Seuraa 
Viestejä45973

"YK:n yleiskokous on toistuvasti tuominnut USA:n julistaman Kuuban vastaisen saarron, joka rikkoo kansainvälistä oikeutta ja loukkaa Kuuban kansan oikeutta valita itse yhteiskunnallisen kehityksen tie. Kauppasaarto vaikeuttaa kuubalaisten jokapäiväistä elämää ja hyvinvointia.

Kauppasaarrosta huolimatta Kuuba on kyennyt kuitenkin huolehtimaan muita kehitysmaita paremmin kansalaisten perusoikeuksista, kuten oikeudesta terveydenhuoltoon, koulutukseen, työpaikkaan ja vaikuttaa itseään koskevaan päätöksentekoon."

Nyt kaikki täällä ken mm. Irakin tilannetta ihmettelevät ja
USA:n maailmanpoliisin otteita kammoksuvat, älkää unohtako
pientä Kuuban kansaa.
Älkää unohtako heidän pasifistista
taisteluaan jättimäisen isonveljen puristuksessa.

http://www.skp.fi/tapahtumat/kuubasolid.html

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

"SKP osallistuu Spartacus-säätiön Kuuba-solidaarisuusprojektiin. Sen puitteissa on tuettu kuubalaisten itse valmistamien luontokirjojen julkaisemista ja ympäristökasvatusta. Kuubalainen Ekologian ja systematiikan instituutti tuotti kaksi kirjaa, jotka saivatt erittäin kiittävät arviot kansainvälisissä luonnontieteilijöiden konferensseissa ja julkaisuissa, kuten Nature-lehdessä.

Ensimmäinen projektin puitteissa julkaistu kirja painettiin vuoden 2002 lopussa. Se on ensimmäinen kuubalainen kokonaisvaltainen teos Kuuban linnuista. Kirja sai laajaa huomiota ilmestyessään Kuubassa. Sitä on levitetty "yliopisto kaikille" -kampanjan puitteissa oppilaitoksiin ja kirjastoihin. Toinen kirja Kuuban matelijoista ilmestyi syksyllä 2003."

Nyt ihmiset, kaikki mukaan tähän tärkeään hankkeeseen.
Jos ei muuta niin välittäkää edes tietoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat