Seuraa 
Viestejä45973

Olen suorittanut kokeen, jonka te voitte itse toistaa ja todeta, että koe tukee ajatustani.

Ajatukseni mukaan energia voi käpertyä tiheämpään ja avautua vähemmän tiheäksi tilassa joka ei laajene tai kaareudu.

Mene pehmeälle patjalle ja rullaudu/käperry ajatuksen voimallasi kerälle eli sikiöasentoon.

Sen jälkeen voit suoristua/avautua ajatuksesi voimalla suoraksi, jolloin energiaasi pääsee avautumaan enemmän poispäin itsestäsi,

kuin silloin kun olit käpertynyt tiheämpään,

jolloin iholtasi avautuva energia menee kohti ihoasi ja saat näin säilytettyä energiaasi enemmän, kuin silloin kun olet suoraksi avautuneena.

Kun laajenet ajatuksesi voimalla niin, että sinulla on enemmän ulkopintaa, voit kysyä itseltäsi, että johtuuko se siitä, että tila on laajentunut, vai siitä, että olet suoristanut itsesi suoraksi ajatuksesi voimalla, jolloin omaat ulkopintaa enemmän.

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

installer
Joo hyvin venyttelee,onko lisää jumppaliikkeitä?

Kun energia hankautuu, se ei pääse avautumaan tasaisesti vähemmän tiheäksi energiaksi ja hankauksen jälkeen se avautuu normaalia voimakkaammin.

Voit hangata intiimin alueesi atomeja toisen sukupuolen intiimeihin atomeihin niin kauan, että saat energiaasi avautumaan yks kaks voimakkaasti.

Savor

;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
salai
Seuraa 
Viestejä9180
Savor
Olen suorittanut kokeen, jonka te voitte itse toistaa ja todeta, että koe tukee ajatustani.

Ajatukseni mukaan energia voi käpertyä tiheämpään ja avautua vähemmän tiheäksi tilassa joka ei laajene tai kaareudu.


Tein tuollaisen kokeen, joskin lopputulos oli ällistyttävän vastakkainen:

Huomasin nimittäin paisuvaisteni aiheuttavan tilan laajenemisen enemmän tiheäksi tilaksi, joka vielä kaareutui uhkaavan näköisenä ylöspäin.

Olenko todistanut Anti-Savorin olemassaolon?

;):)

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Te toistettava koe numero kolme.

Mene kyykkyyn ja avaudu sen jälkeen voimakkaasti, huomaat miten irtoat maan pinnasta eli pääset hetkellisesti nopeammin poispäin maapallon keskipisteestä mitä maan pinta, kunnes maan pinta tavoittaa sinut ja tömähtää sinuun.

Ajatukseni mukaan samalle alueelle tulevat energia-aallot hankautuvat, jonka seurauksena aalloissa oleva energia rullautuu eli käpertyy tiheämpään erillisiksi energiakeskittymiksi, jotka alkavat sen jälkeen avautua omilla energia-aalloillaan, tönien toisiaan voimakkaasti poispäin toisistaan.

Eli energia-aalloissa oleva energia ikäänkuin menee kyykkyyn ja sen jälkeen ponnistaa voimakkaasti ja siitä nopeampaa laajenemista, kunnes tilanne tasapainottuu.

Kappaleen lämpölaajenemisessa kappaleen atomit toki saavat lisää kolmiulotteisesti laajenevaa energiaa ja näin ne jaksavat lisääntyneen energian avulla töniä toisiaan tehokkaammin poispäin toisistaan, kunnes tilanne tasapainottuu ja ylimääräinen energia on avautunut kappaleesta poispäin.

Savor

;):)

Lyö kätesi yhteen ja havaitset, että energiaa avautuu normaalia nopeammin ja näin lisääntynyt paine saa aikaan ääniefektin.

Toistelemalla kyseistä koetta, saat aikaan erilaisia rytmisiä ääniä ja voit alkaa vaikka jammailemaan ystäviesi kanssa.

Vähän shamppanjaa mukaan ja eikun bailaamaan.

savor

;):)

Toistatte seuraavan kokeen joka päivä.

Heräätte aamulla ja alatte ajatella aivoillanne, jolloin aivoissa olevista kolmiulotteisesti laajenevista energiakeskittymistä avautuvat energia-aallot hankautuvat toisiinsa tietyllä tavalla.

Kun jatkatte ajatteluanne systemaattisesti koko päivän, paine energian voimakkalle avautumiselle kasvaa ja teitä alkaa nukuttamaan.

Kun nukahdatte energiaa alkaa avautumaan tasaisesti enemmän kuin sitä käpertyy hankauksen aikana tiheämpään ja näin näette jopa unia.

Aamulla heräätte virkeinä ja voitte taas käyttää aivojanne tehokkaasti.

Olisiko aika hetätä oikeaan todellisuuteen, jossa ei ole gravitaatiota, sidosvoimia tai tilaa joka voi laajentua tai kaareutua?

Savor

;):)

Voi siis leijailla eteenpäin putoamatta, haudatkin avautuvat, ammukset eivät räjähdä ( suutateiksi kaikki), ja kaikki mutkatkin menneet suoriksi.

Kuvattu henkilö, joka sai aikaan moista, oli evankeliumien Jeesus.
Muillekin jumaluuksille on annettu moisia ominaisuuksia.

Eläimistä liitävät, mm. lepakot, käyttävät ilmatilaa hiukan vastaavasti.
Tätä yrittäneet ihmiset ovat tehneet siivet ja koettaneet niillä räpytellä.

Kokeilisitko, tai oletko jo kokeillut, kävelemistä veden päällä? Pelkästään se nostaisi maineesi korkealle.

Pietari siis kielsi Jeesuksen ensin kolme kertaa ja oli Jeesuksen kuoleman jälkeen kantavin hahmo, joka vei Jeesuksen sanomaa eteenpäin.

Tiede.fi on kieltänyt minut nyt kolme kertaa.

Saapa nähdä, alkaako Tiede.fi viedä ajatustani ETEENPÄIN, unohtaen PAIKOILLAAN simsalapim laajenevan maailmankaikkeuden.

Savor

;):)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat