13:09

Mitähän tämän kertaisella uudistuksella haetaan?

Kommentit (5)

käyttäjä-3779
Seuraa 
Viestejä1785

TahaI kirjoitti:

Mikko kirjoitti, että entiset liittymät kävisivät ilman lisätoimenpiteitä, mutta minun nimimerkki oli hukattu ja on edelleen hukattu. Korvattu merkinnällä "käyttäjä-3779". Ja päästäkseni ylipäänsä asioimaan piti täyttää jos jonkinmoisia rivejä. Sellaista kielimuotoa kuin esimerkiksi "10 kommentit" ei muuten Suomen kielessä ole, terveiset vain "uudistajalle" - uudistus lienee jonkun konsultiksi opiskelevan harjoitustyö? Mieluummin olisi toivonut, että laatija olisi tuntenut keskustelujen luonteen ja tavoitteet, jotka joten kuten toteutuivat edellisen, vain pikkuisen palstaa heikentäneen uudistuksen jälkeen. 

Mutta kun muistaa, miten vakavasti maa makaa isoissa asioissa, huomaa, että tällaiset pikkuasiat eivät sittenkään paina mitään. Eikä tuota kommentoitavaakaan liiemmin liene. Yksi asia olisi jatkoksi erääseen vanhaan ketjuun, mutta epäilenpä, ettei ko. ketjua löydy tai se on lukittu. No, siinä tapauksessa kai "käyttäjä-3779" aloittaa uuden ketjun..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Toope
Seuraa 
Viestejä28479

Totuttelua tämä kai taas vaatii, mutta ehkä tämä tästä lähtee. Vähän Hoo Moilasena nyt pitää ensin hakea, mistä mitäkin löytyy ja mitä oikein tapahtuu. Lupaan luodata ennen tuomitsemista.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Vanha jäärä
Seuraa 
Viestejä1578

Olen ollut palstalla varsin pitkään, ja kokenut useita palstan muutoksia. Yleinen tuntumani on, että jokainen uudistus on karsinut palstalta asiantuntevia kirjoittajia sekä kiinnostavia kysymyksiä ja tuonut enemmän yleistä, osin asiatonta hölinää.

Ehkäpä tarkoitus on nytkin saada palstalle enemmän klikkauksia myös älypuhelimista, ja näin sitä voidaan kaupata paremmin tehokkaana mainosalustana. Bisnestähän tämäkin palsta loppujen lopuksi on, eikä media-alalla ole viime aikoina kovin hyvin pyyhkinyt.

Vanha jäärä

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat