Seuraa 
Viestejä45973

OJ 287 on kvasaari, jonka kirkastumisen noin 12 vuoden välein ennustivat Suomalaiset kosmologit.

Ensimmäinen galaksimme ulkopuolinen kosminen tapahtuma, jonka ihminen on pystynyt ennustamaan.

Noin vuoden sisällä eri ennustusmallit kilpailevat siitä, mikä malli ennustaa OJ 287 nimisen kvasaarin kirkastumisen parhaiten.

Väitän, että myös kyseisen OJ 287 kvasaarin kirkastuminen noin 12 vuoden välein perustuu samaan asiaan kuin auringonpilkkumaksimi ja kaasuplaneettojen pilkut/myrskyt.

Koko näkyvä maailmankaikkeus on yhden astetta isomman aineen kokoluokan energiakeskittymän avautuvia energia-aaltoja, joilla on myös galaksiluonne.

Koko näkyvä maailmankaikkeus siis liikkuu kokonaisuutena meille täysin käsittämätöntä vauhtia poispäin tuosta jättimäisestä energiakeskittymästä, josta aikoinaan avauduimme energia-aaltoina.

Andromeda avautui eri paikasta tuota jättikeskittymää ja andromeda myös liikkuu eri suuntaan kuin me ja näin sen rata leikkaa meidän rataamme, jonka seurauksena me kohtaamme ilman, että kyseessä olisi gravitaatiovoima.

Sinä aikana, kun andromeda ja me liikumme toisiamme kohti, liikkuu koko näkyvä maailmankaikkeus miljardeja tai kenties miljardeja miljardeja kertoja pidemmän matkan poispäin jättikeskittymästä, josta aikoinaan avauduimme energia-aaltoina, mitä on matkaa tällä hetkellä andromedaan.

Tuon kaiken näkyvän maailmankaikkeuden energian liikkeen aikana hankaudumme säännöllisin väliajoin vastaan tuleviin toisesta jättienergiakeskittymästä avautuviin energia-aaltoihin noin 11 vuoden väliajoin.

Vastaan tulevat energia-aallot ovat avautuneet/laajentuneet kolmiulotteisesti tasaisesti vähemmän tiheiksi energia-aalloiksi, kuitenkin niin että myös näissä aalloissa on siellä täällä energiatihentymiä.

Nuo siellä täällä olevat energiatihentymät ovat aikoja sitten suht tasaiseksi energiaksi avautuneita galakseja.

Kuitenkin niissä on vielä sen verran tiheää energiaa, että ne saavat esim. omaan galaksiimme hankautuessaan aikaiseksi esim. jääkauden.

Lue aiheeni JÄÄKAUSI.

Nämä tihentymiin hankautumiset selittävät myös tietyt säännölliset sukupuutot noin 70 miljoonan ja 140 miljoonan vuoden välein.

Näkyvä maailmankaikkeus alkoi ns. muka laajentua kiihtyvällä vauhdilla noin 6 miljardin vuoden ikäisenä.

Itseasiassa noin 6 miljardin vuoden ikäisessä näkyvässä maailmankaikkeudessa alkoi tähtiin saapua valoa toisista tähdistä tai toisien galaksien tähdistä ja se sai tähdet palamaan nopeammin.

Toisaalta kvasaareja havaitaan noin 6 -9 miljardin valovuoden päästä ja näin tähtien nopeampaa laajenemista/palamista kiihdytti hyvinkin se, että hankauduimme tuohon aikaan normaalia tiheämpiin koko näkyvää maailmankaikkeutta vastaan tuleviin energia-aaltoihin.

OJ 287 kirkastuminen noin 12 vuoden välein tukee ajatustani.

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Hankaduimmeko koko näkyvää maailmankaikkeutta vastaan tuleviin energia-aaltoihin akoinaan noin 12 vuoden välein, jonka seurauksena havaitsemme OJ 287 kirkastuvan noin 12 vuoden välein?

Vai johtuuko vuoden ero auringonpilkkumaksimiin siitä, että valon energia-aallotkin laajenevat,

jonka seurauksena OJ 287:stä tulevat energia-aallotkin ovat supergalaksijoukkojen välisellä alueella ensin laajentuneet voimakkaasti ja ehkäpä liikkuneetkin paljon nopeammin

ja tullessaan galaksijoukkojen alueelle, sitten galaksimme alueelle ja sen jälkeen aurinkokuntaamme, olisivat nämä voimakkaasti vähemmän tiheäksi energiaksi avautuneet energia-aallot alkaneet pakkautua takaisin tiheämpään, koska hankautuvat täällä useammin vastaan tuleviin energia-aaltoihin

jonka seurauksena luemme virheellisesti OJ 287 kirkastuneen aikoinaan noin 12 vuoden välein.

Savor

;):)

Tiesitkö Jukteri, että auringonpilkkujakson pituus vaihtelee 7 - 17 vuoden välillä eikä ole aina 11 vuotta.

Eikä auringonpilkut johdu auringon magneettikentästä vaan siitä, että simsalapim ulottuvuudesta tulevat hattivatit kusevat aurinkoon 11 vuoden välein. Tämä aiheuttaa myös voyager luotainten vauhdin hidastumisen ja kaiken muun mitä ihminen (Jukteri) ei voi ymmärtää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nykyisin OJ 287 kirkastuminen selitetään kahdella mustalla aukolla, joista pienempi lähestyy isompaa noin 12 vuoden välein.

Käsittääkseni kyseisiä mustia aukkoja ei ole edes suoraan havaittu, vaan ne liittyvät malliin, joka pyrkii selittämään OJ 287 kirkastumisen noin 12 vuoden välein.

Mielestäni tuo malli on virheellinen.

Toisaalta sitä pitää kuitenkin harkita, koska ilmeisesti muiden kvasaarien ei ole havaittu kirkastuvan säännöllisesti.

Ajatukseni mukaan mustat aukotkin ovat kolmiulotteisesti laajenevia energiakeskittymiä, joista avautuu energia-aaltoja.

Näin kolmiulotteisesti laajeneva iso musta aukko työntää pienempää kaarevalla radalla poispäin itsestään, itsestään avautuvilla energia-aalloilla.

Välillä voimakkaammin, jolloin pienempi loittonee kaarevalla radalla nopeammin mitä laajenee, jonka jälkeen liike poispäin hidastuu sen verran, että molemmat laajenevat nopeammin mitä pienempi loittonee,

jonka seurauksena isomman mustan aukon ulospäin työntyvä tapahtumahorisontti saavuttaa pienempää.

Ja näin 12 vuoden välein isommasta mustasta aukosta avautuvat energia-aallot pääsevät pienemmän mustan aukon keskustaan niin tiheinä, että sieltä avautuu erittäin paljon energiaa,

jonka seurauksena OJ 287 kirkastuu.

Ja tuolla energialla pienempi musta aukko alkaa loitota enemmän isommasta mustasta aukosta, mitä kyseiset mustat aukot laajenevat jne.

Savor
;):)

Savor hankautuu 12 vuoden välein energia keskittymiin kärsiessään elinkautista vankeustuomiota parista murhasta.

Savor

Väitän, että myös kyseisen OJ 287 kvasaarin kirkastuminen noin 12 vuoden välein perustuu samaan asiaan kuin auringonpilkkumaksimi ja kaasuplaneettojen pilkut/myrskyt.

Senkun väität. Aiotko esittää jonkun todisteen väitteellesi?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat