Seuraa 
Viestejä11337

Oliskohan täällä ajatuksia, mitä tehdä... Mulla siis on mittalaite, joka juttelee koneen kanssa bluetoothilla. Normaalisti laitteen softa (valmistajan sivuilta saa paketin, josta asennetaan) tunnistaa laitteen ja pistää yhteyden kuntoon ihan automaagisesti. Korkeintaan joissain pitää poistaa koneen itsensä tekemät säädöt (löydetty laite ja luotu com-portti) ja antaa sitten käynnistyvän ohjelman tehdä tuo tunnistus itse. Tässä ei ole ollut mitään ongelmia aikaisemmilla läppäreillä (Ddellejä) ja eilen sain sen jopa mäkin läppäriin.
Mutta omalla työkoneella (HP Elitebook 850) laite kyllä löytyy, ohjelma tunnistaa sen ja valitsee, mutta yhteyttä ei vaan synny. Ohjelma vain pyytää sammuttamaan ja käynnistämään laitteen uudelleen, ilmeisesti ikuisesti.
Olen googlannut ja lukenut valmistajan dokumentteja, mutta tuollaista ongelmaa ei kuvata. HP:n bluetoothiin ilmeisesti liittyy joskus jotain ongelmia joidenkin muiden alitteiden kanssa.
Kotihelpdesk vietti sen kanssa tunnin eilen ja lopuksi arveli, että voi liittyä kuitenkin ajureihin, jotka ovat kyllä ajan tasalla, mutta epäsopivia laitteen kanssa. Ymmärsin, että kone käyttää jotain WIndowsin omia ajureita.
Laite on siis tämä
http://www.neuroelectrics.com/products/enobio/enobio-8/
ja softa http://www.neuroelectrics.com/products/software/nic/ . Ajatuksia?

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat