Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Hah....ne on ryssän puheet mitä on...

Nyt on paljastunut, että Venäjä antoi tietoja amerikkalaisten
hyökkäyksestä Saddamille. Onneksi tämä oli niin pöljä,
ettei ymmärtänyt asiasta mitään.

Varsinaista "terrorismin vastaista sotaa !"

Sivut

Kommentit (21)

BUSHMAN
Hah....ne on ryssän puheet mitä on...

Nyt on paljastunut, että Venäjä antoi tietoja amerikkalaisten
hyökkäyksestä Saddamille. Onneksi tämä oli niin pöljä,
ettei ymmärtänyt asiasta mitään.

Varsinaista "terrorismin vastaista sotaa !"

Hah! Jenkit auttoi Saddamin valtaan....

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613
Liittynyt18.3.2005

Bushman, tsekkaapa huvin vuoksi googlesta "Bin Laden CIA" ja sano sitten kuka auttaa terroristeja ja mistä syistä.

Jos et jaksa painaa linkkiä niin kerron jutun juonen tässä ja nyt: Kun Neuvostoliitto aikanaan yritti vallata Afganistania, USA halusi tietenkin että NL ei onnistuisi tässä operaatiossaan (koska USA oli kylmässä sodassa neukkuja vastaan). Siksi USA (tai tarkemmin CIA) värväsi henkilöitä, jotka olivat halukkaita taistelemaan Neuvostoliiton miehitysjoukkoja vastaan. Tällaisia henkilöitä löytyi Lähi-Idästä useitakin, eräs heistä oli rikkaan saudiperheen vesa, Osama bin Laden. Bin Ladenille annettiin koulutusta, varallisuutta ja varusteita, jotta hän voisi järjestää vastarintaa Afganistanissa venäläisiä vastaan.

Jos asia kiinnostaa, voi toki hakea myös hakusanoilla "Pinochet CIA" tai yleisesti "CIA coups", joista löytyy myös jo mainittua tietoa myös Baath-puolueesta ja sen valtaannoususta Irakissa aikanaan. Kannattaa kuitenkin käyttää aika epäilevää lähdekritiikkimoodia; CIA herättää voimakkaita tunteita ja monista sivuista tuskin puoletkaan on täysin totta.

Tarinan opetus: USA:lla ei ole mitään puolimielisiä, puolisotilaallisia islamistiryhmittymiä vastaan kunhan ne tappavat ja päät irti leikkaavat oikeilta ihmisiltä. Laajemmin, Yhdysvaltain politiikassa on aina ollut hallitsevana tekijänä verraten lyhytnäköinen oman edun tavoittelu ja siihen liittyen kyseenalaistenkin keinojen käyttö. Osa ihmisistä kykenee ihailemaan tätä Machiavellimäisen häikäilemätöntä politiikkaa, osa ei. Yhtä kaikki, Yhdysvallat ei todellakaan ole mikään kirkkain liekki maailman pimeydessä, joka johdattaa maailman kansat vapauteen ja demokratiaan.

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Tokihan jenkit hyökkäsivät Irakiin edistääkseen demokratiaa (=lievä ristiriita). Öljyllä ja kostolla ei mitään tekemistä asian kanssa?
Mikseivät jenkit hyökkää Pohjois-Koreaan? Kiinaan? Kongoon?

Te jenkkipellet olette ihmiskunnan pohjasakkaa....

Paljastusta kuitenkin on lievennetty huomautuksella, että venäläisten saamat tiedot olivat osaksi vääriä eikä niillä ollut muutenkaan merkitystä.

Oireita kuitenekin toimintasuunnan muutoksesta. Valko-Venäjän tapaus.
Ukrainan kahtia jakaantuminen. Tseljabinskin ja Krasnojarskin
käytetyn uraanin käsittelylaitokset. Ja mitä suomalainen retkikunta mittaa Turkissa, paikkojako keskimatkan ohjusten sijoitteluako varten?

Fenrir
Mikseivät jenkit hyökkää Pohjois-Koreaan? Kiinaan? Kongoon?

Samasta syystä, kuin sinäkään et sinne hyökkää. Siitä ei olisi tässä vaiheessa hyötyä.

Esa aka Lihis
Fenrir
Mikseivät jenkit hyökkää Pohjois-Koreaan? Kiinaan? Kongoon?

Samasta syystä, kuin sinäkään et sinne hyökkää. Siitä ei olisi tässä vaiheessa hyötyä.

Vaan jossakin muussa vaiheessa? Pohjois-Korealla ei ole myöskään merkittäviä öljyvaroja. Niistä katsotaan olevan hyötyä hyökkäyspäätöksiä tehtäessä.

Valko-Venäjän tärkein oppositiopomo M. julisti perustavansa kansanliikkeen V_Vn vapauttamiseksi. - Edellisen kerran vapauttajat
saapuivat Minskiin 27. kesäkuuta 1941, ja seuraavana päivänä koko kaupunki oli jo vapautettu. Heinäkuun 3. päivä 1944 natsilainen vapaus päättyi. Ei enää saatu sielläkään tehdä mitä tahdottiin. Samaan aikaan käytiin Risto Rytin itsenäisyystaistelua Ihantalassa, ja suomalaiset vapauttajat vetäytyivät Itä-Karjalassa.

Huomautukset Tseljabinskin ja Krasnoajarski laitoksia vastaann eivät
(enää) koske asian teknjistä ja säteilevää puolta, vaan että nääs
ne on huonosti vartiotu. Ilmeisesti hyvään vartiointiin kukenisivät toteuttaman vain paikalla USAn joukot. Huomaa myös peruste Iranin
uraanin käsuittelyä vastaan. Vartioimatonta uraania voi joutu Iranin kösiin ydinaseisiin käytettäväksi.

Ukrainassakin koitti vapaus eli demokratia, mutta hajosi pian kahteen osaan. Kuulemma siellä puuttuu miljoona äänestäjää listoista, mutta koska
vallassa on Vapauden Hallinto, nimenomaan se on Lännen mielestä demokratiaa. Itäinen puolue on voittamassa vaalit, mutta yksinään sen oletetaan saavan vain 30 prosenttia. Ei ole selvää, mikä voima muodostaa hallituksen, voipa syntyä hyvin äkkiä kaksikin, Kiovaan ja Harkovaan. Presidentti kylläkin nimittää ulko- ja puolustusministerit.
Vaan tämä laki syntyi jo edeltäjien aikana. Nykyistä Vapauden presidenttiä
ei tarvitse välttämättä totella, jos riidaksi menee.

Ja kerrotaan siis, että suomalaien retkikunta tutkii Turkissa auringonpimennyksen vaikutusta painovoimaan. On Suomen eduskuntaan myös syntynyt kova halu vahvistaa EUn perustuslaki. Sen lisäksi Suomen taantumuksellien koulu aiotaan tarjota Suomen puheenjohtajakautena
mallitalioksekis koko Euroopalle. Tästä laitoksesta pitävät Saksa on Suomen jälkeen puheenjohtaja.

Ja myös Suomen virallinen liittyminenn NATOon muhii. Jos Venäjä aletaan täällä yleisesti käsittää terroristeja suosivaksi valtioksi, päätös saadaan aikaan nopeastikin.

Nimenomaan EUta, sen nopeita joukkoja, varten toimintasuunta Kongon demokraattisessa tasavallassa. Se on suuri maa, siellä on paljon myös suota, sinne uppoaa joukkojakin lopulta paljon.Se on metsäinkin maa, sinne pitää lähettää metsätaistelijoita, suomalaisia jo Suuren sodan sakut sanoivat Tarzaneiksi. Juuri eduskunnan kiireellisenä hyväksymän lain mukaan Suomen presidentillä on nyt lähettämiseen viralliset valtuudet, yhteistyössä hallituksen ja eduskunnan kanssa tietenkin.

No, muissakin....

Muistetaan tuo joukko idässä nimeltä kommunistit ...

Kun ajattelu delegoitiin puolueelle, kävi kuin kävi..

L
Seuraa 
Viestejä7878
Liittynyt17.3.2005

Fenrir

Kirjoitit:

Hah! Jenkit auttoi Saddamin valtaan....

Voit varmaan perustella jotenkin? Minun käsitykseni mukaan Saddam nappasi Baath -puolueessa vallan ihan itse.

L
Seuraa 
Viestejä7878
Liittynyt17.3.2005

Gwaïraîs

Kirjoitit:

Puhumattakaan Saddamin tukemisesta Irania vastaan käydyssä sodassa.

Saddamin Irakin aseistivat NL/Venäjä, Ranska, Kiina ja Saksa monien pienempien toimijoiden ohella. USA vei maahan vain noin 40 sotilaskoptetria (eikuitenkaan taistelukoptereita).

Tämä asia on aina ollut selvä kuin pläkki, mutta jostain syystä tämä väite siitä, että USA oli Sadddamin päätukija elää omaa elämäänsä. Paskaa, johon USA:n hysteeriset vastustajat yksinkertaisesti haluavat uskoa, faktoista välittämättä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat