Seuraa 
Viestejä370

Tuttava nainen toi sangollisen kotiviiniä (etikoitunutta) lieneeköhän myrkyllistä juoda ei ole hyvää, mutta kännit irtoaisi ilmaiseksi, prosentteja on mukavasti.

Ei itse viitti juoda.

Donald Trump President of the United States of America

Kommentit (8)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä34720

Anna mennä vaan. Etanoli hapettuu etikkahapoksi elimistössäkin. Kiljusta tulee sitten aika mielenkiintoisia krapuloita. Moni maksaa mielellään välttyäkseen kokemasta niitä.

H.Tanska
Seuraa 
Viestejä370

Ei tämä ole periteistä kiljua, raparperiviiniä, säilytyksessä eipäili jotain menneen pieleen tai astiat ei ollet riittävän steriileitä!

Donald Trump President of the United States of America

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
P Levander
Seuraa 
Viestejä20

Se on muuten legendaa että eri alkoholijuomista tulee erilainen krapula, krapulan aiheuttaa etanooli, ja nimenomaan sen määrä, kun olet juonut itsesi humalaan krapula on eittämättä edessä, ja mitä pitempään ja kovemmassa olet myrkytystilassa (humalassa) sitä voimakkaampi on krapula!

Parempi myöhään jos sittenkään.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä34720

P Levander kirjoitti:
Se on muuten legendaa että eri alkoholijuomista tulee erilainen krapula, krapulan aiheuttaa etanooli, ja nimenomaan sen määrä, kun olet juonut itsesi humalaan krapula on eittämättä edessä, ja mitä pitempään ja kovemmassa olet myrkytystilassa (humalassa) sitä voimakkaampi on krapula!

Noin voi olla, jos alat saivartelemaan siitä, että krapula on vain etanolin aiheuttamat oireet, ja muu on muuta pahaa oloa. Mutta kaikissa alkoholijuomissa, paitsi vodkassa ja vastaavissa, on alkoholin lisäksi paljon muita kemikaaleja, jotka vaikuttavat elimistöön ja oloon juomisen jälkeen. Hiivan käyminen tuottaa satoja yhdisteitä, joista osalla on merkittävä vaikutus juomisen jälkeisiin oireisiin. Tislaus vähentää haitallisia aineita, mutta monia juomia säilytetään vuosia puusäiliöissä, joista liukenee kaikenlaista elimistölle haitallista juomaan. Käytännössä yksilöllinen vaihtelu elimistön reaktioissa on suurta, mutta ainakin minulla muut aineet vaikuttavat seuraavan päivän olotilaan vähintään yhtä paljon kuin etanoli.

Algoth Naama
Seuraa 
Viestejä51

Tiede lehdessä 8/2003:

"Tutkijoita vuosikausia piinannut mysteeri on ratkennut - miten krapula syntyy? Uusimmassa Tiede-lehdessä (8/2003) paljastetaan krapulan koko totuus. Mistä se johtuu ja miten siltä voi välttyä? Samalla tyrmätään vanhat uskomukset b-vitamiinin, kahvin ja saunan parantavista vaikutuksista.

Alkoholitutkimus on kehittynyt huimasti viimeisten vuosien aikana. Tästä voimme kiittää pitkälti sinnikkäitä suomalaistutkijoita, jotka aikoinaan tyrmäsivät alkoholin värin, maun ja tuoksun yhteyden krapulaan. Krapulan synnyn takana on pelkkä etanoli. Tutkimuksissa on osoitettu krapulan ja humalan tiiviisti yhteys: mitä hurjempi humala, sitä kovempi kanuuna."

http://www.terve.fi/terveyden-abc/totuus-krapulasta-mita-hurjempi-humala-sita-kovempi-kanuuna

Pikaveneellä käy nopsaan Virossa!

Raisku
Seuraa 
Viestejä214

Neutroni kirjoitti:

Hiivan käyminen tuottaa satoja yhdisteitä, joista osalla on merkittävä vaikutus juomisen jälkeisiin oireisiin. Tislaus vähentää haitallisia aineita, mutta monia juomia säilytetään vuosia puusäiliöissä, joista liukenee kaikenlaista elimistölle haitallista juomaan.

Tislatessa syntyy sikunaöljyä hiivan aminohapoista.

Etanolista tulee etyyliasetaattia maksassa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat