Seuraa 
Viestejä3

Moi, etsimme porukkaa skyperyhmään. Ikäraja 19v->. Ryhmä koostuu aktiivisista koneella istuvista opiskelijoista jotka pitävät pohdiskelusta, väittelystä ja yleisestä hengailusta. Ei haittaa vaikka olisit sosiaalisesti kömpelö, kunhan osaat puhua muustakin kuin verhoista. Ryhmä on ollut koossa vuoden, mutta ihmisiä on tullut välissä lisää joten pääset hyvin mukaan jos vain haluat. Yö on chattimme aktiivisinta aikaa, joten mikäli olet kaivannut keskusteluseuraa öisin niin tässä sinulle ratkaisu. Ryhmässämme keskustellaan avoimesti myös vaikeista aiheista (esim. ihmissuhdevaikeudet), joten tönkköilkäämme rauhassa kunhan se ei ole este kommunikoinnille.

Liittyä voit Skype-ryhmään suoraan tästä linkistä: https://join.skype.com/ogzSIoZ6Hj9P JOS USKALLAT (Huom! ryhmäläisillä on elämä, joten älä ihmettele, mikäli kukaan ei heti vastaa viestiisi) tai lähettämällä yv skypessä henkilöille thekamepappa tai tiina.ma ->(nimimerkki Piu Piu ja avatarina animetyttö. Kuulema vaikea löytää joten jos ei onnistu niin lähetä suosiolla kamepapalle se viesti)

Kommentit (2)

Namisa
Seuraa 
Viestejä3

Niin hei, tähän piti vielä lisätä mikäli joku innostuu liittymään, että mikäli olet elämänkoululainen (karkeasti sanottu), et pidä argumentoinnista ja mielestäsi ajattelun analysointi on syvällistä, älä liity. Ei kannata myöskään liittyä mikäli olet lyhytjänteinen. Ryhmän ideana on kuitenkin kerätä samanlaisia yökukkujia yhteen, tutustua ja keskustella PIDEMMÄLLÄ aikavälillä. Mikäli olet katselijatyyppiä, eli ei kiinnostusta/kykyä tutustua toisiin ihmisiin, älä silloinkaan liity. Älä myöskään liity mikäli ilmaiset itseäsi pommittamalla hymiöitä tai emojeita. Tässäpä tällainen erittäin lämminhenkinen lisäys tähän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat