Seuraa 
Viestejä2321
Liittynyt24.1.2014

Jos kannatat tätä, niin anna tälle aloitukselle yläpeukku.

Vanha nimimerkki Spanish Inquisitor uudelleensyntyneenä.

Sivut

Kommentit (31)

hmk
Seuraa 
Viestejä998
Liittynyt31.3.2005

Yläpeukku annettu.

In so far as quantum mechanics is correct, chemical questions are problems in applied mathematics. -- H. Eyring

Vierailija

Toimivat "vastaa" - ja "lainaa" - painikkeet olis myös Kiva Juttu.

Pienimmän Vaikutuksen Periaate-ketjussa meinasin äsken jotain höpöttää niin huomasin että eipäs pysty a) lainailemaan aiempia viestejä b) lähettämään vastausta ollenkaan c) saada tämä keskustelu-softa tajuamaan että olen edes kirjautunut sisään. 

Häxpi
Seuraa 
Viestejä1334
Liittynyt15.11.2014

Lainaus onnistuu, kun siirrät sulkevan quote-tagin alas omalle rivilleen.

NÄIN:

...jatkoivat istumistaan muurahaispesässä.

[/quote]

EI NÄIN:

...jatkoivat istumistaan muurahaispesässä.[/quote]

Islamismi nojaa islamin arvovaltaisiin lähteisiin: Koraaniin, sunnaan, Muhammedin esimerkkiin ja sharia-lakiin. Islamismi on islamin hartainta harjoittamista.

kfa
Seuraa 
Viestejä2517
Liittynyt13.3.2008

Olisiko vihdoin mahdollisuutta saada muokkaustoimintaa tänne Tiede - palstan puolellekin? Kävin katsomassa Sanoman muiden lehtien palstoja kun ilmeisesti käyttävät samaa foorumisoftaa ja ainakin Vauva - lehden keskustelupalstalla muokkaaminen näyttäisi olevan mahdollista. 

MIKSI MUOKKAUSTA EI OLE OTETTU KÄYTTÖÖN MYÖS TÄÄLLÄ?

Näiden foorumisoftienhan piti olla jatkossa samat kaikissa Sanoman kohteissa. Sehän oli olevinaan se "uudistuksen" eli palstan pilaamisen tärkein syy ja peruste. Nyt pilasitte uudistuksellanne palstan ettekä edes mahdollista viestien muokkaamista täällä.

Kim Fallström kfa+news@iki.fi

Gemini
Seuraa 
Viestejä1491
Liittynyt20.12.2013

Kyllä olisi hyvä tuo muokkaus-toiminto. Jos vaikka poistaa aiemman lainauksen kommentti-ikkunasta ja liittää tilalle uutta tekstiä, aiempi lainaus tulee "takaisin" jos vaihtaa välillä sivua. Epähuomiossa on tullut lähetettyä myös vääriä versioita tekstistä, joita ei sitten ilmeisesti saa mitenkään pois?

Elämä on suora lähetys.

QS
Seuraa 
Viestejä4757
Liittynyt26.7.2015

MODERAATTORIT HUOMIO:

(Palstan lukijat: "painakaa ilmianna asiattomaksi" tämän viesti, jotta saadaan nuo modet heräämään, ilmiannot menee modeille).

Vastaisitteko seuraavaan kysymykseen (välittäkää kysymys tarvittaessa esimiehillenne tai palstasta vastaavalle managerille, en tiedä oletteko ulkoistettuja modeja vai Sanoman palkkalistoilla).

Kysymys: Onko tiede.fi -keskustelupalstalle tarkoitus toteuttaa muokkaus-toiminto? Vastaukseksi riittää: Kyllä / Ei. Lisäselvennys mikäli kyllä: Millä aikataululla? Mikäli Ei: Miksi ei?

Vastausta odotellaan moderaattorien tai palstan ylläpitäjien toimesta tähän keskusteluketjuun.

L
Seuraa 
Viestejä7878
Liittynyt17.3.2005

Quantum State

Vetoatko sinä työmoraaliin?

Menossa on vuosi 2016 ja paikka on Suomi.

Arvostan kyllä sitä, mitä teet. Joitakin taisteluja vaan ei voi voittaa.

Japetus
Seuraa 
Viestejä11149
Liittynyt20.6.2009

Nyt kun täällä näytetään softamuutoksia tehtävän, mitä jos tehtäisiin pari niistäkin, joita palstan käyttäjät ovat toivoneet? Tämän ketjun otsikossa olisi vinkkinä yksi kohtuullisen kipeästi kaivattu sellainen.

Olli S. paljastaa salaisuutensa: "Mä puhun tahallani ristiin, että Japetus saisi oikeita aiheita syyttää mua."
o_turusen jännä fetissi: "Minä en todellakaan kuse housuuni vaan sinun silmääsi."
sääpeikolla leikkaa: "No ihmisen vaikutus ei ole alle 50% ja ei ole alle 50%.. eiköhän se olisi silloin 50-50 suurimman osan mukaan papereista... näin nopeasti pääteltynä"
Keijona ymmärtää naisia: "Onkohan sellaista munasolua edes olemassa ? Onko joku nähnyt sellaisen?"

Spanish Inquisitor Jr
Seuraa 
Viestejä2321
Liittynyt24.1.2014

Yksi kiva parannus olisi myös käyttöohjeet palstan toimintoihin. Mitä tarkoittaa erilaiset kommervenkit ja miten niitä käytetään. Nytkin tänään pulpahti uusi "seuraa" toiminto nimimerkkien viestien viereen, mutta mitä ihmettä se toiminto edes tekee? Lainaustoimintoihin pitäisi myös saada opastusta, koska luvattoman moni lainaus on epäonnistunut vain siksi, että koodaus on ollut heikkoa. Keskivertokäyttäjä ei viitsi siirrellä [/quote]-tageja omatoimisesti alemmalle riville, jotta lainaus onnistuisi, kun lainattava teksti loppuu linkkin.

Vanha nimimerkki Spanish Inquisitor uudelleensyntyneenä.

Kyttääjä
Seuraa 
Viestejä470
Liittynyt4.1.2016

Miksi modet eivät ole huomioineet tämän ketjun aloitusviestiä. Voisi sanoa, että kyllä tai ei. Ei-vaihtoehdossa myös mukaan lyhyt selonteko, että miksi ei?

George Hanson
Seuraa 
Viestejä1579
Liittynyt13.11.2014

Japetus kirjoitti:
Nyt kun täällä näytetään softamuutoksia tehtävän, mitä jos tehtäisiin pari niistäkin, joita palstan käyttäjät ovat toivoneet?

Juu, jotain on touhuttu kun minunkin pääni on pienentynyt noin 63%. Mitään pyydettyjä muutoksia en ole havainnut.

Japetus kirjoitti:
  Nyt Tämän ketjun otsikossa olisi vinkkinä yksi kohtuullisen kipeästi kaivattu sellainen.

Luulisin, että viesti on luettu. Sitä ei vaan haluta toteuttaa - miksi, se on hämärän peitossa. Minkäänlainen kommunikointi tännepäin ei kuulu agendaan.

MooM
Seuraa 
Viestejä7242
Liittynyt29.6.2012

Onkohan ylläpito tosiaan ulkoistettu niin, että se ei ole mitenkään yhteydessä foorumin viesteihin? Aikaisemminhan moderaattorit osallistuivat näihin foorumia koskeviin ketjuihin ja välittivät tietoa teknisen puolen muutoksista. Asiattomaksi ilmoitettuihin viesteihin reagoidaan satunnaisesti, mutta se kai on enemmän lakisääteinen (tms) pakko.

Tuntuu aivan älyttömältä, että vaikka ilmeisesti softalle tehdään jotain, mitään oikeasti tarpeelliseksi todettua, käytettävyyttä parantavaa ei tapahdu. Co-creation my ass.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

syytinki
Seuraa 
Viestejä9317
Liittynyt18.8.2008

Lohdukkeeksi voin kertoa, että ei taida toimia sujuvasti muutkaan Sanoman digipalvelut. Olisiko soppautunut perusteellisesti koko homma.

Yritin tässä taannoin selvittää yhden tilaukseni tilannetta. Alistuin lopulta puhelimeen (maksullista jopa odotus, pim), en päässyt selvittelemään mitenkään. Kehtaavat väittää, että rekisteröitymällä pääsee muuallekin ja paskat pääsee. Kirjaudut ja yrität eteenpäin, täytyy kirjautua (siis kirjautuneena), jatkoa eteenpäin täytyy taas kirjautua (2 kertaa kirjautuneena), jne. Mitähän helvetin järkeä tuollaisessa hommassa on.

Palstalle kirjautuneena pääsee kyllä Tiede -lehden digiversioonkin, mutta yritäppä sieltä kiemurrella Sanoman palvelusivuille (kirjautuneena), vaatii kirjautumisen ja sitten kirjautumisen.

Oli se vanha palsta paaaljon parempi, vaikka siitä jatkuvasti rutistiin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat