Seuraa 
Viestejä45973

Sain lausunnon ranteistani "pitkälle edennyt nivelrikko molemmissa ranteissa".

TYÖNI:
Kova ja nopea urakkatyö ,paineilmakoneet ja kovaa puristusta ja voimaa vaativat liikkeet, päivittäin käytettävä mutteripyssy, jonka hakkaava liike tuntuu ranteissa.
Nykyajan automekaanikko työskentelee usein provisio-palkkauksella joka houkuttelee kiristämään työ-tahtia.

2-3 vuotta jatkunut kipu ranteissa, särkyä jne...kunnes ne viime keväänä röntgen kuvattiin ja todettiin NIVELRIKOKSI. Missään muualla ei ole nivelrikkoa tai edes oireita. Ei ole reumaa eikä veressä ole mitään vikaa ja olen muutoin terve enkä tupakoi jne...

Nyt sain lausunnon IF-vakuutus-yhtiöltä jossa he toteavat että tämä ei ole ammatti-tauti. Eikä voida sen takia nimetä ammattitaudiksi .
Eivät kuitenkaan perustele mistä nivelrikko olisi tullut.

Normaalia kulumista kuulemma joka tulee iän myötä, tosin en mielestäni ole mikään vanhus, jollei 40 vuotiasta sellaiseksi IF-vakuutusyhtiössä sitten katsota.Olen ikäni tällä alalla työskennellyt.

Osaako joku lääketiedettä lukenut kertoa miksi selvästi työstä tullut vika olisi sitten tullut.?????(suvussa ei ole vastaavaa)

Mistä nivelrikko tulee?? Onko meillä Suomessa enää tällä alalla ammatti-ihmisiä?Mielenkiintoiseksi asian tekee se että taas toinen vakuutusyhtiö ei korvannut mitään siksi kun vika on kulumisesta tullut.
Tämä vakuutus on ns. laaja takaisinmaksuturva talolainaa tehdessä.

Miten minun kannattaisi menetellä ranteideni suhteen,?? uskaltaako niitä käyttää,?? paheneeko tila??

Olenko ainoa tapaus ??

Vakuutusyhtiöiden uhri, Kädetön mies

VAKUUTUSYHTIÖT VARSINKIN IF, harjoittavat "laillista" huijausta ihmisiä kohtaan

Viideltä eri lääkäriltä saa viisi täysin erilaista vastausta, MIKSI? Eivätkö he tiedä ja siksi keksivät vastauksia omasta päästään vai onko oppikirjat erilaisia eri opistoissa tai vielä parempi: itseoppineita...

PARHAIMMAN PALVELUN SAAT 1.TYÖPAIKKALÄÄKÄRILTÄ
2.ARVAUSKESKUS/TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRILTÄ 3.YKSITYISLÄÄKÄRILTÄ

  • ylös 6
  • alas 3

Kommentit (8)

LAITOIN TUOHON ÄÄNESTYKSEEN MYÖS YKSITYISLÄÄKÄRI VAIHTOEHDON MUTTA SENSUURI KAI ISKI...

Otan osaa, vaikkei minusta pahemmin apua olekaan. Mutta nuo vakuutusyhtiöthän "lausuntoineen" kyllä tiedetään.

Todella pirullisia nuo ranneongelmat. Itselläni on vasen ranne ollut jo puolitoista vuotta melkein yhtäjaksoisesti enemmän tai vähemmän kipeänä niin, ettei sen varaan juuri viitsi painoaan laskea tai raskaampaa taakkaa nostaa. Joku rasitusvamma (ganglio sieltä aina välillä pilkistää, mutta kipua tuntuu ilmankin) on kyseessä, mutten ole varma, mistä se on tullut. Tuliko ranteeseen isompi vika, kun jouduin talviliukkaalla hätäpysäyttämään polkupyörän ottamalla vasemmalla kädelläni tukea graniittisesta talonkulmasta välttääkseni auton alle luisumisen (jysähti aika mukavasti), vai onko kyseessä pitkäaikaisempi rasitus.

Välillä ranne on ollut todella kipeänä niin, että sitä on jomottanut levossakin. Kuitenkin ranteiden käyttämistä on paha välttää. Eräässä vaiheessa sain vaivan hetkellisesti "melkein" parantumaan pitämällä ranteessani nukkuessani tukisidettä ja pahvinpalasta tehtyä lastaa, etten unissani lyttäisi rannettani turhaan. Vaan eihän se tietenkään kunnolla missään vaiheessa parantunut, eikä ole vieläkään. Alkaa pikku hiljaa ottaa päähän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

äänestyksestä sen verran että jos tuohon listaan niinkuin alunperin laitoinkin kohdan YKSITYISLÄÄKÄRI olisi se vienyt tietysti voiton.

Täällä ei ole lukutaitoisia lääkäreitä tai nivelvammoihin perehtyneitä , paremmin vastauksia löytääkin netistä.

Asiani käsittely on tietysti kesken, en tietenkään odota rahallista korvausta mutta jos tämänkaltaiset vammat saadaan joskus määrättyjen ammattien ammattitaudeiksi ei siitä tarvitsisi tulevaisuudessa kaikkien väitellä. Minulle on siis jo myönnettykkin että kuluma on työstä tullut mutta se nyt vaan ei kuulu (vakuutusyhtiön mielestä) korvattavien ammattitautien piiriin tässä tapauksessa.

Olisi pitänyt olla reilusti sairaslomalla ja useita lääkärikäyntejä ja näytellä sairasta.

Suosittelenkin kaikille joilla on vähänkin oireita että pitää hakea heti sairaslomaa ja aina muistaa pyytää lääkärinlausunto asiasta. Työpaikkaterveydenhoitajan kanssa käydyt keskustelut eivät ole kirjattuna mihinkään ja eivät siten riitä todisteeksi.

human62

Viideltä eri lääkäriltä saa viisi täysin erilaista vastausta, MIKSI? Eivätkö he tiedä ja siksi keksivät vastauksia omasta päästään vai onko oppikirjat erilaisia eri opistoissa tai vielä parempi: itseoppineita...

Mä kävin aikoinani neljä fysiatria selkäkipujen ja jalkojen puutumisen takia. Jokaiselta sain päinvastaisia diagnooseja:
1 fysiatri: Kunnon liikunta poistaa kivut! Korotuspala lyhyemmän jalan alle + aloita liikunnan harrastus (olen kilpaurheilija??)
2 fysiatri: Hyväksy kipusi! Jalkojen pituuserolla ei ole mitään tekemistä selkäkipujen kanssa. Lopeta uiminen, se ei ole hyväksi selälle (harrastin uintia pari kertaa viikossa punttisalin päälle)
3 fysiatri: Hyväksy kipusi! Laita korotuspala. Aloita uiminen, se vahvistaa selkää.
4 fysiatri: korjasi jalkojen pituuseron korjaamalla SI-nivelen dislokaation, eli lantion/suoliluun kiertymän. Selkävaivat loppu.

Hei

Nivelrikosta ja tekonivelistä tietoa ja tukea on Suomen Nivelyhdistyksen sivuilla http://www.niveltieto.net

Käsien nivelrikosta on luento 18.4.2006 klo 17 Kampin palvelukeskuksen ruokasalissa (salomonkatu 21 B Helsinki) Puhujana on LL Eero Waris Vapaa pääsy

Suomen Nivelyhdistyksen puhelinpalvelu auttaa nivelongelmaisia:

Terveydenhuollon ammattilainen vastaa
tiistaisin klo 10 -12 numerossa 045 1318801
torstaisin klo 18 - 20 numerossa 045 1318802

Sosiaalihuollon ammattilainen vastaa
tiistaisin klo 19 - 19.30 numerossa 045 1318803

Luottamukselliset puhelut voit käydä myös nimettömänä . Puhelut maksavat normaalin kännykkäpuhelumaksun

Okei, vaikka äänestin toisin, niin työpaikkalekru.

Itselläni oikea ranne vioitellut toistuvasti usean kuukauden ajan, aina kun se on parantunut, olen telonut sen uudestaan.

Katja, otapa ne venyttelyohjeet vakavasti! Monta kertaa päivässä ja justiinsa ohjeen mukaan. Tuo tila kroonistuu helposti ja onkin sitten kipeä kauan. Leikkaus saattaa olla ainut apu

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat