä45973

http://www.crawford2000.co.uk/wilcock.htm
Tarjolla on luonnollisia selityksiä asioille, joita uskonnot mystifioivat. Ne ovat siis "totta". Emme vielä näe juuri mitään. Todellisuus on dramaattisesti laajempi kuin yleisesti ajatellaan. Tiede on parhaillaan paljastamassa tätä. Linkissä yleinen näkemys. Tervetuloa tulevaisuuteen. Ei tarvitse pelätä raamattupölinää. Tämä näkemys on raamatussa jumittaville vielä kovempi pala nieltaväksti kuin materialisteille. Kunnioitus molemmille ajattelutavoille, aikansa kutakin.

"Dr. Crick, one of the original discoverers of the DNA molecule, later proved mathematically that it is absolutely impossible for evolution to have ever even begun to produce DNA in the short amount of history that we have as a planet."

Oheisesta linkistä löytyy eräs näkökulma siihen, millä tavalla evoluutioteoria on parhaillaan päivittymässä tieteen etulinjassa uudenlaisella visiolla.

Uusi visio tulee viemään perustan koko materialistiselta paradigmalta ja korvaamaan sen paremmalla, rationaalisemmalla ja koherentimmalla visiolla. Se on yhdistelmä perenniaalista filosofiaa ja systeemiteoreettista ajattelua, radikaalisti laajempi ajattelutapa kuin totuttu yksiulotteinen materialismi.

Enjoy the ride.

The Galaxy is ''tuned'' to form DNA

In the optimal planetary system, where there are no major cataclysms or interruptions, there is a specific distance from the Sun where the tiniest spiralling waves will gather a planet's natural materials together to form the DNA molecules of life. The DNA is the wave, and the wave is the DNA.

That DNA is formed in the process of planetary evolution may sound ridiculous, but it can effectively be proven by something known as the DNA Phantom effect. Dr. Vladimir Poponin put DNA in a tube and shone a laser through it, and to his surprise he realized that it actually captured the light and caused it to spiral through the helix, as if it were a crystal. Even more amazingly, when Dr. Poponin removed the DNA, the light continued spiralling on its own!

For light to form a DNA helix on its own should of course be impossible — unless the light itself had become harmonically tuned to some naturally existing frequency in the energy of space around it. To me, this says that the spiralling light energy of DNA was there first, and the physical molecules simply formed around the spiralling energy once the planet was at the proper frequency position. The Galaxy is ''tuned'' to form human DNA in planetary systems wherever it gets the chance.

Suomeksi: Valo on puhdasta kosmista tietoisuutta. Tietoisuus on ensisijainen todellisuus, materia tiivistyy siitä, toimiakseen tietoisuuden tilapäisenä "kulkuneuvona". Aine koostuu pysähtyneistä korkeamman tietoisuuden ajatuksista.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sesto
Tarjolla on luonnollisia selityksiä asioille, joita uskonnot mystifioivat. Ne ovat siis "totta".
Vau. Ne ovat siis "totta". Vau.

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613

Eihän tuo ole muuta kuin yksi sovellutus (vahvasta) antrooppisesta periaatteesta.

Eli suomeksi: Selitetään että maailmankaikkeus sattuu olemaan sellainen kuin on, koska muunlaista maailmankaikkeutta ei voitaisi havaita koska muunlaisessa maailmankaikkeudessa ei voisi kehittyä ainakaan tällaista elämää.

Tässä tapauksessa siis esitetään että koska DNA on kehittynyt, maailmankaikkeuden on pakko olla tietynlainen (tai tässä tapauksessa ilmeisesti vain galaksin).

Joka tapauksessa... vahvasti epäilen tätä hommaa. Väite siitäkin että matemaattisesti voisi todistaa mahdottomaksi DNA:n sattumanvaraisen muodostumisen planeetan historian mittakaavassa on vähintäänkin epäilyttävä. Tuntemattomia muuttujia on liikaa. Yhtä kaikki, loppujen lopuksi kaikki supistuu todennäköisyyksiin.

Kumpi on todennäköisempää, että DNA:ta syntyy lopulta sattuman tuotteena järkyttävän suuressa lammikossa jossa on erilaisia olosuhteita vaikka kuinka ja enemmän kuin tarpeeksi erilaisia alkuaineita ja niiden yhdisteitä, vai että galaksi on jotenkin "virittynyt" tuottamaan DNA:ta.

No, tietyllä tavalla tietenkin näin onkin - luonnonlait ovat sellaiset että kemiallisista yhdisteistä on mahdollista syntyä itseään kopioiva molekyyli, ja sen jälkeenhän puhdas matematiikka riittää toteamaan että tuolla molekyylillä on tietty etu muihin molekyyleihin verrattuna. Eli kun voidaan selvästi osoittaa että elämä on mahdollista maailmankaikkeudessa, voidaan saman tien tietenkin väittää että luonnonlait tekevät elämän mahdolliseksi. Eri asia on sitten olisiko elämä mahdollista jos luonnonlait olisivatkin toisenlaiset.

Esimerkiksi jos vaikka sähkövakio olisi erilainen, elektronikuorien väliset vuorovaikutukset olisivat erilaisia ja kemialliset reaktiot sitä myöten erilaisia. Ehkä jopa siinä määrin että hiili ei muodostaisikaan pitkiä ketjuja. Ehkä jokin toinen alkuaine kykenisi vastaavaan. Tai ehkä mikään alkuaine ei kykenisi siihen, jolloin elämää tuskin olisi...

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Ajatuksen voimallamme saamme itsemme käpertymään tiheämpään eli sikiöasentoon, jolloin meistä avautuu vähemmän energiaa ulospäin.

Olemme kaikki yhtä ja samaa energiaa eli luojaa eli älykästä suunnittelijaa ja me hän loimme tämän maailmankaikkeuden saman tiheyden omaavasta energiasta ajatuksemme voimalla ja näin saimme aikaiseksi eritäin tiheään käpertynyttä energiaa erillisiin energiakeskittymiin, joiden annoimme sen jäkeen alkaa avautua/räjähtää/palaa/laajentua kolmiulotteisesti jo olevaan tilaan, joka ei laajene tai kaareudu.

Savor

;):)

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613

Antakaa olla.

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Herra Tohtori

Antakaa olla.

This face and lips tremble as it rips
Your breath quickening as heat rushes in
Pull Harder on the String of your Martyr
Stop you cry that's a lie
Flush gasping white reddening
you smile and destroy it
It's time we end this
It's our curse that make this world so hopeless
Allowing our king to spread his genocidal wings
Clawing the skin each kill your weakness
Annihilation your masturbation
Tyrant, I"ll burn you down
My hands grip your throatI need your end
Burned, Stalked, ripped apart - I avenge
For every life you have taken
I am here to repay
You ask me "oh god why?"
'cause i'm god that's fucking why

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat