Seuraa 
Viestejä403

erittäin koukuttava katoin 5 jaksoa putkeen minusta syytön jätkä

Kommentit (4)

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4839

Tuli katsottua sarja toissapäivänä ja eilen kokonaisuudessaan, ja todellakin erittäin koukuttava ja vaikuttava sarja, viime vuosien vaikuttavimpia. Arvelen että varsinkin rapakon takana tästä tullaan puhumaan vielä pitkään. Nyt näyttää siltä että toisen sarjassa esiin tulleen henkilön tuomio saatetaan ottaa uuteen käsittelyyn http://www.postcrescent.com/story/news/2015/12/27/magistrate-rule-dassey-lawsuit/77799604/

Jos aikoo kyseisen katsoa, en kehota lukemaan tapauksesta ennakkoon mitään.

Kyseinen sarjahan on siis 10-osainen dokumenttisarja (ymmärtääkseni kuvattu 10 vuoden aikana) joka alkaa siitä että 18v vankilassa istunut mies todetaan uuden tekniikan avulla syyttömäksi, ja vain vähän aikaa vapautumisensa jälkeen häntä aletaan epäilemään murhasta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Brainwashed
Seuraa 
Viestejä14796

Nyt on netflixissä katsottavissa MAM uudet jaksot, ja muutaman jakson katsottuani niin vaikuttaisi siltä että sarja onnistuu vakuuttamaan katsojat entistä vahvemmin päähenkilön syyttömyyden puolesta, ja herättää luultavasti katsojissa  - tai tekee niin ainakin minun kohdalla - myös paljon kysymyksiä koskien ns. läntisen demokratian oikeuskäytännön eettisyydestä ja toimivuudesta.

Kafkamaisen koukuttavaa seurattavaa.

Vaikka olisikin syytön, niin ei välttämättä vapauteta, koska sellainen voisi horjuuttaa perustuksia liiaksi...

No, pitääpi katsoa sarjan jaksot loppuun, ja palata sitten asiaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat