Seuraa 
Viestejä45973

Iltasanomat:

Raju lavaseksi toi sakkoja

Metallibändi Turmion Kätilöiden alastomana heilunut laulaja ja suuseksiä lavalla harrastanut pari ovat saaneet sakot sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta.

- Ei jäänyt epäselväksi, mitä lavalla tapahtui, sanoo Kouvolan kihlakunnansyyttäjä Mirva Hilander sanoo.

Yhtye esiintyi marraskuussa Räntämetalli-festivaaleilla Kouvolan jäähallissa. Tapahtumaa mainostettiin ikärajattomana lähes koko perheen tapahtumana. Paikalla oli lapsia.

Bändin toinen laulusolisti esiintyi sukupuolielimet paljaina. Esityksen loppupuolella lavalle ilmaantuivat mies ja nainen, jotka harrastivat suuseksiä.

20-vuotias loviisalaisnainen ja hänen poikaystävänsä, 32-vuotias forssalaismies, tekevät vakituisesti seksikeikkoja ravintoloissa. Alaikäisille seksishow ei naisen mukaan sovi.

- En olisi sitä tehnyt, jos olisin tiennyt tilaisuuden laadun. Alun perin esityksen piti olla pehmeämpi, mutta bändi halusi ja yllytti rankempaan esitykseen, nainen sanoi.

Kumpikin seksiartisti sai 360 euron sakot. Nakuna heilunut muusikko, 24-vuotias kuopiolainen opiskelija, sai 270 euron sakot. Yläasteen opettajanakin toimineen opiskelijan mielestä alastomuus kuuluu esityksen viimeisen kappaleen henkeen.

- Sen aikana tapahtuvat mahdollisesti muutkin rankemmat jutut kuten ihon polttaminen, piiskaaminen yms., kuopiolainen kertoi.

Alkoholi liittyi vahvasti esiintymiseen. 26-vuotias laulusolisti tunnusti poliisille juoneensa 12 pulloa keskiolutta.

Voi meitä...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

No mutta Kunkku, eihän ne siitä kaljanjonnista sakot tulleet. Jostain syystä poliisi tieten aina kyselee alkon käyttöä rikosten yhteydessä, jospa siitä tehdään tilastoa, varmaan tehdäänkin. Työpaikkajuopottelukin on ainakin sopimuksissa kielletty. Myös vakuutusyhtöt haluaa tiedon asiasta jonkin mahdollisen korvauksen evätäkseen.

Minä jo säikähdin, kun olen tässä suunnitellut mäyräkoiran ostoa. Viitsisi vaan lähteä kauppaan, autollakaan ei oikein kehtaa, kun pitää kiertää monen kilometrin lenkki päästäkseen tuohon puolenkilometrin päähän Spariin tai Valintataloon. Halpakauppaan vielä satametriä lisää. Siinä on kyllä se bubikin imuttamassa, säästäisi, jos menisi autolla. Bubi on tänään vielä kahteen ja siellä on vapaa netti. Sitten tulee tänne kirjoiteltua, että aamulla hävettää. Jopa lykkäsi ongelmaa, vielä jos lähtee autolla saa pitkän ostoslistan mukaan ja tieten kyytiläisen, siinä vasta rahaa meneekin, tosin enemmän tarpeeseen. Kun menee kävelemällä, sitten laiskuuttaan tulee taksilla yöllä, kengätkin kastuu ja jalkoja alkaa paleleen. Bubissa on sama sakki, kaikki naisetkin tuttuja, ne ei ota tosissaan höynäytyksiä, siiten puhutaan viisaita ja vitsejä ja politiikkaa ja aamulla muistaa, kuinka tyhmiä jutut olivat. Jospa menisikin suihkuun, sitten janottaa, jääkaapissa on yksi Koff, pahaa kaljaa, mutta luo kapakkatunnelmaa. Juonkin sen, varmasti helpottaa päätöksen tekoa.

Edit: Akka oli ottanut sen olutpullon pois jääkääpista ja laittanut kissanruokapurkin sen paikalle. Kissa kyllä syö mäännyttäkin ruokaa, jollei muuta anna. Minun on paljon vaikeampi latkia lämmintä kaljaa, vaan kyllä kai sekin menee.

Lierikki Riikonen

lierik
Koff, pahaa kaljaa, mutta luo kapakkatunnelmaa. Juonkin sen, varmasti helpottaa päätöksen tekoa.

Pitää olla varovainen, ettei kesällä mene erehdyksessä ostamaan sitä Koffia.

Kesäiltana, kun mökkilaiturilla kihauttaa auki sen saunaoluen ja aikoo lepuuttaa silmiään ja sieluaan auringonlaskua katsellen, niin yhtäkkiä hömpsähtääkin aivokuoressa ja tuntuu, että onkin savuisessä lähiöräkälässä, missä soi Rentun ruusu, ja joku hampaaton sotanorsu imitoi naakkaa seitsemän promillen laitamyötäisessä: Hei poika hei kuule hei kun mä kerron..hei.

Puistattaa...

Ei ikinä sitä Koffia...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat