Seuraa 
Viestejä214

Pelle miljoona näki meiningin jo kauan sitten, ..Ja kun kolmatta maailmansotaa, käydään juuri nyt parhaillaan, kaukana kolmannessa maailmassa, supervaltojen aseilla.
https://www.youtube.com/watch?v=a7OZiv2rD_I
Kuuntele biisi ensin..
Nero vai hyvä arvaamaan, vai nero silti?

Kommentit (3)

Vierailija

Sörkassa ollessani kulttuurilomalla kuuntelin tätä biisiä vähän vittuuntuneena, kun joku narkkari yritti sytytellä röökiä loisteputkesta vastusteluistani huolimatta. (Ja ihan sakkoja, kun kaveri päätti mennä jeesaamaan, kun tilanne oli jo ohi. Joku vitun arabi sen naapurista uhkas tappaa ku kehtasin venata kaveria sen rapussa, pelaten kännykkäpeliä. Nykyään käyttäytyy aina vaan paremmin. Tiedä mistä johtuu...)

Mutta itse asiaan. Tulkoon tuli pienten sielujen ylle. Mä en pelkää kuolemaa. Tiedä vaikka selviäisin hengissä ja mullekin löytyis jotain käyttöä ;)

Vierailija

Täytyy sen verran vielä puolustautua että se arabi, tai algerialainen oikeasti, mutta muslimi ja pakolainen, joka nyt on aika sama asia - ja on - ei saa edes tavata edellistä perhettään oikeuden päätöksellä ja on tehnyt samaa muilekkin. Yrittänyt vielä mustamaalata kavereita yhtiökokouksissa, niin mustia kuin valkoisiakin, joten tavallaan kädet ovat sidotut..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat