Seuraa 
Viestejä11823
Liittynyt16.3.2005

Miten on turvatoimiesi ja niiden kiristämisen laita vuodenvaihteen juhlistamisessa? Suurkaupungit ympäri maailmaa ovat kiristäneet omiaan.
Vaihtoehtoisesti tähän voi kirjoittaa suunnitelmia ja kuulumisia uuden vuoden juhlinnasta. Näin etukäteen jo oikein onnekasta ja iloista vuotta 2016 palstalaisille!

Kommentit (5)

Lithops
Seuraa 
Viestejä132
Liittynyt11.10.2009

Tähänkin asti on riittänyt, että lähtee tarpeeksi kauas taajamista, joissa on humalaisia ihmisiä räjähteiden kanssa. Siihen sisältyy automaattisesti myös suoja eri näköisiä (terrori-)iskuja vastaan. Ei siis ole erityistä tarvetta kiristellä tänäkään vuonna.

syytinki
Seuraa 
Viestejä9316
Liittynyt18.8.2008

Kiitos kysymästä. Alkajaiseksi ajattelin noudattaa asiantuntijan ohjetta: "http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/asiantuntija-varoittaa-jaill...". Hiukan kyllä kiinnostaa miten tuo on asiantuntijuutensa hankkinut. Pudonnut jäihin?

Toiseksi otan mukaan Raamatun ja uhkaavissa tilanteissa alan lukea sieltä ääneen jotain muhevaa. Vahvistintorvi on tietysti mukana, kuten kirveskin.

Saattaa myös olla etten lähde ulos ollenkaan. Silloin ei ole uhkana kuin kiukkuinen vaimo.

George Hanson
Seuraa 
Viestejä1568
Liittynyt13.11.2014

Aion erityisesti kiristää nettitietoturvatoimia, enkä pelkästään uutenavuotena, vaan koko vuonna.

Nytkin tein huomion, että asdf on muuttunut ASDF:ksi. Kyseessä on siis joku väärennös, halpa kopio tai hetkellinen itseluottamuksen nousu. En siis voi uskoa mitään mitä kirjoitat. Pelottelet ties millä olemattomalla uhalla, senkin trölli!

Tuhmeliini
Seuraa 
Viestejä403
Liittynyt28.11.2013

tärkein turvatoimi on varata riittävästi juotavaa lääkäritki suosittelee pari litraa päivässä sitä voi tarjota uhkaavasti käyttäytyville kummasti leppyvät siitä

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat