Seuraa 
Viestejä45973

http://english.peopledaily.com.cn/20060 ... 53827.html

tuon jutun perusteella kiinalaiset ovat sitten aika tosissaan & pidemmällä kuin olin luullutkaan fuusioreakorin kanssa, en kyllä ole aiemmin kuullut koko hommasta joten jos joku fiksumpi selventäisi onko kyseessä kupla, ihan aito toimiva fuusioreaktori vai joku siltä väliltä?

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (2)

Whoaah. Kiinan pojat ottanu pari askelta eteenpäin.

Veikkaan kyllä vaan, et samanlainen tuo on kuin se Ranskaan rakennettava, koereaktori joka ei vielä pysty olemaan taloudellisesti tuottava. Mutta reaktori sekin! Tekniikka menee eteenpäin. Kiinassakin. Ja maahan on yksi maailman suurimmista talousmahdeista, sitä on turha lähteä kieltämään. Kiinan energiapula on yleisesti tiedossa oleva juttu ja ne etsiikin nyt kovasti kaikkea mahdollista millä voisi sitä energiaa lisää tuottaa. Suurin osa joista on padottu ja kaksi suurta patohanketta valmistuu taas ens vuoden puolella.

TapioAK
Seuraa 
Viestejä2384

Pari kuukautta sitten kuuntelin selitystä 18 Luolan suuraan muistaakseni. Selitys kertoi historiaa Aleksanteri suuresta Kolumbuksen kautta Etelä-Kiinassa keksittävään FUUSIOREAKTORIIN. Eli Kiina tulee onnistumaan ja ehkä eräs tärkeä tekijä sille on KVANTTIHERRUUS eli maailman nopein kvanttitietokone. Sen avulla kyetään tekemään laskuja kaiketi jopa yksittäistä fotoneja koskien.
Toisaalta Essealaiset ovat kirjoittaneet Kun toinen aurinko keksitään tapahtuu ensin valtava räjähdys laaksossa ja myöhemmin sodat käydään polttavia aseita käyttäen niin kuin sähkö tai laseraseita.

Joku epäonnistuu ensin ja epäonnistujan fuusioreaktori räjähtää? Mutta Kiina tulee onnistumaan.

Titanic löytyi jälleen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat