Seuraa 
Viestejä45973

Olen kertonut miten galaksien keskustoissa olevista mustista aukoista avautuvista energia-aalloista syntyy uusia tähtiä ilman, että gravitaatiovoimaa olisi olemassa.

Tähtien kehitykseen vaikuttaa oleellisesti se, että samalle alueelle saadaan paljon kolmiulotteisesti laajenevia energiakeskittymiä, joiden ulkopinnan energia laajenee aina nopeammin ja näin keskitymistä avautuu energia-aaltoja, jotka omaavat elektroniverhon tiheyden tietyllä etäisyydellä atomin ytimestä.

Näin tähtien keskelle saadaan paine ilman gravitaatiovoimaa.

Tähdet siis laajenevat kaiken aineen laajenemisen mukana koko ajan ja tuo laajeneminen on hurjaa eli kiihtyvää.

Kuitenkin esim. auringon havaitaan pysyvän koko ajan suht saman kokoisena, mutta tämähän taas perustuu siihen, että me itse laajenemme ja työnnymme laajenevan maapallon mukana kaarevalla radalla poispäin auringosta.

Näin nykyinen fysiikka perustuu virheelliseen ajatusmalliin, johon sisältyy virheellisesti gravitaatiovoima ja sidosvoimia.

Oikeasti esim. supernovaräjähdys syntyy sen takia, että tietyssä vaiheessa tähden keskustassa olevien atomien ytimissä olevista erillisistä kolmiulotteisesti laajenevista energiakeskittymistä saadaan laajenemaan energiaa todella nopeasti ja kun tuo energia omaa niin suuren energian, ettei se enää taivu vierellä oleviin kolmiulotteisesti laajeneviin energiakeskitymiin,

vaan jatkaa matkaansa suurelta osin kohti tähden pintaa, jossa osa energiasta taipuu lähellä pintaa olevien atomien ytimiin ja saa sieltä avautumaan paljon energiaa, josta osa suuntaan takaisin kohti keskustaa ja jatkaa ketjureaktiota

ja saa näin tähden laajenemaan normaalia nopeammin,

jolloin syntyy supernova.

Kun tähden ulkopinta laajenee normaalia nopeammin, saadaan tähden keskustan paine kasvamaan ja näin syntyy neutronitähti tai jopa musta aukko.

Myös musta aukko on kolmiulotteisesti laajeneva energiakeskittymä, jonka ulkopinnan energia pääsee laajenemaan nopeammin sektorin laajentumisen takia ja näin myös mustasta aukosta avautuu energia-aaltoja.

Avautuvat energia-aallot ovat niin tiheitä, että ne saavat myös valon energia-aallot taipumaan jyrkästi kohti mustaa aukkoa tai ne jopa tempaavat valon energia-aallot itsensä mukaan poispäin mustan aukon keskustasta ja näin mustat aukot ovat meille mustia.

Elämme fyysisessä kolmiulotteisessa illuusiossa, jossa työnnymme poispäin maapallon keskipisteestä, auringosta, galaksin keskustasta ja poispäin yhdestä pisteestä, joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella ja näin tuo illuusio on antanut kuvan siitä, että olisi olemassa ns. gravitaatiovoima, vaikka sellaista voimaa ei ole olemassa.

Näin kaikki kohteet pystyvät laajentumaan hurjalla vauhdilla sektorin laajentumisen takia, joka tuo lisää tilaa kaikkien kohteiden väliin, ilman että tila laajenisi tai kaareutuisi simsalapim.

Savor

;):)

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (40)

Kun tähden keskustassa saadaan yhdistymään tarpeeksi erillisiä kolmiulotteisesti laajenevia energiakeskittymiä, joista avautuvat energia-aallot muodostavat useamman laajenevan keskittymän ytimen, niin silloin palaminen kiihtyy niin, että tähti alkaa laajentua normaalia nopeammin suhteellisesti ja näin tähden havaitaan muutuvan punaiseksi jättiläiseksi.

Vetyatomista avautuvat energia-aallothan taipuvat joko vierellä olevien vetyatomien ytimiin tai sitten jonkun kauempana olevan vetyatomin ytimeen ja nämä aallot saavat energiaa avautumaan lisää toisen vetyatomin ytimestä jne.

Kun erillisiä kolmiulotteisesti laajenevia energiakeskittymiä saadaan yhdistymään niin, että niistä avautuu yhteisiä energia-aaltoja poispäin, niin silloin kyseessä on vetyatomia raskaampi atomi.

ja kun tuollaisia kohteita saadaan tarpeeksi tähden keskustan paineeseen, ymmärrtään miten palaminen eli laajeneminen kiihtyy niin, että syntyy punainen jättiläinen.

Kaikki siis perustuu ns. lämpölaajenemiseen, jossa energia itseasiassa kokonaisuutena jäähtyy.

Mutta kun tuo jäähtyminen tapahtuu atomien ytimissä, niin silloin me havaitsemme kappaleen ulkopinnalla lämpenemistä eli tiheämpiä energia-aaltoja.

Tässä pitää muistaa miten pitkä matka atomien ytimiin suhteellisesti on.

Atomien ytimissä on siis edelleen sitä alkuplasmaa, joka laajenee edelleen kolmiulotteisesti tilassa, joka ei laajene tai kaareudu.

Savor

;):)

Savor

Kuitenkin esim. auringon havaitaan pysyvän koko ajan suht saman kokoisena, mutta tämähän taas perustuu siihen, että me itse laajenemme ja työnnymme laajenevan maapallon mukana kaarevalla radalla poispäin auringosta.

Selventäisitkö hieman..Siis ME laajenemme.. tarkoittaa MEITÄ.. planeetta maatako? Tämähän selittäisi sen miksi eilen mitattu ja sahattu lauta on varmasti erimittainen kuin huomenna mitattu samanpituinen..ei kun eipäs selitäkkään..mut se selittää sen miksi vatsa vaan kasvaa..kun juuri siinä on paikallinen laajenemisgradientti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
isoV
Selventäisitkö hieman..Siis ME laajenemme.. tarkoittaa MEITÄ.. planeetta maatako? Tämähän selittäisi sen miksi eilen mitattu ja sahattu lauta on varmasti erimittainen kuin huomenna mitattu samanpituinen..ei kun eipäs selitäkkään..mut se selittää sen miksi vatsa vaan kasvaa..kun juuri siinä on paikallinen laajenemisgradientti.

Et voi todistaa sitä, koska mittakin on laajentunut.

Kerrotaan, että mustien aukkojen gravitaatio on melko suuri, kun ne aiheuttavan tiheämassainkin massa on melko suuri. Valon pysäyttäminen niissä ei kylläkään johdu ylivertaisesta gravitaatiosta, vaan elektroniverhosta.

Törmään, törmäämme, tässä kyllä kielimuuriin. Savorille asiat pitäisi esittää eli tulkata savoksi, sitten hän voisi jotakin ymmärtääkin tästä ahtaasta determinismin eli tiukan syysuhteen maailmasta. Minä olen kyllä
Aslakille tulkannut sähköoppia peräpohjolan murteella. Savoa en juurikaan osaa, joten enpä voi tulkata avaruuden ja aineen determinististä teoriaa savoksi. Painopiste Savorin kohdalla siis
nimenomana DETERMINISMISSÄ ELI TIUKASSA SYYSUHTEESSA. Juuri siitä Savorin vapaat lennokkaat ajatukset alituiseen pyrkivät irtoamaan.
Onko teidän palstalaisten joukossa ketään sekä savoa että jalosuomea puhuvaa, joka kykenisi siis tulkkaukseen.

Jos Savor olisi nainen, voisipa savoa osaamatonkin yrittää molemminpuolista tulkkausta ja ymmärtämistä hyvin läheisissä keskusteluissa. Minä en tiedä, kumpaa sukupuolta Savor on.
Tai jos kyseessä onkin valmis pari?

Montako voimaa sinun mallissasi Arkos on?

Ja miten nämä voimat siis mallisi mukaan toimivat?

Savor

;):)

Savor
Montako voimaa sinun mallissasi Arkos on?

Ja miten nämä voimat siis mallisi mukaan toimivat?

Savor

:);):)

Minun mallissani, tai olenko minä tosiaan päässyt ihan malliin saakka, varsinainen malli pitäsi vasta rakentaa.

No niin, mutta minun käsityksessäni, jonka peruskohdista toki olen varsin varma, lähdetään eri hiukkas- ja massakoista, kokoja eikä koiperhosia.
Siis mikrokappaleet, siruhiukkaset, vaikutushiukkaset, atominosat ydinhiukkaset ja elektronit, atomit ja molekyylit, isommat massat ja
kappaleet, tähdet ja aurinkokunnat, tiheämassat, kvasaarit, galaksit.
Seuraavaa kokoluokaka ei varsinaisesti olekaan, vaikkakin ovat mahdollisia tihentymät ja harventumat. Voimat määritetään kunkin asteen ja tilanteen mukaan.

Yksi energia eli liikevoima aineen erottamattomana ominaisuutena ja samalla voiman ilmenemismahdollisuuksia eli -muotoja yhdistäen lukematon määrä. Yhdistelmien rkanetamine alkaa siitä, että jokaisella pienimmälläkin hiukkasella on oma liike-energian kvanttinsa eli määränsä.

Savor
Mikä meidät pitää maan pinnalla sinun mielestäsi Arkos?

Savor

;):)

Tai jos mallissasi on joku ihmeellinen vetovoima, niin miten se välittyy ja toimii?

Savor

;):)

Mikä saa sinut otaksumaan, että voisit putoamatta vapasti leijailla ilmassa?

Oletko myös ajatelut kävelemistä veden päällä? Siis jään kannattamatta, tai jonkin muun? Entä osaatko neuvoa kalamiehille kalaparven, ja muuttaa veden viiniksi?

Olisiko sinulla myös sijoitusneuvoja, kuinka talentit parhaiten käytetään?

Älä ole Aasi, sijoita Aasiaan, se on Asiaa.

Vaikkakin raha itsessään on turhaa työtä ja turha työ tuhlattua aikaa ja energiaa.

Savor

;):)

Niin, voisitko Arkos kertoa lyhyesti miten mallisi gravitaatio toimii, jos mallisi kappaleet vetävät toisiaan puoleensa?

Savor

;):)

Savor
Niin, voisitko Arkos kertoa lyhyesti miten mallisi gravitaatio toimii, jos mallisi kappaleet vetävät toisiaan puoleensa?

Savor

:);):)

Tämmöistä tällä palstalla. Pälpätettyään omiaan iät ja ajat nyt vasta myös Savor kysyy, mikä on kantani asiaan. Ja se kanta on esitetty gravitaatiostakin useita kertoja viime vuoden lopulta lähtien. - Että perusperiaate on gravitaation kvanttihiukkasluonne, sen lähtökohdan olen esittänyt jo useita vuosia. Periaatteen toteutus, se on vaatinut kehitelyä ihan tämän vuoden alkuun.

Lyhyesti Savorillekin. Vetovoiman, siis gravitaation vetovoimaosion, välittäjiä ovat aineesta, vaikutushiukkasista lähtevät siruhiukkaset. Kun
vetovoiman vaikutusnopeudeksi yleisesti on todettu valon nopeus, myös siruhiukkaset lähtevät sisäisesti liikkumattomina kiteinä. Siis vastaavaa kuin sm-säteilyn ja fotonien jonojen kiteet, mutta paljon pienempiä.
Niiden yksilöenergiaa ei tähän asti ole voitu havaita, siis mikrokvanttia, eikä siis sen tähden itse hiukkasiakaan. Ne saattavat olla
jo Venezianon 1969 ehdottamaa kokoa 10^-35 m, massa luokkaa
10^-83 g. Vetovoiman edetessä massassa atomi atomilta sirukiteet liittyvät gravitoneiksi, vrt. Planckin vakion mukaisten kiteiden liittyminen fotoneiksi.

Vetovoiman absoluuttisen nollapisteen eli 0-K-asteen lämpötila saa kohdatun vaikutushiukkasen liikahtamaan kohti vetovoiman lähdettä, ja
energian palautus pukkaa vielä vastapuoleltakin. Tämä toistuu vetovoiman jokaisen kideosan kohdalla. Näin vetovoiman vaikutus kohteeseen ilmenee sen suorassa energiasuhteessa lähdemassaan.

Kai tiedätte mikrosäteilystä varsinaisen fotonisen säteilyn harvajaksoisimpana? Tulosta fotonien yleisestä punasiirtymästä, kun ne törmäävät toisiinsa ja tasaavat energioitaan. Vastaavasti myös vetovoiman gravitonit hajoavat sirukideosiinsa. Tämän säteilyn painovoima palaavana eli pukkaavana on toinen puoli eli suunta gravitaatiosta.

Vetovoiman vaikutushan tapahtuu kohteen omalla energialla. Painovoima puolestaan kohdetta pukkaa siihen tuomallaan energialla. Ei kuitenkaan ole todettu kohteiden gravitaatiosta johtuvaa ainakaan merkittävää jäähtymistä tai lämpenemistä. Siitä päättelemme gravitaation olevan kaksisuuntaista ja molempien osioiden olevan voimaltaan suunnilleen yhtä suuret.

Huoma, että Kuu heikentää Maan vetovoiman vaikutusta myös vastapuolellaan Maata. Huomaa, että täysikuu vaikuttaa Maahan voimakkaammin kuin uusikuu, vaikka luulisi olevan päinvastoin.

Johan viestitin niin erinomaisen seltiyksen, että Savor hiljeni. Ei kuitenkaan ole estänyt avaamasta taas uutta aihetta. Tällä kertaa hän viisaasti kysyy vain alkuräjähdyksen kannattajilta. Minulta ei enää mitään.

Ehkä et ole kunkku, vaan hovinarri. Vaikkapa Seppo Kääriäisen.

Missä loogisuus Arkos?

Mikä voima pitää siruhiukkasten energian saman kokoisena ja samassa paketissa?

Entä magnetismi, siruhiukkastenko aiheuttamaa?

Savor

;):)

Savor
Missä loogisuus Arkos?

Mikä voima pitää siruhiukkasten energian saman kokoisena ja samassa paketissa?

Entä magnetismi, siruhiukkastenko aiheuttamaa?

Savor

:);):)

Missä on oma lukutaitosi. Gravitaatiossahan siruhiukkasten energia ilmene suorassa suhteessa massaan.

Jos tarkoitat kunkin kokoluokan tarkkaa kokoa siruhiukkasista aina ydinhiukkasiin ja elektroneihin, senhän olen kertonut perustuvan hiukkasten omasäätöön, jossa ne ovat myös vuorovaikutuksessa ympärstönsä kanssa. Siten ne kaikissa noissa kokoluokissa ovat aina samansuuruisia ja ikuisia. Sen sijaan omasäädön merkitys vähenee massakokojen yhä kasvaessa, lopulta kvasaareihin ja galakseihin, ja mahdollisesti edetäessä siruhiukkasista pienempiin osiin.

Kun nuo pienetkin hiukkaset jähmettyvät kiteiksi kulkemaan valon nopeudella, ne eivät silloin säädä itseään, vaan eipä niiden Kelvinin
0-asten lämpötilassa tapahdu sisäisesti liikettä eikä kulje. Ainoat muutokset tulevat törmäyksistä toisiin kiteisin ja kidejonoihin.

Magnetismi ja sähkömagnetismi, niissä on kyse samasta kokoluokasta
kuin sähkössäkin, siis vaikutushiukkasista, ei kiteinä tai radiosäteilyssä myös kiteinä.

Raudan magnetismissahan, kertoo jo vanah laitostiede, on kyse myös siitä, että atomit yleisesti sojottavat samaan suuntaan, kun ne muuten aineessa kuka mihinkin suuntaan.

Mitkä ihmeen yhtä suuret vastakkaiset varaukset.

Miten nämä ns. varaukset välittyvät?

Savor

;):)

Savor
Mitkä ihmeen yhtä suuret vastakkaiset varaukset.

Miten nämä ns. varaukset välittyvät?

Savor

;):)

Elät ilmeisesti maailmassa, jossa sähköä ei tunneta. Kun isä lampun osti, kun isä siis öljylampun osti. Päreet menettivät virkansa. Tai kenties käytät yhä päreitä. Kenties pirttisikin on sisään lämpiävä. Semmoinen, joita ensimmäiset Amerikkaan muuttaneet suomalaiset rakensivat nykyisen Philadelphian tienoille. . Nyt on oikaistu tässäkin.

Kun kerron, että protoni ja neutroni ovat täysin samanlaisia kolmiulotteisesti laajenevia energiakeskittymiä, joista vain avautuu eri aikaan energia-aaltoja

ja samalla kerron, että kyseiset kolmiulotteisesti laajenevat energiakeskittymät saavat toisensa liikkumaan samassa suhteessa poispäin toisistaan, mitä ne laajenevat, juuri avautuvilla energia-aalloillaan, jotka saavat toisen keskittymän laajenemaan/palamaan nopeammin siltä puolelta josta aallot siihen tulevat, jolloin energiaa avautuu toiseen suuntaan ja tästä ns. hiukkasen liike toiseen suuntaan samassa suhteessa mitä kolmiulotteiset keskittymät laajenevat,

niin voin sanoa, että ajatuksellani on loogisuutta.

Vaan miten sähköstä puhuminen kertoo mitään varauksista ja siitä miten ne toimivat?

Savor

;):)

ArKos itse
Savor
Mitkä ihmeen yhtä suuret vastakkaiset varaukset.

Miten nämä ns. varaukset välittyvät?

Savor

;):)
Elät ilmeisesti maailmassa, jossa sähköä ei tunneta. Kun isä lampun osti, kun isä siis öljylampun osti. Päreet menettivät virkansa. Tai kenties käytät yhä päreitä. Kenties pirttisikin on sisään lämpiävä. Semmoinen, joita ensimmäiset Amerikkaan muuttaneet suomalaiset rakensivat nykyisen Philadelphian tienoille.

Piti olla näin . Otin hymiöitä käyttöön.

Kerro Arkos jotakin yhtä loogista kuin esitin ajatukseni avulla siitä miten ns. protonit ja ns. neutronit pysyttelvät toistensa lähellä, liikkumatta toisistaan juurikaan poispäin kuitenkaan yhdistymättä?

Savor

;):)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat