Seuraa 
Viestejä19511

Al taharrush on saapunut myös suomeen, kysymyksessä on arabimiesten harrastama peli jossa harrastetaan äijäporukalla seksuaalista häirintää tai jopa raiskauksia. Al-taharrussin taustalla väitetään olevan maskuliinisuuden vaalinta ja ajatus että aitoon maskuliinisuuteen ei kuuluisi seksuaalisuuden kontrollointi, juuri al-taharrrruksen takia musliminaiset peittävät itseään enemmän kuin länsimaalaiset naiset.

Näillä pohjoisilla leveysasteilla ilmasto on sellainen että sitä vastaan pitää suojautua, rakentaa vahvat lämpimät seinät ja kerätä jatkuvasti varastoa että pärjää ja selviytyy, toisinsanoen pitää olla pesä. Käsittääkseni pesänrakennusvietti assosioidaan enemmän feminiiniseksi kuin kuin maskuliiseksi ominaisuudeksi, ainakin koti ja pesä on paikka joka on perinteisesti ollut enemmän naisten aluetta. Nyt kun pohjoisen miehet on vuosisatoja asuneet näissä naisten hallitsemissa pesissä, niin olisiko se muuttanut pohjolan miehistä seuransa kaltaisia feminiinisempiä ? Ja jossain tapauksessa jopa naismaisempi kuin naisista, siis ainakin ajattelultaan ja taktiikoiltaan. ja olisiko tästä todisteen esim se, että noitavainoissa Suomessa tapetut olivat lähes kaikki miehiä, pohjolassa myöskin naisilla on eniten valtaa.huomion arvoista on myöskin se että kulttuureista missä pärjää ilman varaston keräilyä tai pesänrakennusta on olemassa perinteitä kuten al-taharrus, eikä seksuaalisuutta kontrolloida niin voimakkaasti kuin täällä.

Mitä jos, siis JOS ajatus tasa-arvosta sukupuolten välillä on ajatuksena kaunis, mutta käytännössä mahdoton utopia, ja mokkakikkelit onkin oikessa ?

https://www.youtube.com/watch?v=XG8QNX4lFio

Rikkaalla riittävästi, köyhä haluaa lisää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat