Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Kehittelen sellaisen lihamyllyn johon voitaisiin kuolemaan tuomittu tiputtaa ränniä pitkin. Sitten, kone rupeasisi jyrsimään jaloista alkaen ihmisen vartaloa. näin kuin kone on järsinyt ihmisen. Niin työntekijä mättäisi mössön kottikärryihin ja vesi vaikkapa krematorioon.

Tämä kaikki tapahtuisi julkisella paikalla että että ihmiset näkisivät tämän. Näin esimerkiksi voitaisiin rangaista warettajia ja pikkurikollisia, mitä ihmiset eivät pidä vakavina rikkeinä, ja siittä johtuen harrastavat niitä edelleen.

Nyt ihmiset näkevät että he joutuvat pikkurikoksista lihamyllyyn, niin he eivät uskalla enään tehdä pikkurikoksia. Tämä konsti tulisi olemaan hyvä ja toimiva.

Hyvä ja toimiva konsti.

Sivut

Kommentit (49)

mskomu
Seuraa 
Viestejä672
Liittynyt10.10.2005

...josta pääsemme jälleen siihen, että rankaisu ei ole ikinä lopettanut rikollisuutta. Antiikin aikaan oli hyvinkin kovia rangaistuksia ja julkisia "varoittavia esimerkkejä". Silti rikollisuus kukoisti niihin aikoihin enemmän pahemmin kuin Suomessa, jossa vastaavaa rangaistuskäytäntöä ei ole.

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14239
Liittynyt23.6.2005

Luepas tiäremiäs alkajaisiksi Foucaultin Tarkkailla ja rangaista.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Joo-o, oot tiäremies sairas.

Kuka helvetin hullu veisi lihamurskan krematorioon? siitähän sais sioille hyvää ja ravitsevaa ruokaa.

installer
Seuraa 
Viestejä9908
Liittynyt16.9.2005

Itse kannatan kyllä fyysisiä rangaistuksia mutta tuo kuulostaa liian julmalta.Tavallinen perusruoskinta riittäisi.

"Kenet jumalat tahtovat tuhota, sen he lyövät ensiksi sokeudella. "

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18399
Liittynyt16.3.2005
tiäremiäs
Kehittelen sellaisen lihamyllyn ...
Hyvä ja toimiva konsti.

Päivälleen vuoden olet sitten viisastellut täällä ja tämä on kyllä jo pohjanoteeraus aloittamiesi juttujen joukossa.

Hyppää ite myllyys.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
Liittynyt31.3.2005
installer
Itse kannatan kyllä fyysisiä rangaistuksia mutta tuo kuulostaa liian julmalta.Tavallinen perusruoskinta riittäisi.

Minkälaista on "perusruoskinta?" Jos on tarpeeksi perusteellista, niin ihminen kyllä kuolee siihenkin. Lihamylly voisi olla armeliaampi tapa, riippuu tietenkin paljon siitä, minkälaisella volyymilla vankeinhoito tapahtuu. Ei tuollaisista Tiäremiähen ideoista voi keskustella, kuin huumorimielessä, sekin on brutaalia sellaista.

Lierikki Riikonen

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14239
Liittynyt23.6.2005

Puffataan nyt tiäremiäs nimensä veroiseksi kirjasuositusten myötä niin kyllä se siitä!

-> Nyt keväällä paperit vetämään Hesan kriminologian koulutusohjelmaan!

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

Piru Naiseksi
Seuraa 
Viestejä3164
Liittynyt16.3.2005

Menetelmä kuullostaa Mafia/Cosa Nostra -tyylin inhottavuudessaan muutamanteen potenssiin korotetulta versiolta. Reaalimaailmassa tällaisia rangaistuksia ei sivistyneessä järjestelmässä pidä toteuttaa. (Aika moni itseään sivistyneenä pitävä yhteisö hyväksyy kuolemanrangaistuksen ja soveltaa sitä mutta toimeenpanotapa poikkeaa tässä kuvatusta.) Toivottavasti edes rikollisuuden raaistuminen ja yhteiskunnan voimattomuuden lisääntyminen lainrikkojain edessä ei johda kuvatunkaltaisten, äärimmäisten rangaistusmuotojen käyttöön tai niitten liittämiseen mahdollisten seuraamusten valikoimaan edes pelotteeksi.

Mutta meikäläisellä, äksyläisellä on kyllä varastossa rangaistusehdotus kaidalta polulta liiaksi livenneille ihmispoloille: syötetään heille minun korkeimman omakätisesti valmistamaani ruokaa. (Eräs tuttavani näet tokaisi hätäisesti kyhäämiäni aamiaisvoileipiä vilkaistuaan: "Oksentaa, kun noita katseleekin!" Samaa logiikkaa noudattaen näitten leipien syöminen olisi aiheuttanut kuoleman...) Joten pahoille pojille siis katetaan - ei leivätön - vaan tämän tädin valmistamin aterioin katettu pöytä, jonka antimet hänet pakotettaisiin syömään. Huhu kiirisi pahain poikain keskuudessa ja rikollisuus vähenisi!

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

minä en murhaajiin enkä henkirikoksiin tätä konstiä käyttäisi, vaan ihan kevyisiin rikoksiin josta on vaivaa yhteiskunnalle. Mutta kansalaiset eivät pidä niitä vakavina asioina. Mutta kuitenkin tippa kasvaa ja tulee vesilammikko. Näin näistä asioista kuin kaikki niitä tekee tulee merkittäviä. Esimerkiksi Warettaminen ja myymälävarkaudet. ehkä huumekauppiaat ja tupakan polttajat jotka polttavat sellaisessa paikassa jossa ei saa polttaa.

Kuin heittäisimme warettajan myllyyn. Muut warettajat rupeisivat pelkäämään ja vähentäisivät waretttamista eli laitonta kopioimista.

Esimerkiksi Talousrikoksistakin ja myymälä varkauksista tulee paljon suuremman kustannukset yhteiskunnalle kuin murhaajista.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat