Seuraa 
Viestejä45973

Kaikki näkyvän maailmankaikkeuden massakeskittymät ovat syntyneet ilman gravitaatiovoimaa.

Voin todistaa väitteeni nykyisillä havainnoilla.

Toisten tähtien valon energiakimppujen todetaan taipuvan kohti aurinkoa ja näin jonnekkin kauemmaksi auringosta syntyy energiatihentymiä, ilman että kyseisen energiatihentymän energiakimput olisivat vetäneet toisiaan puoleensa.

Jos kyseisten energiakimppujen mukana liikkuisi sen koko luokan älykkäitä havannoijia, niin heistä näyttäisi siltä, että kyseiset energiakimput liikkuvat toisiaan kohti, aivan kuin niillä olisi joku ihme voima, jolla ne vetävät toisiaan puoleensa.

Me tosin tiedämme, että kyseessä on kolmiulotteinen illuusio, joka perustuu siihen, että heidän näkyvä maailmankaikkeutensa liikkuu kokonaisuutena yhteen suuntaan tilassa, joka ei laajene tai kaareudu.

Väitän, että kaikki näkyvän maailmankaikkeuden massakeskittymät ovat syntyneet ilman gravitaatiovoimaa.

Selitys löytyy kaiken näkyvän maailmankaikkeuden energian yhteisestä liikkeestä, jota ei olla ymmärretty.

Olemme astetta isomman aineen kokoluokan energia-aaltoja, joilla on myös näkyvän maailmankaikkeuden kokoluokan galaksien luonne eli astetta isomman aineen kokoluokan hiukkasten luonne.

Kaikki havaittavat massakeskittymät ovat syntyneet ilman gravitaatiovoimaa, koska erilliset energiakeskittymät ovat hankautuneet eteenpäin menevän liikkeen aikana jommalta kummalta sivultaan enemmän ja alkaneet näin taipua kohti samaa aluetta, jonne on tullut energiakeskittymiä myös toisaalta, samasta energia-aallosta.

Ja kun vielä muistamme, että kaikki erilliset energiakeskittymät/hiukkaset ovat jo itsessään kolmiulotteisesti laajenevia eli vähemmän tiheäksi energiaksi avautuvia keskittymiä, joista avautuu energia-aaltoja,

niin silloin ymmärrämme, miten uusien massakeskittymien sisälle saadaan paine ilman gravitaatiovoimaa, koska erilliset kolmiulotteisesti laajenevat energiakeskittymät alkavat värähdellä, töniessään toinen toisiaan poispäin toisistaan, koska eivät mahdu olemaan samalla alueella.

Eli kovin painehan kohdistuu tietysti massakeskittymän keskelle, koska kaikki laajenevat erilliset energiakeskittymät tönivät toisiaan poispäin massakeskittymän keskustasta, josta ne näin samalla työntyvät poispäin, samalla kun laajenevat kolmiulotteisesti tilassa, joka ei laajene tai kaareudu.

Savor
;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Haloo?? kuuleeko kukaan? Huston, we have a problemo?

Savor on Arkos Itse:ä pahempi epätiede-trolli, jota maa päällään kantaa..''

Voisitko Savor liittää kuvia näistä tieteellisistä oivalluksistasi? Valokuvaa, diakuvaa, pysäytyskuvaa, värikuvaa, koulukuvaa, ihan mitä vain, joka KUVAINNOLLISTAISI teorioitasi?

Kiitos etukäteen, olen niiiin iloinen.

Eikö Suomalaisten Öä tosiaankaan riitä totuuteen.

Pitäisi ilmeisesti mennä ja kertoa tämä Saksalaisille.

Savor
;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
Savor
Eikö Suomalaisten Öä tosiaankaan riitä totuuteen.

Pitäisi ilmeisesti mennä ja kertoa tämä Saksalaisille.

Savor
;):)


Olisin helvetin iloinen jos sen tekisit!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat