Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Nyt jätetään naisasiat sivuun ja palataan vanhaan kaavaan. Onko kenelläkään tietoa miltä kissa näyttää mahapuolelta, eli jalkojen välissä, en tarkoita takajalkojen välissä vaan etu ja takajalkojen välistä?. Kerran näin melkein ja kissalla oli karvaa sikinsokin, eikä mennyt suoraan niin kun yläpuolella, eli selkäpuolella ja sivuilla. Pitääkö paikkansa?

Kommentit (3)

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14205
Liittynyt16.3.2005

Muistaakseni jossain oppikirjassa mainittiin, että kissannahka pitää pestä kunnolla rasvattomaksi, ennenkuin siitä saa hyvän fysikaalisen havaintolaitteen. Pitääkö paikkansa?

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Ab Surd Oy
Seuraa 
Viestejä11304
Liittynyt13.7.2015

Jos näet otollisen kissan joskus, niin kehotan tunnustelemaan, hieromaan, sormeilemaan, nyppimään ja silittelemään mahapuolen turkkia. Se on oikein pehmyttä ja pörröistä ja tuntuu tosi kivalta sormissa. Sen jälkeinen raatelunäytös ei niinkään, mutta on se sen väärtiä. Jostain syystä, vaikken muuten masokisti olekaan, kissan vatsan kutittelu on liki vastustamattoman houkuttelevaa - siitä huolimatta että tietää jäävänsä aina toiseksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat