Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Seireeni kirjoitti:

Onko tarkoitus saada klikattua virus tietokoneelle, miksi kommentti on noin perseestä?

???

Aina ei jaksa keksiä jotain oheislätinää jos haluaa vain vinkata linkillä. Varsinkin kun tämä on Vapaa sana, jossa ei tarvitse niin pönöttää.

Kaino vieno toive oli kyllä että tästä voisi kehittyä ketju jossa on vastaavanlaista matskua. Friikit elukat kiinnostavat aina.

Toisaalta aloitus jäi torsomaiseksi koska raivostuin siitä ettei täällä toimi kuvanlisäys edes sillä ainoalla menetelmällä joka enää on käytettävissä. Eli että ensin tallennat kuvan omalle koneelle ja sitten siirrät sen tänne. Suoritin siirron, mutta yrittäessäni tallentaa viestiä sain toistuvasti ilmoituksen ettei saa tallentaa.

Nyt ei ruudulta edes löydy enää tuotakaan namikkaa millä saa kuvia siirrettyä.

Mikä helvetti niissä kuvissa niin kamalaa oli että siitä piti luopua että niitä voisi linkittää? Jos ne linkittää, niin eiväthän ne silloin täältä tilaa vie, vaan sieltä missä niiden pesä varsinaisesti on.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Lurjus kirjoitti:

Ei tule mikään muukaan maakaan selviytymään, mutta olen jostain lukenut että valtion taloutta ei pyöritetä samalla tavalla kuin kotitaloutta. Eli velkaa ei edes kuulu maksaa kerralla kokonaan pois ja yksikään maa ei niin nevö evö tule tekemään. Suomi vain haluaa leikkiä jotain Risto Reipasta ja yltää mahdottomaan.

Jos Suomi maksaisi velat kokonaan pois, pankit keksisivät jotain uutta jäynää jolla pitää rottaa loukussaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat