Seuraa 
Viestejä4

Yläkertaan tulee syöttö alakerran pääkeskuksesta. Vaiheet ja pen-johdin. Pen -johdin kytketään n-kiskoon ja siitä linkitetään maadoituskiskoon. Tätä kautta yläkerran vanhat maadoittamattomat pistorasiat on vaihdettu siis I-luokan pistorasioihin ja ovat vikavirran takana. Homma siis tältä osin hoidettu.

Tuli tässä vain mieleen, että vaikuttaako tämä asennus mitenkään varsinaiseen pääkeskukseen ja pitäisikö sen kanssa tehdä myös muutoksia? Pääkeskuksessa, jossa siis on mittarit...jne, ei ole maadoituskiskoa olemassa vaan sieltä lähtee pen johtimella suojattuja ryhmiä yksittäisille pistorasiolle ja siis esim. yläkerran syöttö.

Eli tässä on peräkkäin tn-c ja tn-s järjestelmät.

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Se nyt ainakin on päin helvettiä, että PEN on kytketty nollakiskoon ja siitä on linkitetty PE. Pyydä sähkömies apuun.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Tiedotonko
Seuraa 
Viestejä4

Moi. Ensin menee PE:hen, sitten nollaan. Aloitusviestissäni on moka. 

Kaikki todettu virallisella testerillä. Vikavirtasuojaimen laukeamisaika, suojajohtimen jatkuvuus sekä oikosulkuvirta.

Kysyin täällä ihan noista standarteista, koska ei ole mahdollisuutta päästä käsiksi SFS-käsikirjaan tällä hetkellä. Ilmeisesti luvat omaava henkilö osaa jokaisen standartin ulkoa tarkastamatta oppaasta. Vaikka muuttuvat vuosittain. Kiitos vastauksista.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat