Seuraa 
Viestejä45973

Ollessani lukiossa kymmenisen vuotta sitten filosofian opettajani näytti pätkän jostakin pitkästä keskusteluohjelmasta, jossa kymmenkunta 90-luvun merkittävintä ajattelijaa oli kokoontunut keskustelemaan elämän suurista kysymyksistä. Jos oikein muistan mukana olivat Richard Dawkins ja Stephen Jay Gould sekä monta muuta tiedemiestä ja filosofia.

Tietääkö kukaan mikä keskusteluohjelma oli kyseessä ja mistä tuon voisi nähdä? Myös mahdollinen transcript olisi mielenkiintoista luettavaa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

p s
Seuraa 
Viestejä111

Meinaat varmastikin:

http://www.imdb.com/title/tt0107018/

Tuo oli erittäin mielenkiintoinen, pitäisi nähdä uudestaan. Muistaakseni siinä ei kuitenkaan päästy oikein minkäänlaisiin tuloksiin, vaan pohdittiin vaan joitakin aika subjektiivisia näkemyksiä.

Yksi heppu pöydän äärestä, Wim Kayzer on tehnyt sarjan nimeltä Van de schoonheid en de troost, jota esitetään parhaillaan FST:llä. Suomeksi nimi on Lohtua ja kauneutta. http://home.tiscali.nl/sttdc/beauty.htm

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
salai
Seuraa 
Viestejä8775

Löytyi videohyllystä: Ruotsin TV:stä nauhoitettu "En härlig slump".
Eikö se ollut kokonainen ohjelmasarja, jossa huipentumana oli tuo yhteinen keskustelu näiden tiedemiesten kesken?

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Olen
Deus Ex
Seuraava kysymys onkin mistä tuon voi hankkia?Näyttäisi olevan kirjana saatavilla mm. Amazonista.

Tässä linkki: A Glorious Accident

THIS TITLE IS CURRENTLY NOT AVAILABLE.

Mitä mitä mitä! Kukaan ei ole missään tämän ketjun viestissä sanonut sitä ratkaisevaa sanaa, otsikon yhtäläisyydestä kysymykseen huolimatta!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat