Seuraa 
Viestejä18956

http://www.stara.fi/2015/11/16/nuoret-miehet-eivat-enaa-halua-naimisiin/

Tutkimuksen mukaan miehet eivät halua enää naimisiin, koska naiset eivät ole enää edusta omaa sukupuoltaan ovat muuttuneet "miesmäisiksi". No onhan yhteiskunnassa ja demokratiassa selkeästi ollutkin tavoitteena, että sukupuolten eriarvoisuus vähenisi, joten sukupuolten selkeästi huomattavissa oleva samankaltaistuminen on ollut myös toivottua. kommunismi tai demokratia ovat kauniita teorioita, mutta niistä ei välttämättä mitään hyvää seuraa.
Mutta ovatko naiset muuttuneet miesmäisiksi ? Jos keskiarvoja katsoo, niin asia on enemmänkin päinvastoin, miehistä on tullut naismaisia ja koko 1900-luvun. Parratkin on alettu ajelemaan, koska "epäsiisti". Paskan marjat, ei todellakaan ole yhtään epäsiistimpi kuin naisen haarojenväli jos muistaa sillointällöin viruttaa, mutta kutittaa kyllä pussailessa. Ja nyt siloposkiset "koturit" ruutujensä ääressä kököttävät hiirenhyväilijät, ovat alkaneet natisemaan, että naiset eivät ole enää naisia, kehottaisin katsomaan peiliin.
Kautta aikojen naiset ovat pysyneet kotipiirissä lasten kanssa, ja kautta aikojen miehet ovat käyneet postilaatikkoa pidemällä, on käyty peltotöissä, metsällä, kalareissuilla omassa pitäjässä, tappelemassa, ryyppäämässä ja naimassa vähän kauempana, on tehty kauppaa, on jopa käyty sotimassa tai varkaissa ulkomailla asti. Kysymyksessä on miesten tuhansia vuosia vanha, rohkeamman sukupuolen geeniperimään tatuoitu tratitio,yteliaisuus, jota ei muutaman sukupolven ideologiset harhailut muuta miksikään.

"Ei pahoille parta kasva". Miehillä on parta, naisilla ja lapsilla ei, tämä kertoo myös sen, että alkuperäinen maskuliininen mies on oikeudenmukainen ja rehellinen, puhuu suoraan, kunnian ja omatunnon kautta, eikä mikään omalla mukavuusalueella viihtyvä kiero lässyttäjä. Ei naisetkaan nyt aivan viattomia miehen muutokseen ole, halutaan se "Minun oma mies" josta muokataan 24/7 käytössä oleva henkilökohtainen nöyrä palvelija.Tämä on miehen alistuminen ja nöyryys on väistämätön tulos nykyisenkaltaisessa yhteiskuntamallissa, missä talouteen kuuluu yksi mies ja yksi nainen.Tutkittua faktaa kun on, että miehen ja naisen pitkäaikainen yhdessäolo vain kahdestaan laskee miehen testosterinitasot , ja tämähän on helposti huomattavissa, jos vanhempia pariskuntia jaksaa tutkailla. Tilannetta että myöskään helpota että sen luonnollisen ominaisuuden, missä mies pystyisi naisen voittamaan, käyttö on laissa kielletty, nimittäin fyysisen voiman. Naiset ovat fyysisesti heikompana luonnollisesti käyttäneet henkisiä keinoja saavuttaakseen haluamansa, näihin keinoihin kuuluu mm. nyky-yhteiskunnassa vallalla olevat suostuttelu, viettely, manipulointi ja valehtelu, vittuilu sananakin kuulostaa enemmän naisten jutulta, ja voidaan katekorioida henkiseksi väkivallaksi. Ja jos tilanne niin pitkälle ajautuu, niin tottakai jokaineni haluaisi käyttää väkivaltaa, jossa on vahvempi ja päinvastoin.
Tiedetään että henkinen väkivalta on fyysistä vaarallisempaa koska sen vaurioita on vaikeampi huomata tai korjata.
Tiedetään myös että yhteiskunnassa on lisääntynyt henkinen pahoinvointi, loppuunpalaminen, mielenterveysongelmat ja syrjäytyminen on seurausta henkisesti väkivaltaisesta suorituskeskeisestä kulttuurista. Kulttuurista jonka ongelmien syyhyn ei haluta puuttua, koska saavutetuista epäeduista ei haluta eikä tajuta ruutukoomassa luopua.

Terveisiä Virosta, Suosittelen kaikille miehille muutaman päivän äijäporukassa ryyppäämistä. Piristää mieltä ja suhdetta.

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Kommentit (3)

syytinki
Seuraa 
Viestejä10081

Keijona kirjoitti:
http://www.stara.fi/2015/11/16/nuoret-miehet-eivat-enaa-halua-naimisiin/

----snipp----

Terveisiä Virosta, Suosittelen kaikille miehille muutaman päivän äijäporukassa ryyppäämistä. Piristää mieltä ja suhdetta.

No jo tuon tiesin ja piristäähän se (mitä nyt vähään aamulla on kurjaa), mutta tuo suhde homman parantuminen. Niinku mihinkä suhde paranee ja miksi Virossa. Voi sitä ryypätä Suomessakin.

On kokemusta myös naisten kanssa ryyppäämisestä. Se, se vasta hauskaa voi olla.

Liikaa ei kuitenkaan kannata ryypätä. Alkaa kuulemma tissit kasvaa ja vehkeet veltostua, mikä voi kyllä olla raittiuskukkahattujen huhupropagandaakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
MooM
Seuraa 
Viestejä11327

Sen kummemmin vuodatukseen puuttumatta: onko yksin asuvilla vanhenevilla miehillä jotenkin enemmän testosteronia?

Kun itse asun vaihtevasti parrakkaan ja muutenkin karvaisen, kaljupäisen ja remonttihommissa viihtyvän miehen kanssa, en oikein osaa samaistua ongelmaan. Ei tuota geneerisemmin maskuliinista tyyppiä ole, vaikkei väkivaltainen tai muuten uhkaileva olekaan.  

Joskus kyllä mietityttää sellaisten naisten preferenssi, jotka valitsevat suhteeseen vahvasti stereotyyppisen naisellisia miehiä (ulkoisesti ja henkisestikin). Itseäni kun ei nappaa yhtään sellainen miestyyppi parisuhdemielessä. Mutta makuja on monia.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat