Seuraa 
Viestejä45973

Ryöstin rikkaan eläkeläis mummon käsilaukun ja pidin saaliista itse 10 % ja loput lahjoitin SPR:lle ja paikallisille leipäjonon asiakkaille. Näin ahneiden, omanedun tavoittelijoiden rahat saadaan kiertoon ja yhteiseen hyvään.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Mistä tiedät kyseisen mummon olleen ahne ja omaa etuaan tavoitteleva? Ja miksi pidit itse saaliista KYMMENEN prosenttia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä köyhyys on suhteellista, mutta isossa osassa Maailmaa köyhyys on absoluuttista. Tuollaisia Robin Hood-kolttosia pitäisi mennä tekemään niihin maihin, joissa risaisen paidan päälleen pukeva ihminen pukee samalla ylleen koko omaisuutensa; naapurista lähtee liikkeelle monikansallisen öljy-yhtiön johtaja Cadillacillaan, päästäen samalla pakokaasut ja pölyt risapaitaisen naapurinsa silmille.

Eikös suurimmassa osassa latinalaisen Amerikan maista ole jo tuommoinen meininki? Haukkukaa lisää pohjoismaista hyvinvointivaltiota, ultrakapitalistit!

Hyvin menee kiertoon joo inhottavilta ihmisiltä jotka ovat töitä painaneet rahojensa eteen. Ei siinä erillisiä Robin Hoodeja enää tarvita kun olen jo maksanut päiväkotisi, koulusi, koulukotisi, työttämyyskorvauksesi, toimeentulotukesi, terveydenhoitosi, jälkiesi korjaamisen ja vankilassa lokoisan elosi. Siitä jäljelle jääväkö on inhottavaa oman edun tavoittelua? Anna saman tien tilinumero niin voin ohjata työnteosta saamani palkan sinne kokonaan suoraan.

Bushman nykyhetken Robin Hood. Uskaltaa vastustaa tyrannimaista hallintoa, joka verottaa kansalaisia yli tarpeiden.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat