Seuraa 
Viestejä13039

Miten on turvatoimiesi ja niiden kiristämisen laita vuodenvaihteen juhlistamisessa? Suurkaupungit ympäri maailmaa ovat kiristäneet omiaan.
Vaihtoehtoisesti tähän voi kirjoittaa suunnitelmia ja kuulumisia uuden vuoden juhlinnasta. Näin etukäteen jo oikein onnekasta ja iloista vuotta 2016 palstalaisille!

Kommentit (5)

Lithops
Seuraa 
Viestejä325

Tähänkin asti on riittänyt, että lähtee tarpeeksi kauas taajamista, joissa on humalaisia ihmisiä räjähteiden kanssa. Siihen sisältyy automaattisesti myös suoja eri näköisiä (terrori-)iskuja vastaan. Ei siis ole erityistä tarvetta kiristellä tänäkään vuonna.

syytinki
Seuraa 
Viestejä10298

Kiitos kysymästä. Alkajaiseksi ajattelin noudattaa asiantuntijan ohjetta: "http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/asiantuntija-varoittaa-jaill...". Hiukan kyllä kiinnostaa miten tuo on asiantuntijuutensa hankkinut. Pudonnut jäihin?

Toiseksi otan mukaan Raamatun ja uhkaavissa tilanteissa alan lukea sieltä ääneen jotain muhevaa. Vahvistintorvi on tietysti mukana, kuten kirveskin.

Saattaa myös olla etten lähde ulos ollenkaan. Silloin ei ole uhkana kuin kiukkuinen vaimo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
George Hanson
Seuraa 
Viestejä1774

Aion erityisesti kiristää nettitietoturvatoimia, enkä pelkästään uutenavuotena, vaan koko vuonna.

Nytkin tein huomion, että asdf on muuttunut ASDF:ksi. Kyseessä on siis joku väärennös, halpa kopio tai hetkellinen itseluottamuksen nousu. En siis voi uskoa mitään mitä kirjoitat. Pelottelet ties millä olemattomalla uhalla, senkin trölli!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat