Seuraa 
Viestejä45973

Nykyfysiikka on käsien heiluttelua.

Nykyfysiikka heiluttaa käsiään ja kertoo, että on olemassa gravitaatiovoima, jota se ei kuitenkaan osaa selittää.

Nykyfysiikka heiluttaa käsiään ja sanoo, että elektronit pysyvät saman kokoisina atomin ytimen ulkopuolella, jota se ei kuitenkaan osaa selittää.

Se heiluttaa käsiään ja puhuu kentistä, mutta ei kerro miten kentät vaikuttavat elektroneihin.

Nykyfysiikalla on positiívinen ja negatiivinen varaus käsitteet, mutta nekin on vain käsien heiluttelua.

Nykyfysiikka ei osaa kertoa miksi atomilla havaitan ns. elektonivajaus.

Ajatukseni siihen pystyy.

Kolmiuloteisesti laajenevasta atomin ytimestä avautuu energia-aaltoja, jotka taivuttavat ulkoapäin atomia kohti tulevista energia-aalloista energiaa kohti atomin ydintä.

Mitä tiheämpiä energia-aaltoja ytimestä avautuu, sitä enemmän ne saavat energiaa taipumaan kohti ydintä ja mitä enemmän energiaa taipuu kohti ydintä, sitä enemmän kohti ydintä menevät aallot saavat avautumaan energiaa ytimestä.

Kun atomia kohti tulee tietynlaisia energia-aaltoja, ne eivät taivukkaan atomin ytimeen, vaan ohittavat sen ja tempaavat ytimestä avautuvia energia-aaltoja mukaansa, jolloin syntyy elektronivaje.

Koska nyt atomin ytimestä avautuu normaalia vähemmän tiheitä energia-aaltoja, niin silloin ne eivät myöskään kykene taivuttamaan ulkoapäin tulevia energia-aaltoja niin tehokkaasti kohti atomin ydintä ja näin atomi säilyttää elektronivajeensa.

Tämä ajatus selitää kyseisen ilmiön loogisesti.

Tähän ei nykyfysiikka pysty.

Nykyfysiika heiluttaa vain käsiään, tokihan se tekee sen hienosti matematiikan säestyksellä, mutta pelkkää käsien heiluttelua se silti on.

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Nykyfysiikka heiluttaa käsiään ja väittää, että elektroni omaa kyvyn vastustaa liikettä, mutta sitä se ei osaa selittää.

Ei elektronit omaa kykyä pysyä atomin ulkokehällä, eikä edes elektroni omaa kykyä pysyä saman kokoisena.

Elektronit syntyvät laajenevien atomien ytimistä avautuvista laajenevista energia-aalloista ja ne jatkavat matkaansa kohti toisten atomien ytimiä, saaden sieltä avautumaan entistä tiheämpiä energia-aaltoja, jotka näin omaavat elektroniverhon tiheyden aina vain kauempana atomin ytimestä.

Tai paremminkin suhteellisesti tietysti yhtä kaukana, koska se atomin ydinkin siis laajenee.

Savor
;):)

Nyt käsiä on heiluteltu gravitaation osalta jo Newtonista lähtien.

Kauanko tätä käsien heiluttelua vielä jatketaan?

Vai joko on totuuden aika?

Savor

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nykyfysiikka heiluttelee käsiään ja väittää, että atomin ytimessä on ns. protoneja ja neutroneja, joilla on erilaiset voimat suhteessa toisiinsa.

Selitystä näille voimille ei ole.

Oikeasti ns. protoni ja neutroni koostuvat vastaavanlaisista kolmiulotteisesti laajenevista energiakeskittymistä, joista avautuu koko ajan kolmiulotteisesti laajenevia energia-aaltoja.

Nuo aallot päätyvät osittain vierellä olevan/olevien kolmiulotteisesti laajenevien energiakeskittymien ytimiin ja nyt sieltä vuorostaan avautuu energiaa jne.

Ja näin ns. protoni onkin hetken päästä ns. neutroni ja sitten taas protoni.

Atomin ydintä ei voi kuitenkaan tarkkailla koko ajan ja näin sitä ei voi havaita suoraan.

Ajatus on kuitenkin looginen ja se ei heiluttele käsiään todetessaan totuuden maailmankaikkeuden toimintatavasta.

Toisin kuin nykyfysiikka, joka ei miksiymmärrä yhtään mitään maailmankaikkeudesta.

Savor
;):)

Vierailija

No nyt on taas Jukterilla mopo karannut aivan tyystin. Voisikohan moderaattori hieman hillitä tuota maanista vaihetta?

Mopomiehen käsitys maailmankaikkeuden toimintatavasta. Mopoa ajaessa ei pidä heilutella käsiä.

Saapuu naisen luo Onni, mopoa ajava mies.

Onnin varaukset ova positiivisia, joidenkuiden muiden miesten negatiivisia.

Heilutelkaapa käsiänne ja kertokaa miksi kiinteiden kappaleiden pinnalla olevien atomien havaitaan hyppivän kappaleen pinnalla?

Ajatukseni mukaan pinnalla olevan laajenevan atomikerroksen alapuolella olevista laajenevista atomeista avautuu energisempiä/tiheämpiä energia-aaltoja kuin ilmassa olevista laajenevista atomeista ja näin pintakerroksen atomien ytimiin pääsee energisempiä aatoja kappaleesta päin ja kun nämä aallot saavat energiaa vapautumaan laajenevasta atomista enemmän kohti kappaletta,

niin sillä energialla laajeneva atomi hyppää poispäin laajenevasta kappaleesta.

Laajeneva kappale ei kuitenkaan vedä nopeammin poispäin työntyvää laajenevaa atomia puoleensa, vaan sen ulospäin työntyvä pinta tavoittaa laajenevan atomin ja näin atomi vain näyttää palaavan kappaleen pinnalle, mukamas liikkumalla kohti kappaletta.

Kyseessä on siis kolmiulotteinen illuusio, jossa olemme itse mukana.

Vaan helutelkaapa tosiaan käsiänne ja yrittäkää kertoa jotakin yhtä loogista.

Savor

;):)

Nykyfysiikka heiluttelee käsiään ja sanoo, että fotoni ampaisee heti valonnopeuteen, ilman mitään kiihdytystä, mutta miten se muka tapahtuu, kertokaapa se ja heilutelkaa vähän käsiänne.

Oikeasti kolmiulotteisesti laajenevista energiakeskittymistä avautuu koko ajan energia-aaltoja, joilla on niin elektroniluonne, kuin fotoniluonnekkin.

Ja näin myös fotoni on ensin mukana avautumassa kolmiulotteisesti laajenevasta atomin ytimestä ja se syntyy jo valmiiksi liikkeessä olevasta energia-aallosta eli sekin kiihdyttää vauhtiaan ensin ja saavuttaa valonnopeuden vasta silloin kun sinkoutuu poispäin atomista sen ulkokehällä.

Me palamme koko ajan pienellä liekillä, samalla kun lämpölaajenemme tasaisesti kaiken muun aineen mukana suhteellisesti samaa vauhtia.

Voimme havaita tämän palamisen, koska kaikki mitä esim. näemme perustuu siihen, että valokin on tuon palamisen yksi tulos.

Välillä joku kappale voi lämpölaajentua normaalia nopeammin ja näin se voidaan havaita suhteessa muihin aineisiin.

Savor

;):)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat