Seuraa 
Viestejä1
Liittynyt27.12.2015

Tästä aiheesta on kyllä netissä muutamie keskusteluja, mutta ne menee aina jotenki vaahtoamiseksi pikavippien pahuudesta..

Eli tilanne on se, että tarvisi pikaisesti 1000€ lainaan ja kavereilla ei tuollaista summaa ole lainaan antaa. Joulu oli taloudellisesti aika vaikeaa aikaa ja palkkapäivään on vielä matkaa... En ole aikaisemmin pikalainoja ottanut enkä omista luottokorttiakaan. Pankista kyllä varmaan saisin jonku pienen lainan, koska tulot kuitenkin suht säännölliset, mutta miksi olen harkinnut tuon lainan ottamista jostain nettifirmasta on se, että monilla on tarjouksena _ensimmäinen_laina_ilmaiseksi_.. Eli ei korkoa tarvitsisi maksaa lainkaan.

Onko kukaan tästä porukasta ottanut tuollaista "ilmaista lainaa" aikaisemmin, toimiiko ne niinkun luvataan, vai tuleeko jotain lisäkuluja esim laskutuksesta tai jostain?

Kommentit (3)

Raspu
Seuraa 
Viestejä13878
Liittynyt12.7.2010

Onko tää joku mainospala kun upouudet käyttäjät keskustelee keskenään?

You have to die few times before you really can live.
- Charles Bukowski

Jakob
Seuraa 
Viestejä940
Liittynyt11.7.2015

SamikoKu kirjoitti:
Onko tää joku mainospala kun upouudet käyttäjät keskustelee keskenään?

On varmaankin mainos.

Ilmoitan aina nämä heti ylläpidolle ja yleensä poistavat.

Remonttianna
Seuraa 
Viestejä3
Liittynyt12.3.2018

Kyllähän lainan voi ottaa netistäkin, miksei voisi? Voin kokemuksesta sanoa, että netistä lainan ottaminen on ihan turvallista ja jopa kätevää. Lainan hakeminen on tehty helpoksi, jos vertaa sitä esim pankista lainan hakemista. Kaikki tiedot sai toimitettua yhdellä hakemuksella ja lainapäätös tuli nopeasti. Eikä tarvitse käydä pankissa lainaneuvotteluissa...

Netissä juurikin tuollaista pienien lainojen vertailu on tehty helpoksi. Itse vertailin autolainoja netissä. Autoliikkeet toki tarjoavat usein lainoja, mutta tällä kertaa ostin auton suoraa yksityiseltä niin ei ollu mahdollisuutta käyttää autoliikkeen rahoitusta.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat