Seuraa 
Viestejä1112

Vähän flunssainen olo. Kävin hakemassa finrexinin ja kaksi kupillista kuumaa vettä. Tässä istun sängyn reunalla ja kuunetelen hamemerfallia. Nuhaa pukkaa, kurkku on karhea. Myös olo on vähän flunssainen.

Tähän ketjuun voit kirjoitella mitä vain huvittaa, mutta pelkästään öisin. Tätä toivoisin.

Miksi et saa unta?

Kommentit (20)

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238

Entä jos on yötöissä ja yrittää nukkua päivällä? Silloin varmaan saa kirjoitella myös päivällä?

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
R Hood
Seuraa 
Viestejä19

Kyllä pari Imovania saa unen tulemaan, en itse tartte, mutta tiedän eukon joka ei muutoin nuku ollenkaan!

Älä koskaan kadu tekemääsi, kadu tekemättä jäänyttä.
(Elmer Diktonius)

karahka
Seuraa 
Viestejä1112

Taas heräsin, kävin vessassa ja istuin koneen ääreen hetkeksi aikaa. KÄvin myös juomassa kupillisen mustaherukkamehua ja kupin kuumaa vettä. Ei nyt sitten muuta... kohta takaisin nukkumaan.

Max Hunter
Seuraa 
Viestejä201

Taidan jysäyttää haulikolla ilmaan, jahka naapurin ämmä sammuttaa valonsa ja makuulle käy!

Vaihdokas kirjoitti: Höh anteeksi. Yläpeukutin vahingossa Max Hunterin kommenttia. Ei olisi ollut aihetta. Sori.

karahka
Seuraa 
Viestejä1112

no niin, taas sitä valvotaan, kun nukuin äsken pari tuntia. Ei minulla kyllä univaikeuksia ole, mutta nukkuminen vain on välillä jotenkin tylsää. Millaista unta näitte viimeksi tai sitten saa kertoa mieleen painuneista unikokemuksista?

karahka
Seuraa 
Viestejä1112

Tähän aikaan on tavattu olla ryyppäämässä, mutta nyt en ole alkoholiin koskenut varmaan neljään vuoteen. Ehkä parempi olla juomatta tässä vaiheessa, kun tuo skitsofrenia ja siihen lääkitys.

Kuintekin vähän kaipaisin sitä tunnelmallista olotilaa, jonka alkoholi tuo ja rohkeutta myös.

salai
Seuraa 
Viestejä8276

Aikoinaan (10 vuotta sitten ja eteenpäin) täällä oli öisin usein ainakin minä, DedMoroz ja Volitans valveilla. Oli tietysti monia muitakin ja ajoittain viikonloppuna aika hurjia keskusteluita. Oli joskus melkein pelottavaa seurata minkälaisen uhkakuvan Kar1 oli netistä löytänyt. Hauskaa oli kyllä öisin pelleillä  Lasse Liittyneen kanssa.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

karahka
Seuraa 
Viestejä1112

Tykkään öisin kuunnella radio novaa. Tulee mieleen, kun oltiin kavereiden kanssa yötä jossain kodan tapaisessa ja otettiin kaljaa. Radio soi sitten taustalla koko yön. Pitäisi joskus uudestaan kokeilla ja muistella hyviä aikoja.

karahka
Seuraa 
Viestejä1112

KÄvin taas pihalla kuuntelemassa yön ääniä. Huuhkaja siellä tuntui huhuilevan. Otava oli kadonnut jonnekin, liekö pilven taakse tai muuten vain vaihtanut paikkaansa taivaalla. 

karahka
Seuraa 
Viestejä1112

Taas vain meni tunti, eikä vielä väsytä niin kovasti, että menisin nukkumaan. MIten on, käykö porukka täältä tiede.fi -sivustolta baareissa tai pubeissa näin viikonloppuisin?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat