Seuraa 
Viestejä1

Onhan se mielenkiintoista miten F1-sarjan 3 suomalaista kuskia, Rosberg, Räikkönen ja Bottas voivat jatkuvasti esiintyä niin surkealla menestyksellä. Häviten tallikavereilleen, ajaen ulos, spinnaten, hajottaen autonsa (jopa viimeisellä kierroksella johtoasemasta). Heidän tallikaveriensa autoihin viat eivät tunnu iskevän. Mielestäni tässä ei ole enää järjellistä syytä, vaan yksinkertaisesti heidän täytyy itse toimillaan aiheuttaa omat vastoinkäymisensä. Räikkösen mestaruus vuodelta 2007 on sekin historian kummallisimpia. Tarvittiin valtavasti tuuria, tallimääräyksiä, vakoiluskandaaleita, laiton auto yhdessä kisassa, ja siltikin mestaruus oli valua muualle. Ainoastaan kilpakumppanin 1:10000 epäonni toi niukinnaukin mestaruuspytyn Suomeen. Kummallista eikö?

Asiasta voi keskustella myös asiantuntijoiden kanssa: http://www.f1disqus.com

http://www.f1disqus.com - asiantuntijoiden keskustelusivusto!

Kommentit (1)

Pauli
Seuraa 
Viestejä692

Luulisin, että fysiikanlakien mukaan on menty. En tarkoita ihmisten "havaitsemia" lakeja vaan niitä jotka maailmaa todellisuudessa pyörittävät.

Räikkösellä oli hyvä paikka iskeä kun Hamilton ja Alonso riitelivät itsensä pois pelistä 2007. Räikkösellä oli aiemmin mahkuja Schumia vastaankin, mutta muutamilla väärillä päätöksillä MM tittelit meni Schumille. Vuotta en muista, mutta Räkällä petti arviointikyky esimerkiksi McLarenin kestävyydestä kun rengas oli kulunut kantikkaaksi eräässä kisassa. Pompotus hajotti eturipustuksen eikä pisteitä tullut, jos olisi mennyt vaihtamaan renkaan olisi päässyt kolmantena maaliin ja pyttykin olisi ehkä tullut. Liikaa yritetään optimoida yhden kisan tulosta riskeistä piittaamatta. Fiksut pärjää leikissä hyvin tuossakin, puupäästä kärsii pisteiden menetyksen muodossa. Yksittäisistä kisoista voi motkottaa, mutta toistaiseksi suomalaiset kuljettajat ovat piesseet 100-0 ruotsalaiset, ja se on tärkeintä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat