Seuraa 
Viestejä45973

Kytketään tuhannelle (nuorelle) miehelle laitteet, jotka rekisteröivät paineen vaihtelut munassa.

Seisokit, alkavat seisokit ja värähdykset,

Ennustan, että kokeessa todetaan paineen vaihteluiden ajoittuvan samoihin aikoihin.

Aamuseiskokkihan ajoittuu aamuun eli samaan aikaan samalla alueella, mutta muutkin yön seisokit tullaan havaitsemaan kaikilla miehillä samoihin aikoihin ja tämähän johtuu ulkoisen paineen vaihteluista.

Myös päivisin havaittavat seisokit tai seisokin alut, jotka syntyvät ilman miesten omaa halua tai muita selkeitä ulkoisia ärsykkeitä, tullaan havaitsemaan samoihin aikoihin, samoilla maantieteellisillä alueilla.

Savor
;):)

Ps. tämäkään ei ole vitsi.

Savor
;):)

Kyseisiä paineen vaihteluita ei voida havaita tavan painemittareilla ulkoisesti.

Ihmisen kehoa kohti tulee koko ajan energia-aaltoja, joissa olevat laajenevat energiakimput vaikuttavat kehomme laajenevien atomien toimintoihin.

Aika-ajoin nuo energia-aallot saavat miesten munat seisomaan ihan omia aikojaan tai saavat aikaiseksi merkin seisokin alusta.

Ja ennustan siis, että tarpeksi iso otanta antaa tulokseksi sen, että tuo ajoitus tapahtuu kaikilla miehillä samoihin aikoihin.

Savor
;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Pride
Seuraa 
Viestejä604

Miksi olet usealla käyttäjällä samalla forumilla? Aika älytöntä. Hymiörumbasi luonnollisesti 'paljastaa' tämän - tuskin sitä varsinaisesti haluat peitelläkään. Motiivit vain kiinnostavat.

No toisaalta kun kirjoittelee tuota täysin älytöntä huuhaata, ei motiiveilla ole juuri merkitystä.

Ainoa järkevä lause, jonka koskaan olet lausunut löytyy signaturestasi. Toivottaa toinen savolainen, joka upottaa sinut suohon heti jos vastaan tulet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Savor
Ja ennustan siis, että tarpeksi iso otanta antaa tulokseksi sen, että tuo ajoitus tapahtuu kaikilla miehillä samoihin aikoihin.

Savor
;):)

Ihmisen elimistö tekee tarkistuksia, ajaa diagnostiikkaa, havaitakseen että kaikki toimii. Stondis on myös sekvenssiin liittyvä diagnosointikohde. Tämä voisi aikaansaada sen että suurin piirten samalla uni- ja elämänrytmillä elävien nuorten miesten stondikset ajoittuisivat samoihin aikoihin jollain toleranssilla, ilman ulkoista ärsykettä esim. naaraan toimesta.

Tällä perusteella en täysin poissulje mahdollisuutta, stondisten ajoituksesta, että voit olla osittain oikeassa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat